Εντυπώσεις...Σχόλια...Αντιλήψεις...Αιχμές.. Βολές !

Θέματα που αφορούν γενικά την υδατοσφαίριση και όχι μόνο..

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό sharkface » Παρ Ιούλ 27, 2007 2:51 pm

chris_haffey έγραψε:
Από αυτή την τακτική μπορώ εύκολα να καταλάβω και να κρίνω ΠΟΛΛΑ!!!

symfwnw apolyta, opws epishs kai me ton ieromeno o opoios den exei kai to kalytero nickname(xoxoxo) alla toulaxiston 3erw poios einai kai htan enas apo tous ligous kalous paixtes ths B' fetos.

Na les apla thn gnwmh sou k na sxoliazeis kapoia pragmata kanto kai anwnyma. Alla an einai mono na kathgoreis kai na krineis arnhtika kapoious onomastika tote kanto epwnyma h estw pes omada pou paizeis kai eisai toso anwteros. pescara?

Τι εννοεις pescara? αν εννοεις την ομαδα, αυτη ειναι σε πολυ μεγαλη παρακμη, αρα εισαι λιγο ασχετος με το αθλημα. Εκτος κι αν δεν καταλαβα καλα.
Οσον αφορα την ανωνυμια και τα σχολια που κανω (γνωριζω οτι τα περισσοτερα ειναι αρνητικα), φαινεται οτι εδω σε αυτο το φορουμ, οι περισσοτεροι εχετε αναγκη να ακουτε καλα λογια για τον εαυτο σας και για τους φιλους σας, και αυτο ειναι φυσιολογικο λογω της ηλικιας σας. Ομως ειναι καλο να σκεφτειτε οτι μονο ετσι μπορει να προκαλεστει καποια συζητηση η οποια πιθανον να φερει σωστα αποτελεσματα για ολους μας.
Σας πληροφορω επισης οτι λογω ηλικιας, γνωριζω παρα πολλα, και αυτος ειναι ο λογος που δεν αναφερομαι ονομαστικα σε κανεναν. Αν το κανω, ολοι εσεις οι μικροτεροι σε ηλικια θα την κανετε απο το πολο με μικρα πηδηματα. Και αυτο φυσικα δεν ειναι και τοσο καλο...........
sharkface

Re: ...

Δημοσίευσηαπό sharkface » Παρ Ιούλ 27, 2007 2:55 pm

COACHFK έγραψε:
sharkface έγραψε:
COACHFK έγραψε:Από την στιγμή που δεν μου αποκαλύπτεται την ταυτότητά σας έστω σε προσωπικό επίπεδο, για να συνεχίσω να σας απευθύνω το λόγο, σταματώ εδώ και μπορείτε να συνεχίσετε να...φυτιλιάζετε τον κόσμο, αφού φαίνεται ότι είστε τιμητές των πάντων.

Το μόνο που έχω να πώ είναι ότι ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου μεγάλο προπονητή, ούτε το έπαιξα ποτέ, ούτε άγομαι και φέρομαι στον χώρο επιδεικνύοντας τα προσόντα μου, αλλά ακόμα περισσότερο ΠΟΤΕ δεν έγλυψα ή/και παρακάλεσα κανέναν για θέση προπονητή.

Αν δεν πήγα σε ομάδες άλλες είναι προσωπική επιλογή, αφού η εργασία μου, που μου δίνει τα προς το ζην, δεν μου επιτρέπει να ασχοληθώ σε υψηλότερο επίπεδο από μιάς ομάδας Γ' Εθνικής ή το πολύ πολύ με ακαδημίες όπως ξεκίνησα να κάνω φέτος στον Εθνικό.

ΥΓ Όσο για τους δύο "φίδους" που προσπαθούν να κρίνουν τους πάντες και τα πάντα κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Κάτι μου λέει πως αν δεν είναι...φιλαράκια, μάλλον θα γίνουν και κολλητοί.

Απαιτω να με κρινεις. Και για να το κανεις δεν χρειαζεται να γνωριζεις ποιος ειμαι. Θελω να κρινεις τα λεγομενα μου οπως κρινω και εγω τα δικα σου.

Φάσκεις και αντιφάσκεις καθώς έχεις μπερδευτεί με το..φιτιλάκι, συγνώμη φιλαράκι σου...

Κρίνεις κάποιον που ξέρεις κρυμένος πίσω από την ασφαλή θέση της ανωνυμίας σου μάλλον επειδή φοβάσαι να αποκαλυφθείς για ευνόητους λόγους...

Το ίδιο και το...φιτιλάκι, άντε πάλι, φιλαράκι σου...

Είσαστε το χειρότερο είδος κριτών αφού θυμίζετε τους κουκουλοφόρους στην κατοχή που αφού έκαναν την "δουλειά" μετά καθόντουσαν να απολάυσουν το θέαμα...

Από αυτή την τακτική μπορώ εύκολα να καταλάβω και να κρίνω ΠΟΛΛΑ!!!

Καληνύχτα σας

Δεν κρινω εσενα σαν ανθρωπο παροτι σε ξερω πολυ καλα. Επαναλαμβανω οτι κρινω τα γραφομενα σου σε αυτο το σαιτ.
Τα υπονοουμενα που αφηνεις εσυ ειναι πολυ χειροτερα απο τις ερωτησεις που κανω εγω. Οταν δε, αφηνεις καποιο υπονοουμενο, καταλαβαινουμε ολοι οτι δεν εχεις να πεις κατι.
sharkface

Δημοσίευσηαπό sharkface » Παρ Ιούλ 27, 2007 3:05 pm

Επειδη οι ερωτησεις μου δεν απαντουνται θα σε βοηθησω λιγο coachfk: Αν μια μεγαλη, καλη πολυ καλη πεστο οπως θες, ομαδα, μου εκανε προταση να παω σαν προπονητης και αισθανομουν ετοιμος να αντιμετωπισω την προκληση, θα πηγαινα τρεχοντας. Και με δεδομενο οτι η δουλεια μου θα ηταν στην ιδια πολη με την ομαδα (π.χ. Αθηνα), θα φροντιζα να ανταπεξελθω και στα 2.
sharkface

Δημοσίευσηαπό sharkface » Παρ Ιούλ 27, 2007 3:10 pm

Οι ευνοητοι λογοι που αναφερεις coachfk για την διατηρηση της ανωνυμιας μου καλο για σενα ειναι να παραμεινουν ως εχουν. Δεν σε συμφερει η αποκαλυψη της πραγματικης μου ταυτοτητας.
Επαναλαμβανω οτι δεν σε κρινω σαν ανθρωπο γιατι δεν εχω αυτο το δικαιωμα. Μπορω ομως να κρινω (παντα καλοπιστα και με ολιγη δοση απο χιουμορ) ολους αυτους οι οποιοι ασχολουνται με τον ενα η τον αλλο τροπο με το πολο. Εξαλλου και εσυ με κρινεις, και με οχι τοσο πολυ καλους χαρακτηρισμους, αλλα αυτο εμενα δεν με ενοχλει ιδιαιτερα. Αντιθετα ειναι κατι που περιμενω αλλα και θελω γιατι μονο ετσι θα κανουμε μια πραγματικη συζητηση................
sharkface

Δημοσίευσηαπό ieromenos » Παρ Ιούλ 27, 2007 3:32 pm

λες πολλα φιλε αλλα στην ουσια τιποτα. εισαι και μεγαλυτερος σε ηλικια οπως λες και θα πρεπε να σε προβληματιζει αυτο. τη μια λες δε συμφερει να αποκαλυψεις το ονομα σου την αλλη λες οτι ξερεις πολλα αλλα δε θες να πεις τιποτα γιατι πολλοι θα φυγουν απο το πολο. δε πας να κανεις κανα μπανακι να ξελαμπικαρεις λιγο γιατι απο τεχνοκρατες εξυπνακιδες εχει γεμισει ο κοσμος παικταρα μου. οτι εχεις να πεις να το λες αντρικια και οχι κατινιστικα 8) :roll: :wink: και φαντασου να με ξερεις και να σε ξερω.
ieromenos

Δημοσίευσηαπό sharkface » Παρ Ιούλ 27, 2007 3:58 pm

ieromenos έγραψε:λες πολλα φιλε αλλα στην ουσια τιποτα. εισαι και μεγαλυτερος σε ηλικια οπως λες και θα πρεπε να σε προβληματιζει αυτο. τη μια λες δε συμφερει να αποκαλυψεις το ονομα σου την αλλη λες οτι ξερεις πολλα αλλα δε θες να πεις τιποτα γιατι πολλοι θα φυγουν απο το πολο. δε πας να κανεις κανα μπανακι να ξελαμπικαρεις λιγο γιατι απο τεχνοκρατες εξυπνακιδες εχει γεμισει ο κοσμος παικταρα μου. οτι εχεις να πεις να το λες αντρικια και οχι κατινιστικα 8) :roll: :wink: και φαντασου να με ξερεις και να σε ξερω.

Μαθε πρωτα να αξιολογεις την σκεψη σου, να την ταξινομεις και να την αποδιδεις στο χαρτι και μετα να ειρωνευεσαι.
Πως μπορεσες ρε θηριο και συμβιβασες το: τη μια λες δε συμφερει να αποκαλυψεις το ονομα σου και το: την αλλη λες οτι ξερεις πολλα αλλα δε θες να πεις τιποτα γιατι πολλοι θα φυγουν απο το πολο.
Αυτες οι 2 προτασεις ειναι εντελως διαφορετικες.
Φυσικα και τις ανεφερα και τις 2, αλλα για αλλο λογο την καθεμια. Μονο που εσυ λιγακι μπερδευεσαι με τον ιδιο τροπο που μπερδευεσαι και οταν μαρκαρεις στο πολο (αρα το δευτερο ειναι απολυτα φυσιολογικο)....
sharkface

Δημοσίευσηαπό ieromenos » Παρ Ιούλ 27, 2007 4:09 pm

επειδη το παιζεις εξυπνοπουλι θεωρησε τις προτασεις μου ξεχωριστες λοιπον. στο πα απο ουσια μηδεν φιλτατε.και αν οι μεγαλυτεροι απο μας ειναι ετσι καταλαβαινουμε γιατι το αθλημα εχει καταντησει να ναι υποβαθμισμενο.εξυπνοπουλια σα και σενα πολλα. προτασειε φερε και ξεκαθαρεςω κουβεντες μιστερ.και οσο για το πως μαρκαρω ενταξει μπορω να πω οτι εχεις πλακα.
ieromenos

Δημοσίευσηαπό sharkface » Παρ Ιούλ 27, 2007 4:20 pm

ieromenos έγραψε:επειδη το παιζεις εξυπνοπουλι θεωρησε τις προτασεις μου ξεχωριστες λοιπον. στο πα απο ουσια μηδεν φιλτατε.και αν οι μεγαλυτεροι απο μας ειναι ετσι καταλαβαινουμε γιατι το αθλημα εχει καταντησει να ναι υποβαθμισμενο.εξυπνοπουλια σα και σενα πολλα. προτασειε φερε και ξεκαθαρεςω κουβεντες μιστερ.και οσο για το πως μαρκαρω ενταξει μπορω να πω οτι εχεις πλακα.

Ευτυχως ηταν το πρωτο σωστο που ειδα απο εσενα.
Προτασεις εχω κανει αρκετες και απο οτι βλεπω δεν συμμετεχεις. Προφανως δεν τις εχεις παρει ειδηση. Δυστυχως πρεπει να αποχωρησω για καμμια ωριτσα, αλλα θα επιστρεψω το ταχυτερο δυνατον, περιμενοντας με αγωνια τις απαντησεις σας....
sharkface

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Παρ Ιούλ 27, 2007 4:44 pm

Φιλe sharkface ξερεις τι μ αρεσει πιο πολυ στο πολο??Οταν καποιος δεν μπορει να μαρκαρει το παικτη του τοτε η κανει μουγγα στην στρουγγα και σκιζεται χωρις αποτελεσμα η βαζει αλλον να βγαλει το φιδι απο την τρυπα.
Αυτο εγινε και στην κουβεντα μας, ο κολλητος σου ( coachfk) συνδισε και τα 2! Απιστευτο!!!

Οσο για τις ερωτησεις του sharkface (αφου το λεει και οιδιος) δεν χρειζουν απαντησεις,οι δικες μου που ειναι απλουστατες...........απαντηθκαν???

Μαλλον φιλε shark στο ωκεανο του Καμπου σου (Αρη Καμπου :wink: ) γιατι αν εγω ξερω 10 πραγματα απ οτι φαινεται εσυ ξερεις 110 :twisted:

Αντε , περιμενω κι εγω την συνεχεια της κουβεντας, γιατι οσο για τον αγωνα που ξεκινσε ο coacfk ,τελειωσε απο το 1ο ημιχρονο :cry:
fitilakias

Δημοσίευσηαπό vaziliz » Παρ Ιούλ 27, 2007 4:55 pm

Έπειτα από αρκετό καιρό, ήμουν εκτός βάσης μου, θέλω να δώσω κι εγώ μερικές απαντήσεις στους φίλους sharkface και fitilakia (μα τι nick και αυτό !!!! πολύ καλό).

Λοιπόν ρωτήσατε αν μετά το 91 ο Φίλλιπος έκανε κάτι εντυπωσιακό :
Είναι σχετικό το τι θεωρεί ο καθένας εντυπωσιακό .

Πρώτον, απλά να αναφέρω ότι από τα χέρια του πέρασαν παίκτες όπως ο Γιάγκος, ο Τσόκας, ο Ελμισιάν, Κανελόπουλος και άλλοι ..... οι οποίοι νομίζω ότι δίνουν και έχουν ήδη δώσει κάτι στο Ελληνικό Πόλο...θέμα βέβαια που ο καθένας μπορεί να το αμφιβητήσει !!!!

Δεύτερον, είχε φτιάξει μία ΟΜΑΔΑ από μία παρέα παιδιών, οι οποίοι μπορούσαν άνετα να δείξουν πολλά περισσότερα αν τον άφηναν κάποιοι να κάνουν την δουλειά του όταν έπρεπε.....

Όσον αφορά το γιατί του αναλογεί η ευθύνη 100% για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος το 91' ...απλά να πω ότι όταν ο Κανελόπουλος έφυγε από τον ΗΛΥ .... οι περισσότεροι ήταν έτοιμοι είτε να τα παρατήσουν είτε να μην κατέβουν είτε να πάνε διακοπές, είτε οτιδήποτε. Ο Φίλιππος όμως ήταν αυτός που τους κράτησε και τους έκανε να πάρουν το Πρωτάθλημα. Ναι ομολογώ ότι το ταλέντο των παιδιών εκείνων ήταν αρκετό, αλλά χωρίς κοουτσάρισμα ήταν δύσκολο να κάνουν αυτό που έκαναν. Και ίσως να μην ήταν μόνο τα συστήματα και οι αλλαγές κτλ που έπαιξαν ρόλο, αλλά το ότι τους έκανε ΟΜΑΔΑ και τους έκανε όλους να βγάλουν το 100% των δυνατοτήτων τους, όπως έχει κάνει και με πάρα πολλούς αθλητές μετέπειτα (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου).

Αναφέρατε κάπου τον ΑΡΧΙΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ Παγκοσμίου κλάσεως ο οποίος λέτε ότι είχε την συμπαράσταση κάποιου famous στο site.... αν υπονοήτε τον Φίλιππο κάνετε λάθος. Γιατί ο Φίλιππος ήταν αντίθετος σε ότι είχε προτείνει ο κύριος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Και μια και λέμε για τον κύριο αυτό, απλά να αναφέρω ότι αυτός ήταν ο κύριος υπεύθυνος για την κατρακύλα του Ηλυσιακού, και για τα τωρινά του χάλια. Γιατί αυτός ο κύριος τότε, είχε διώξει όλα τα παιδιά των ακαδημιών γιατί λέει δεν του έκαναν. Και αυτός ο κύριος τότε έπερνε όσα λεφτά έπερναν οι μισοί προπονητές της Α1 και βάλε μαζί.

Επίσης γιατί δεν μας λέτε ποιοί είστε επιτέλους ? Έτσι για να γίνει και πιο πολιτισμένη η συζήτηση !!!! Έχω πάντως κι εγώ μία υποψία ...ότι είτε έχετε περάσει από τον ΗΛΥ ....είτε έχετε φορέσει το μισητό πράσινο χρώμα.....

κάνω λάθος ?????????????

Υ.Γ. Θέλω να πω κάτι για να σταματήσει η παρεξήγηση περί Βετεράνων. Ουδέποτε η ομάδα ή οι παίκτες της ομάδας έχουν δώσει δικαιώματα . Η ομάδα των Βετεράνων ποτέ δεν έχει στερήσει κάτι από άλλες ομάδες και δεν έχει διεκδικήσει οτιδήποτε με περίεργα μέσα. Αντιθέτως όποτε και όπου παίζουν αντιμετωπίζουν την εμπάθεια και την επιθετικότητα, κυριώς κομπλεξικών γονέων που κάθονται στην κερκίδα και νομίζουν ότι τα παιδιά τους είναι κάτι μεταξύ Φάραγκο και Εστιάρτε. Να σας θυμήσω μόνο γεγονότε που έχουν συμβεί στα κολυμβητήρια της Καλαμάτας και του Αγίου Κοσμά.
Άβαταρ μέλους
vaziliz

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Παρ Ιούλ 27, 2007 6:37 pm

Vasiliz απο τον Ηλυ εγω δυστυχως δεν εχω περασει αν και θα θελα γιατι ειναι ζωντανη ιστορια του Ελληνικου Πολο(Η ΠΡΟΤΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΧΝΟς ΕΙΡΩΝΑΣ.ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ)

Το μισιτο πρασινο χρωμα????Κολλησα λιγο help βρε Vas Vas που λεει και η Αννιτα

και τελος ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΩΝ ΜΕΓΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΛΕΤΕ(με τον οποιο ηταν αντιθετος ο Φιλλιπος).ΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ γιατι κυκλοφωρει κι αλτσχαιμερ :D :D :D
fitilakias

Δημοσίευσηαπό vaziliz » Παρ Ιούλ 27, 2007 6:54 pm

fitilakias έγραψε:Vasiliz απο τον Ηλυ εγω δυστυχως δεν εχω περασει αν και θα θελα γιατι ειναι ζωντανη ιστορια του Ελληνικου Πολο(Η ΠΡΟΤΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΧΝΟς ΕΙΡΩΝΑΣ.ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ)

και τελος ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΩΝ ΜΕΓΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΛΕΤΕ(με τον οποιο ηταν αντιθετος ο Φιλλιπος).ΓΙΑ ΔΩΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ γιατι κυκλοφωρει κι αλτσχαιμερ :D :D :D

Προς Θεού δεν παίρνω ειρωνικό το σχόλειό σου για τον ΗΛΥ γιατί μπορεί σε μερικά αθλήματα να είναι για τις μπάτσες ...αλλά κάποια ιστορία έχει ..... και πόσο μάλλον στην πισίνα...βάζω μέσα και το κολύμπι..!!!

Μισητό πράσινο χρώμα πέρα από την μούχλα έχουν και αυτοί με τα 3φυλλάκια (ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ...ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ομάδα με 3φυλλάκια)

Όσο για τον προπονητή νομίζω τον ξέρεις ... κόψε την πλάκα .... αν δεν τον ξέρεις ...κάποιος συνονόματός του έχει παίξει και με την Μάρθα Βούρτση !!!!! ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ (πως μου ήρθε τώρα ...δεν ξέρω...)...αααα και επίσης ...δεν θα μπορούσε με ΤΙΠΟΤΑ να παίξει μπάσκετ ...ούτε καν play maker !!!
Άβαταρ μέλους
vaziliz

Δημοσίευσηαπό sharkface » Παρ Ιούλ 27, 2007 6:59 pm

Φιλε vaziliz, πραγματικα ρωτησα αν ο coachfk ειχε καποια σχεση με τον προπονηταρα. Χαιρομαι πολυ που δεν συμμετειχε στην διαλυση τοτε του σωματειου.
Εγω προσωπικα το πρασινο χρωμα το γουσταρω πολυ παροτι δεν το υπηρετησα ποτε. Επισης δεν επαιξα ποτε στον Ηλυσιακο.
Οσον αφορα τους βετερανους, εγω προσωπικα ακουσα να λενε τα ιδια και χειροτερα και για τους παικτες του Αρη Καμπου στην κερκιδα του Αλιμου. Αυτο ομως ειναι αναμενομενο, γιατι οπως ειπες, ο Εστιαρτε , ο Φαραγκο και ο Βουγιασινοβιτς δεν αξιζουν και πολλα μπροστα στους γιους τους.
Το κακο ειναι οτι τα παιδια δεν φταινε σε τιποτα.
sharkface

Δημοσίευσηαπό sharkface » Παρ Ιούλ 27, 2007 7:01 pm

vaziliz έγραψε:
fitilakias έγραψε:Vasiliz απο τον Ηλυ εγω δυστυχως δεν εχω περασει αν και θα θελα γιατι ειναι ζωντανη ιστορια του Ελληνικου Πολο(Η ΠΡΟΤΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΧΝΟς ΕΙΡΩΝΑΣ.ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ)

Προς Θεού δεν παίρνω ειρωνικό το σχόλειό σου για τον ΗΛΥ γιατί μπορεί σε μερικά αθλήματα να είναι για τις μπάτσες ...αλλά κάποια ιστορία έχει ..... και πόσο μάλλον στην πισίνα...βάζω μέσα και το κολύμπι..!!!

Μισητό πράσινο χρώμα πέρα από την μούχλα έχουν και αυτοί με τα 3φυλλάκια (ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ...ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ομάδα με 3φυλλάκια)

Όσο για τον προπονητή νομίζω τον ξέρεις ... κόψε την πλάκα .... αν δεν τον ξέρεις ...κάποιος συνονόματός του έχει παίξει και με την Μάρθα Βούρτση !!!!! ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ (πως μου ήρθε τώρα ...δεν ξέρω...)...αααα και επίσης ...δεν θα μπορούσε με ΤΙΠΟΤΑ να παίξει μπάσκετ ...ούτε καν play maker !!!

Μεγαλε μας εσκισες.......
Η προσωποποιηση σου ηταν εκπληκτικη.
Επισης δεν μπορει να παιξει ουτε πασσαδορος στο βολλευ.
sharkface

Δημοσίευσηαπό vaziliz » Παρ Ιούλ 27, 2007 7:13 pm

sharkface έγραψε:Φιλε vaziliz, πραγματικα ρωτησα αν ο coachfk ειχε καποια σχεση με τον προπονηταρα. Χαιρομαι πολυ που δεν συμμετειχε στην διαλυση τοτε του σωματειου.

Όχι μόνο δεν πήρε μέρος αλλά τότε τον έφυγαν και από τον Ηλυσιακό, όπως και τα περισσότερα παιδιά που είχαν μεγαλώσει εκεί μέσα και τους έκοψαν το πόλο.

Εγω προσωπικα το πρασινο χρωμα το γουσταρω πολυ παροτι δεν το υπηρετησα ποτε.

Κρίμα ....και σε είχα συμπαθήσει !!! χιχι

Επισης δεν επαιξα ποτε στον Ηλυσιακο.
Οσον αφορα τους βετερανους, εγω προσωπικα ακουσα να λενε τα ιδια και χειροτερα και για τους παικτες του Αρη Καμπου στην κερκιδα του Αλιμου. Αυτο ομως ειναι αναμενομενο, γιατι οπως ειπες, ο Εστιαρτε , ο Φαραγκο και ο Βουγιασινοβιτς δεν αξιζουν και πολλα μπροστα στους γιους τους.
Το κακο ειναι οτι τα παιδια δεν φταινε σε τιποτα.

Φίλε μου το ξέρω ότι τα παιδιά δεν φταίνε τίποτα ...αλλά από την άλλη καλύτερα αν είναι να έχουν τέτοιους γονείς ...να κόβουν το πόλο και τον αθλητισμό ...γιατί γίνονται πολύ κομπλεξικά στο μέλλον και χαλάνε την ομάδα. Όσα χρόνια έπαιζα πόλο τέτοια παιδιά δεν μπορούσαν να μείνουν στην ομάδα. ...και ξεχώριζαν !!!! Αντί τα ρεντίκολα να χαίρονται που τα παιδιά τους έπαιζαν με αντιπάλους που μπορούσαν να μάθουν κάτι ....καθόντουσαν και έκλαιγαν την μοίρα τους !!! τι να πεις ...... Αν θέλει ο άλλος να κάνει μανούρα ...θα την κάνει και στα παιχνίδια του στρατιωτικού πρωταθλήματος !!!!

Μεγαλε μας εσκισες.......
Η προσωποποιηση σου ηταν εκπληκτικη.
Επισης δεν μπορει να παιξει ουτε πασσαδορος στο βολλευ.
Δεν μπορεί όχι επειδή δεν φτάνει το φιλέ ...αλλά επειδή κουτουλάει στο φιλέ .... το μόνο άθλημα πάντως που θα μπορούσε να διαπρέψει θα ήταν τα 100μ. εμπόδια .... όλοι από πάνω ...κι αυτός από κάτω :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
vaziliz

Δημοσίευσηαπό sharkface » Παρ Ιούλ 27, 2007 7:35 pm

Κι ομως αυτος ο ανθρωπος φιλε vaziliz, δ ι δ α σ κ ε ι. Το καταλαβαινεις αυτο ρε φιλε?
Που ειναι ομως ο coachfk να μας το επιβεβαιωσει? Εκτος και αν τον συμπαθει πολυ και δεν πολυθελει να τον εκθεσει.
Φιλε fitilakia, ελπιζω τωρα να καταλαβες για ποιον μιλαμε. Αν δεν καταλαβες ακομα, θα σου πω οτι οταν ηταν στον Ηλυσιακο και ηθελε να μετακινηθει στην ΑΛΛΗ ομαδα ο υπευθυνος τοτε των ΑΛΛΩΝ του ειπε οτι ειναι πολυ κοντος για να παει εκει.............
Επισης να πω οτι ειναι και αλλες οι ομαδες οι οποιες με το που αποχωρουσε ο συγκεκριμενος προπονητης διαλυονταν η εφταναν στο σημειο της διαλυσης. Ευτυχως απο οτι φαινεται μαλλον γλυτωσε το Ελληνικο πολο απο τον Κυριο ( ρε vaziliz με επιασαν ξαφνικα τα κλαμματα, ουχαχαχαχα, λες να ειμαι η Μαρθα Βουρτση?)
sharkface

Δημοσίευσηαπό ieromenos » Παρ Ιούλ 27, 2007 7:59 pm

ωστε εχεις κανει πολλες προτασεις?πες μου το τοpic και σε ποιo page.απο την ωρα που ασχοληθηκα με σενα και διαβαζοντας προηγουμενα κειμενα σου πολυ κοκο και απο αυγο τιποτα. να δω τις προτασεις σου λοιπον ωστε να σε αντιμετωπισω και διαφορετικα σα μεγαλυτερος που εισαι. γιατι και γω δεν ειμαι κανενας πιτσιρικας.γιατι γουσταρεις σεβασμο και το καταλαβαινω. αλλα οχι ετσι. κερδισε τον αγορινα μου σα μεγαλυτερος και εμπειροτερος λοιπον. περιμενω να μου πεις
ieromenos

Δημοσίευσηαπό sharkface » Παρ Ιούλ 27, 2007 8:32 pm

ieromenos έγραψε:ωστε εχεις κανει πολλες προτασεις?πες μου το τοpic και σε ποιo page.απο την ωρα που ασχοληθηκα με σενα και διαβαζοντας προηγουμενα κειμενα σου πολυ κοκο και απο αυγο τιποτα. να δω τις προτασεις σου λοιπον ωστε να σε αντιμετωπισω και διαφορετικα σα μεγαλυτερος που εισαι. γιατι και γω δεν ειμαι κανενας πιτσιρικας.γιατι γουσταρεις σεβασμο και το καταλαβαινω. αλλα οχι ετσι. κερδισε τον αγορινα μου σα μεγαλυτερος και εμπειροτερος λοιπον. περιμενω να μου πεις

Ασχολησου λιγο μικρε να τα βρεις μονος σου. Σεβασμο δεν γουσταρω, αλλα εμπειροτερος και πολυ μεγαλυτερος γνωστης απο σενα σιγουρα ειμαι.
Το μονο που κανεις ειναι να μαθεις ποιος ειμαι και να με ειρωνευεσαι. Γ ο υ σ τ α ρ ω π ο λ υ.
Καλο ειναι να κατσεις στα αυγα σου, και να μαθεις ορισμενα πραγματα για το αθλημα που υποτιθεται οτι αγαπας αναλυοντας (αν μπορεις, πραγμα για το οποιο αμφιβαλλω πολυ) τα γραφομενα μου, χωρις να τα παιρνεις προσωπικα οπως ο coachfk, ο οποιος σταματησε παρεπιπτωντος και να δημοσιογραφει.......
sharkface

Δημοσίευσηαπό koko » Παρ Ιούλ 27, 2007 8:41 pm

Ρε παιδια να σας πω κατι που σφαζεστε σαν τα κοκορια...Ολοι εχουν δικιο κ ολοι το αδικο τους!Δε πατε μερες που ειναι σε καμμια παραλια να δειτε κανα ξεκωλο με τα στριγκακια του κ τα torless τους!Παρτε το ματι σας να ξελαμπικαρετε κ θα σας πω μετα αν θα ασχολειστε κ αν θα τσακωνεστε!Πανικος γινεται εξω!!Αφηστε αυτα στην ακρη μπας κ ηρεμησετε λιγακι...Ολοι το χουμε το μικροβιο του αθληματος μεσα μας... Η οικογενεια μας ειναι μικρη κ πρεπει να το προστατευουμε το αθλημα μας...
koko

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Παρ Ιούλ 27, 2007 11:34 pm

Ενταξει ρε παιδια καταλαβα οτι μιλατε γαι το παιδι του....λαου,τον κατατρεγμενο και τον μονιμα χτυπμενο απο την αδικη μοιρα!

Δυστυχως μπορω να επιβεβαιωσω οτι διδασκει στα ΤΕΦΑΑ μεχρι περισι σιγουρα.

koko , αυριο θ ακολουθησω την συμβουλη σου...
Παντως απ οτι ειδα εχεις κι εσυ "ανοικτα μετωπα" με καποιον αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες. Κατι για εμπειριες και προπονητικη καταρτηση ελεγε...κατι τετοιο.Ισως επειδη ηταν αρκετα ακομψο να το σβησε ο Λαμπρος (και καλα εκανε)

Αντε καλο βραδυ απο δω......
fitilakias

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης