από vaziliz » Παρ Ιούλ 27, 2007 4:55 pm
Έπειτα από αρκετό καιρό, ήμουν εκτός βάσης μου, θέλω να δώσω κι εγώ μερικές απαντήσεις στους φίλους sharkface και fitilakia (μα τι nick και αυτό !!!! πολύ καλό).
Λοιπόν ρωτήσατε αν μετά το 91 ο Φίλλιπος έκανε κάτι εντυπωσιακό :
Είναι σχετικό το τι θεωρεί ο καθένας εντυπωσιακό .
Πρώτον, απλά να αναφέρω ότι από τα χέρια του πέρασαν παίκτες όπως ο Γιάγκος, ο Τσόκας, ο Ελμισιάν, Κανελόπουλος και άλλοι ..... οι οποίοι νομίζω ότι δίνουν και έχουν ήδη δώσει κάτι στο Ελληνικό Πόλο...θέμα βέβαια που ο καθένας μπορεί να το αμφιβητήσει !!!!
Δεύτερον, είχε φτιάξει μία ΟΜΑΔΑ από μία παρέα παιδιών, οι οποίοι μπορούσαν άνετα να δείξουν πολλά περισσότερα αν τον άφηναν κάποιοι να κάνουν την δουλειά του όταν έπρεπε.....
Όσον αφορά το γιατί του αναλογεί η ευθύνη 100% για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος το 91' ...απλά να πω ότι όταν ο Κανελόπουλος έφυγε από τον ΗΛΥ .... οι περισσότεροι ήταν έτοιμοι είτε να τα παρατήσουν είτε να μην κατέβουν είτε να πάνε διακοπές, είτε οτιδήποτε. Ο Φίλιππος όμως ήταν αυτός που τους κράτησε και τους έκανε να πάρουν το Πρωτάθλημα. Ναι ομολογώ ότι το ταλέντο των παιδιών εκείνων ήταν αρκετό, αλλά χωρίς κοουτσάρισμα ήταν δύσκολο να κάνουν αυτό που έκαναν. Και ίσως να μην ήταν μόνο τα συστήματα και οι αλλαγές κτλ που έπαιξαν ρόλο, αλλά το ότι τους έκανε ΟΜΑΔΑ και τους έκανε όλους να βγάλουν το 100% των δυνατοτήτων τους, όπως έχει κάνει και με πάρα πολλούς αθλητές μετέπειτα (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου).
Αναφέρατε κάπου τον ΑΡΧΙΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ Παγκοσμίου κλάσεως ο οποίος λέτε ότι είχε την συμπαράσταση κάποιου famous στο site.... αν υπονοήτε τον Φίλιππο κάνετε λάθος. Γιατί ο Φίλιππος ήταν αντίθετος σε ότι είχε προτείνει ο κύριος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Και μια και λέμε για τον κύριο αυτό, απλά να αναφέρω ότι αυτός ήταν ο κύριος υπεύθυνος για την κατρακύλα του Ηλυσιακού, και για τα τωρινά του χάλια. Γιατί αυτός ο κύριος τότε, είχε διώξει όλα τα παιδιά των ακαδημιών γιατί λέει δεν του έκαναν. Και αυτός ο κύριος τότε έπερνε όσα λεφτά έπερναν οι μισοί προπονητές της Α1 και βάλε μαζί.
Επίσης γιατί δεν μας λέτε ποιοί είστε επιτέλους ? Έτσι για να γίνει και πιο πολιτισμένη η συζήτηση !!!! Έχω πάντως κι εγώ μία υποψία ...ότι είτε έχετε περάσει από τον ΗΛΥ ....είτε έχετε φορέσει το μισητό πράσινο χρώμα.....
κάνω λάθος ?????????????
Υ.Γ. Θέλω να πω κάτι για να σταματήσει η παρεξήγηση περί Βετεράνων. Ουδέποτε η ομάδα ή οι παίκτες της ομάδας έχουν δώσει δικαιώματα . Η ομάδα των Βετεράνων ποτέ δεν έχει στερήσει κάτι από άλλες ομάδες και δεν έχει διεκδικήσει οτιδήποτε με περίεργα μέσα. Αντιθέτως όποτε και όπου παίζουν αντιμετωπίζουν την εμπάθεια και την επιθετικότητα, κυριώς κομπλεξικών γονέων που κάθονται στην κερκίδα και νομίζουν ότι τα παιδιά τους είναι κάτι μεταξύ Φάραγκο και Εστιάρτε. Να σας θυμήσω μόνο γεγονότε που έχουν συμβεί στα κολυμβητήρια της Καλαμάτας και του Αγίου Κοσμά.