sharkface έγραψε:Μια και εισαι λατρης της στατιστικης, καταλαβαινεις οτι το επιτευγμα των 42 γκολ/περιοδο δεν σημαινει και εξαιρετικο γεγονος. Το καταφερναν πολλοι παικτες των προπροηγουμενων δεκαετιων.
Ο μέσος όρος που σου έβγαλα αφορά μια 20ετια .Αν εσύ ξέρεις πολλούς αθλητές που να έχουν τέτοιο μέσο όρο σε διάστημα 20 ετών εγώ ξέρω λίγους (Αφρουδάκης Γιώργος περίπου 57,5 , Μπιτσάκος περίπου 42,5 , Βλοντάκης περίπου 40).Στα στατιστικά που γράφεις ξέχνας μια βασική παράμετρο τη διάρκεια
sharkface έγραψε:Ο Μπιτσακος κατα την αποψη μου, υπηρξε ενας απο τους 10-15 καλυτερους φουνταριστους της τελευταιας 20ετιας, αλλα δεν ειναι τωρα πια. Και θεωρω υπερβολικα τα χρηματα που υποσχεται μια ομαδα (ΠΑΟ), οταν με τα ιδια μπορει να φερει εναν εξαιρετικο παικτη στην ιδια θεση.
και για να τελειώνουμε
1) Διακρίνω μια εμπάθεια και μια απαξίωση για έναν αθλητή ο οποίος και έχει προσφέρει πάρα πολλά στο χώρο και ο χαρακτήρας του είναι τέτοιος που δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση.
2) Επειδή ασχολούμαι με αυτο το κομάτι παρα πολύ μπορεις σε παρακαλώ να μου βρείς έναν φουνταριστό "εξαιρετικό" με 35 χιλιάρικα.Θα του κλείσω συμβόλαιο αμέσως (υπάρχουν ενδιαφερόμενοι

Παντα φιλικά ΒΕΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ (εγώ υπογράφω)