πολύ χρήσιμο θα ήταν να ακουστούν οι απόψεις σας..
αντε, και καλό χειμώνα!

polistas_ έγραψε:...πολλές αλλαγές φέτος στο σκηνικό της Α2...
αντε, και καλό χειμώνα!![]()
![]()
sharkface έγραψε:polistas_ έγραψε:...πολλές αλλαγές φέτος στο σκηνικό της Α2...
![]()
Εχουν ολοκληρωθει τα ροστερ των ομαδων? Αν ναι, τοτε μπορουμε να εξαγουμε μερικα συμπερασματα, βασει και των προπονητων που μετακινηθηκαν.
Υπαρχει καποιος να μας ενημερωσει για τις μεταγραφες που εχουν μεχρι στιγμης γινει? Φανταζομαι οτι ο coachfk μπορει να φτιαξει ενα πινακακι αντιστοιχο με αυτο της Α1 (να λοιπον φιλε μου που σε χρειαζομαστε)!!!
COACHFK έγραψε:sharkface έγραψε:polistas_ έγραψε:...πολλές αλλαγές φέτος στο σκηνικό της Α2...
![]()
Εχουν ολοκληρωθει τα ροστερ των ομαδων? Αν ναι, τοτε μπορουμε να εξαγουμε μερικα συμπερασματα, βασει και των προπονητων που μετακινηθηκαν.
Υπαρχει καποιος να μας ενημερωσει για τις μεταγραφες που εχουν μεχρι στιγμης γινει? Φανταζομαι οτι ο coachfk μπορει να φτιαξει ενα πινακακι αντιστοιχο με αυτο της Α1 (να λοιπον φιλε μου που σε χρειαζομαστε)!!!
Μ' έχωσες ρε μπαγάσα!!!
Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, προκειμένου να...φτάσουν στην ΚΟΕ, όλα τα έγγραφα από κάποιες αιτήσεις...
Ξέρετε τώρα, θυρίδες!!!
sharkface έγραψε:COACHFK έγραψε:
Α, ξέχασα, έχεις ξεκινήσει και...προπονήσεις.
!!!
Δυστυχως αποφασισα φετος να μην πολυασχοληθω, οποτε προπονησεις γιοκ![]()
COACHFK έγραψε:sharkface έγραψε:COACHFK έγραψε:
Α, ξέχασα, έχεις ξεκινήσει και...προπονήσεις.
!!!
Δυστυχως αποφασισα φετος να μην πολυασχοληθω, οποτε προπονησεις γιοκ![]()
Άρα έχεις χρόνο για ρεπορτάζ??? Πάλι πας να μου την κάνεις, εεεε???
Εκτός κι αν είσαι πολυάσχολος σε θέματα...μάνατζερ!!!
alex kid έγραψε:mipos xerete kanena neo gia metagrafes stin A2?
KAI POTE LIGI I METEGRAFIKI PERIODOS?
GIA A2 ENOITE
sharkface έγραψε:alex kid έγραψε:mipos xerete kanena neo gia metagrafes stin A2?
GIA A2 ENOITE
Υποτιθεται οτι εχει ληξει ηδη, αλλα εδω ειναι Ελλαδα και τα παραθυρα ορθανοικτα.
Οσον αφορα τις μεταγραφικες κινησεις θα μας ενημερωσει καλυτερα ο coachfk οταν ειναι ετοιμος...
COACHFK έγραψε:sharkface έγραψε:alex kid έγραψε:mipos xerete kanena neo gia metagrafes stin A2?
GIA A2 ENOITE
Υποτιθεται οτι εχει ληξει ηδη, αλλα εδω ειναι Ελλαδα και τα παραθυρα ορθανοικτα.
Οσον αφορα τις μεταγραφικες κινησεις θα μας ενημερωσει καλυτερα ο coachfk οταν ειναι ετοιμος...
φτου ρε γ"μωτη, και εχω πολλες δουλειες αυτον τον καιρο!!!
αν χρειαστω βοηθεια, θα σε ρωτησω, ενταξει καρχαριοφατσα???
COACHFK έγραψε:Λάμπρο,
μια που η Α2 αναμένεται με μεγαλο ενδιαφερον φετος, λογω και των πολλων και καλων μετακινησεων που εγιναν, γιατι δεν κανεις το ιδιο με την Α1 και να βαλουμε εκει το ροστερ της καθε ομαδας, τα νεα κλπ κλπ
Επισης να κανουμε και το γνωστο poll με προβλεψεις για την κατηγορια, να αναψουν λιγο τα...αιματα??? αντε γιατι ο καρχαριομουτσουνας...πειναει!!!!!
Lambros10 έγραψε:COACHFK έγραψε:Λάμπρο,
μια που η Α2 αναμένεται με μεγαλο ενδιαφερον φετος, λογω και των πολλων και καλων μετακινησεων που εγιναν, γιατι δεν κανεις το ιδιο με την Α1 και να βαλουμε εκει το ροστερ της καθε ομαδας, τα νεα κλπ κλπ
Επισης να κανουμε και το γνωστο poll με προβλεψεις για την κατηγορια, να αναψουν λιγο τα...αιματα??? αντε γιατι ο καρχαριομουτσουνας...πειναει!!!!!
Το είχα υπόψιν μου, αλλα μιας και είναι και δική σου επιθυμία
θα γίνει άμεσσα...
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες