friendpolo έγραψε:ρε παιδια αυτος ο "τελειωμενος" ο χαμπερτ που λεγατε μαθαινετε τι κανει?αυτα για αυτους που λεγανε πολλα..τελοσπαντων για να μην γινω κακος θα πω οτι το καλαμακι κερδισε σημερα εκτος εδρας την χαλκιδα 6-10 χωρις να πιασει ψηλη αποδοση..νομιζω οτι αρχιζει να αποδεικνυει σε οσους λεγανε διαφορα..καλη συνεχεια..
Savvas h2o έγραψε:friendpolo έγραψε:ρε παιδια αυτος ο "τελειωμενος" ο χαμπερτ που λεγατε μαθαινετε τι κανει?αυτα για αυτους που λεγανε πολλα..τελοσπαντων για να μην γινω κακος θα πω οτι το καλαμακι κερδισε σημερα εκτος εδρας την χαλκιδα 6-10 χωρις να πιασει ψηλη αποδοση..νομιζω οτι αρχιζει να αποδεικνυει σε οσους λεγανε διαφορα..καλη συνεχεια..
ρε φίλε δε μιλούσαμε για τον Αμερικάνο για τον Τάκη μιλούσαμε.Για τον Αμερικάνο έχω γράψει σε άλλο μου ποστ οτι αν κάνει δύο μπάνια τη βδομάδα το "Πουρουφάν" ανεβαίνει κατηγορίαΕσυ σιγά σιγά θα μας πείς οτι ο Τάκης έμαθε στον Αμερικάνο να παίζει πόλο!!!!
friendpolo έγραψε:ρε savva h2o εχεις διαβασει ολα τα ποστ???διαβασε κ μετα ελα να μιλησεις..καποιοι κανουν αναφορα για τον χαμπερτ κ λενε οτι εχει παρει 40 κιλα κ τετοια..ο ανθρωπος κανει πλακα κ καποιοι πηγαν να τον βγαλουν σκαρτο..τι μου λες τωρα?
friendpolo έγραψε:k sharkface βλεπω οτι κανεις σε ολα τα τοπικ κρισεις κ νομιζεις τι εχεις παντα δικιο..απο οτι καταλαβαινω πρεπει να εισαι,αν εισαι προπονητης,ο σταμενιτς η,αν εισαι παιχτης,ο φαραγκο...ΣΙΓΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ..........
melahrinos έγραψε:πανετοιμο το καλαμακι για την εναρξη του πρωταθληματος!!!ετοιμοπολεμοι ολοι οι παικτες απ'οτι ξερω και χωρις τραυματισμους.
#sharkface έγραψε:melahrinos έγραψε:πανετοιμο το καλαμακι για την εναρξη του πρωταθληματος!!!ετοιμοπολεμοι ολοι οι παικτες απ'οτι ξερω και χωρις τραυματισμους.
Καλα πως θα τραυματιστουν οι παικτες του Καλαμακιου? Στα μπουζουκια η στα καφενεια? Γιατι απο προπονηση ηταν εξω 15 μερες αποτι εμαθα...
gtaktt έγραψε:#sharkface έγραψε:melahrinos έγραψε:πανετοιμο το καλαμακι για την εναρξη του πρωταθληματος!!!ετοιμοπολεμοι ολοι οι παικτες απ'οτι ξερω και χωρις τραυματισμους.
Καλα πως θα τραυματιστουν οι παικτες του Καλαμακιου? Στα μπουζουκια η στα καφενεια? Γιατι απο προπονηση ηταν εξω 15 μερες αποτι εμαθα...
μαλλον οι πληροφοριοδοτες σου θα σου μιλαγαν για αλλη ομαδα.γιατι στο καλαμακι συνολο δεν καναμε 4 μερες μεσα σε χριστουγεννα +πρωτοχρονια.οποτε μαλωσε τους για τις λαθος πληροφοριες γιατι σου χαλανε την εικονα...!!!!
sharkface έγραψε:gtaktt έγραψε:#sharkface έγραψε:melahrinos έγραψε:πανετοιμο το καλαμακι για την εναρξη του πρωταθληματος!!!ετοιμοπολεμοι ολοι οι παικτες απ'οτι ξερω και χωρις τραυματισμους.
μαλλον οι πληροφοριοδοτες σου θα σου μιλαγαν για αλλη ομαδα.γιατι στο καλαμακι συνολο δεν καναμε 4 μερες μεσα σε χριστουγεννα +πρωτοχρονια.οποτε μαλωσε τους για τις λαθος πληροφοριες γιατι σου χαλανε την εικονα...!!!!
Προφανως οι πληροφοριοδοτες μου με ενημερωσαν για συγκεκριμενους παικτες και φυσικα οχι για ολους.
Η εικονα μου ειναι τοσο χαλασμενη που δεν μπορει κανεις να την κανει χειροτερη...
gtaktt έγραψε:sharkface έγραψε:gtaktt έγραψε:#sharkface έγραψε:melahrinos έγραψε:πανετοιμο το καλαμακι για την εναρξη του πρωταθληματος!!!ετοιμοπολεμοι ολοι οι παικτες απ'οτι ξερω και χωρις τραυματισμους.
Προφανως οι πληροφοριοδοτες μου με ενημερωσαν για συγκεκριμενους παικτες και φυσικα οχι για ολους.
Η εικονα μου ειναι τοσο χαλασμενη που δεν μπορει κανεις να την κανει χειροτερη...
τωρα μιλας σωστα.οντως 2 ατομα ηταν εκτος 15 μερες αλλα μεταξυ μας δε νομιζω να χρειαζονται και πολυ προπονηση για να παιξουν σε αυτη τη κατηγορια ανετα.αλλωστε σε λιγες μερες ξεκιναει το πρωταθλημα και αυτο θα φανει πρωτα ο θεος...σε περιμενουμε στο πρωτο μας παιχνιδι να ερθεις να μας απολαυσεις...
sharkface έγραψε:melahrinos έγραψε:πανετοιμο το καλαμακι για την εναρξη του πρωταθληματος!!!ετοιμοπολεμοι ολοι οι παικτες απ'οτι ξερω και χωρις τραυματισμους.
five έγραψε:Και ο Μαυρωτας αποοφασισε να ξαναγωνιστει φετος,θα χλευασουμε κι αυτον?
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης