sharkface έγραψε:COACHFK έγραψε:vs έγραψε:TooTall έγραψε: απο οτι ακουω ο ΟΦΗ ειναι κολυμπημενος σε αντιθεση με την Χαλκιδα
Αν αυτό που είδα στο Ιλίσσιο λέγεται κολυμπημένη ομάδα για Α2 τότε πολύ κακώς που σταμάτησα να παίζω. Ξέρω, παίζει ρόλο και ο ρυθμός που θα επιβάλει ο αντίπαλος αλλά αν αληθεύει αυτό ψηλέ τότε η Χαλκίδα μάλλον δεν κάνει σοβαρή προπόνηση. Μιλάω καθαρά για τα κολύμπια.
Νομιζω πως ο ΠολυΨηλος εννοει πως ο ΟΦΗ ειναι ΠΙΟ κολυμπημενος απο την Χαλκιδα. Σοβαρη προσθηκη η επιστροφη του Παλαιολογου, αλλα σαρκ, εσυ δεν λες οτι ενας μονος του δεν κανει την διαφορα???
Εγω, απλα να ευχηθω στην Χαλκιδα και λογω κοινης καταγωγης και λογω του φιλου μου του Στ.Χελμη καλη επιτυχια στην δυσκολη αποστολη τους.
Ο Παλαιολογος μπορει να παει στον φουνταριστο για καμποση ωρα και με την εμπειρια του να κερδισει κατι. Μπορει επισης να σουταρει στον παραπανω καλα (η μπορουσε?). Με δεδομενο το οτι και ο ΟΦΗ δεν βρισκεται και στην καλυτερη ψυχολογια, φαινεται οτι θα γινει ντερμπακι.
Πρωτη φορα παντως στην ζωη μου συναντω Μαρσεγιεζο Χαλκιδαιο. Μας εσκισες παλι...
doom έγραψε:ΚΟΠΙ-ΟΥΚ 7-5
Ο Ποσειδωνας εκανε εξαιρετικο ξεκινημα με 3-0 στο οκταλεπτο και αρκετες χαμενες ευκαιριεςκυριως σε τελειωματα κοντρας. Ο ΟΥΚ δεν τα παρατησε βεβαια, κατι που μαλλον περιμεναν οι δικοι μου παικτες, και το αποτελεσμα ηταν να χαλαρωσει επικινδυνα η αμυνα μας και να δεχτουμε 2 προσωπικα γκολ απο φουνταριστο, 1 απο αλλαγη της φορας της μπαλλας μετα απο μπλοκ και 1 απο πεναλτυ που κερδηθηκε μετα απο σουτ σε παραπανω και καταληξη της στο δοκαρι. Στην επιθεση μας δε, ο καθενας κυττουσε τον αλλο για να δει τι θα κανει. Ημιχρονο λοιπον 3-4. Στην διακοπη, συνειδητοποιησαμε οτι αν δεν γινουμε παλι πιεστικοι στην αμυνα οπως στο 1ο οκταλεπτο, δεν θα ειχαμε τυχη. Τελικα παιξαμε στην αμυνα καλα, κρατησαμε το 0, και με επιμερους σκορ 3-0 ξαναπηραμε το παιχνιδι στα χερια μας. Στο 4ο οκταλεπτο και περιπου στην μεση σκοραραμε φτανοντας το σκορ στο 7-4, και στη συνεχεια απλα κρατησαμε μαλλον ευκολα την νικη με δεδομενο οτι το 5ο του γκολ ο ΟΥΚ το πετυχε 56" πριν το τελος.
Ο ΚΟΠΙ ειχε 3/5 στον παραπανω και τα υπολοιπα γκολ τα εβαλε: 2 στην κοντρα και 2 απο περιφερεια, ενω ο ΟΥΚ ειχε 2 απο περιφερεια, 1 πεναλτυ και 2 απο φουνταριστο. Στον παικτη παραπανω ειχε 0/4, αλλα ουσιαστικα το πεναλτυ το κερδισε σε φαση παικτη παραπανω.
Ο Προδρομος πραγματικα ηταν παλι πολυ καλος, οπως ομως και ο tootall, και αυτοι οι 2 ηταν η βασικη αιτια του χαμηλου σκορ.
Δεν ειχα δει φετος τον ΟΥΚ, και ισως ειναι κι αυτος ενας λογος που οι νεοι κυριως παικτες μου αιφνιδιαστηκαν αρκετα απο την αντιδραση των αντιπαλων τους στο 2ο οκταλεπτο. Ευτυχως ομως, η αντιδραση μας ηταν πολυ καλη, και ουσιαστικα ενα απο τα θετικα στοιχεια αυτου του αγωνα για εμας.
COACHFK έγραψε:sharkface έγραψε:COACHFK έγραψε:vs έγραψε:TooTall έγραψε: απο οτι ακουω ο ΟΦΗ ειναι κολυμπημενος σε αντιθεση με την Χαλκιδα
Αν αυτό που είδα στο Ιλίσσιο λέγεται κολυμπημένη ομάδα για Α2 τότε πολύ κακώς που σταμάτησα να παίζω. Ξέρω, παίζει ρόλο και ο ρυθμός που θα επιβάλει ο αντίπαλος αλλά αν αληθεύει αυτό ψηλέ τότε η Χαλκίδα μάλλον δεν κάνει σοβαρή προπόνηση. Μιλάω καθαρά για τα κολύμπια.
Νομιζω πως ο ΠολυΨηλος εννοει πως ο ΟΦΗ ειναι ΠΙΟ κολυμπημενος απο την Χαλκιδα. Σοβαρη προσθηκη η επιστροφη του Παλαιολογου, αλλα σαρκ, εσυ δεν λες οτι ενας μονος του δεν κανει την διαφορα???
Εγω, απλα να ευχηθω στην Χαλκιδα και λογω κοινης καταγωγης και λογω του φιλου μου του Στ.Χελμη καλη επιτυχια στην δυσκολη αποστολη τους.
Ο Παλαιολογος μπορει να παει στον φουνταριστο για καμποση ωρα και με την εμπειρια του να κερδισει κατι. Μπορει επισης να σουταρει στον παραπανω καλα (η μπορουσε?). Με δεδομενο το οτι και ο ΟΦΗ δεν βρισκεται και στην καλυτερη ψυχολογια, φαινεται οτι θα γινει ντερμπακι.
Πρωτη φορα παντως στην ζωη μου συναντω Μαρσεγιεζο Χαλκιδαιο. Μας εσκισες παλι...
Η καταγωγη μου, η μιση απο την πλευρα της μητερας μου, ειναι απο την Ευβοια, την Καρυστο. Δεν θυμασαι βρε γεροξεκουτη, που το καλοκαιρι με...απειλησες οτι θα ερθεις???
Απο την Καρυστο ειναι αρκετοι του χωρου που εχουν "ριζες" εκει... Ετσι "μπεμπη" ???
pocomac7 έγραψε:ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΠ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ (ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ) ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΕΝΟΣ ΝΤΕΡΜΠΙ - ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΗΡΕΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΝΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΙΣΩΣ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.....ΛΑΜΠΡΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ?
doom έγραψε:COACHFK έγραψε:sharkface έγραψε:COACHFK έγραψε:vs έγραψε:TooTall έγραψε: απο οτι ακουω ο ΟΦΗ ειναι κολυμπημενος σε αντιθεση με την Χαλκιδα
Η καταγωγη μου, η μιση απο την πλευρα της μητερας μου, ειναι απο την Ευβοια, την Καρυστο. Δεν θυμασαι βρε γεροξεκουτη, που το καλοκαιρι με...απειλησες οτι θα ερθεις???
Απο την Καρυστο ειναι αρκετοι του χωρου που εχουν "ριζες" εκει... Ετσι "μπεμπη" ???
Ετσι ειναι Φιλιππε,μονο που το συγκεκριμενο μερος δεν το πολυξερουν οι αλλοι. Εμενα η μητερα μου καταγεται απο την Καρυστο, παροτι γεννημενη στην Αθηνα.
doom έγραψε:Για τον φιλο tootall, που τα ζητησε, αλλα και για οποιον ενδιαφερεται για την στατιστικη:
ΚΟΠΙ-ΟΥΚ 7-5
ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
Εκιντζογλου Προδρομος (ΚΟΠΙ)
Συνολικα σουτ: 31
Γκολ: 5
Αποκρουσεις: 8
Αποκρουσεις σε κορνερ: 6
Αουτ: 4
Δοκαρια: 5
Μπλοκ: 3
Επιτυχια 14/19 (74%)
Λεωνης Κωστας (ΟΥΚ)
Συνολικα σουτ: 26
Γκολ: 7
Αποκρουσεις: 7
Αποκρουσεις σε κορνερ: 1
Αουτ: 7
Δοκαρια: 4
Μπλοκ: 0
Επιτυχια 8/15( 53%)
ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΓΩΝΑ
ΚΟΠΙ
Αποβολες υπερ: 5
Πεναλτυ υπερ: 0
Επιθετικα: 1
Ασιστ: 1
Κλεψιματα: 12
Μπλοκ: 3
Λαθη: 13
ΟΥΚ
Αποβολες υπερ: 4
Πεναλτυ υπερ: 1
Επιθετικα: 1
Ασιστ: 0
Κλεψιματα: 10
Μπλοκ: 0
Λαθη: 13
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥΤ
ΚΟΠΙ
Φουνταριστος: 0/3 (0%)
Παραπανω: 3/6 (50%)
Κοντρα: 3/9 (33%)
Περιφερεια (στα ισια): 1/8 (13%)
Πεναλτυ: 0/0
Συνολο 7/26 (27%)
ΟΥΚ
Φουνταριστος: 2/7 (29%)
Παραπανω: 0/3 (0%)
Κοντρα: 0/1 (0%)
Περιφερεια (στα ισια): 2/19 (11%)
Πεναλτυ: 1/1 (100%)
Συνολο: 5/31 (16%)
Βασει των ατομικων στατιστικων, καλυτεροι παικτες του αγωνα ηταν, απο τον ΚΟΠΙ: Εκιντζογλου, Κορακης, Μπουμπουκης και απο τον ΟΥΚ: Λεωνης, Γκαραγκουνης, Παυλακης.
TooTall έγραψε:Στο δικο μας με τον Ηρακλη, θυμιζω οτι ο Τελης το εχει γουρι οταν χανει η ομαδα στο Βολο να ανεβαινει. Αν θελει Α1 λοιπον να μας κανει την χαρη
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθλήματα Α2 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες