Συντονιστής: Lambros10
harrisakis έγραψε:Για τη συναισθηματική κακοποίηση του προπονητή, .....
Άσε μας ρε Φώτη με τα θέματα που βάζεις!
harrisakis έγραψε:Οι διαπιστώσεις μου ήταν γενικές και δεν αφορούσαν καμία ομάδα και καμία πόλη...
.....όλα όσα είναι της μόδας τώρα, δεν θα πρέπει να γίνονται εκπτώσεις στην ποιότητα της προπόνησης (εις βάρος εν τέλει των ίδιων των αθλητών), αλλά και να "καβαλήσουν" τους [b]προπονητές !!! τα μικρά - γλυκά[/b] - χαριτωμένα και αθώα τερατάκια μας.. [/b]
takis έγραψε:off topic αλλα...φωτη .....
τωρα για το θεμα που ποσταρισες..ειχες καποια αφορμη,εγινε κατι;ή ετσι ..εγκυκλοπαιδικα;
... ειναι και ευθυνη του γονιου,αν δει τετοιες συμπεριφορες στο περιβαλλον ...... να κοιταξει να το στειλει σε αλλα πιο ..υγιη περιβαλλοντα...
fotis2310 έγραψε:harrisakis έγραψε:Οι διαπιστώσεις μου ήταν γενικές και δεν αφορούσαν καμία ομάδα και καμία πόλη...
.....όλα όσα είναι της μόδας τώρα, δεν θα πρέπει να γίνονται εκπτώσεις στην ποιότητα της προπόνησης (εις βάρος εν τέλει των ίδιων των αθλητών), αλλά και να "καβαλήσουν" τους [b]προπονητές !!! τα μικρά - γλυκά[/b] - χαριτωμένα και αθώα τερατάκια μας.. [/b]
''ΦΙΛΟΣ'' harrisakis ...
συ ειπας >>> όλα όσα είναι της μόδας τώρα,...
1.ι)μηπως πρεπει να γυρισουμε στην εποχή των σπηλαίων ??? ....που και τοτε ομως ...αυτα ισχύαν !!! ισως ΕΣΥ να τα βλέπεις ΤΩΡΑ !!!
ιι)... μαλλον δεν πρέπει να έχεις παιδιά ???
2.έχεται εστω υπόψην σας ??? ή έχεται διδαχθεί ΚΑΠΟΥ σαν γνωστικό αντικείμενο το θεμα : συναισθηματική κακοποίηση![]()
![]()
![]()
3.αλήθεια το πτυχιο προπονητικής που ''φαντάζομαι'' εχεται![]()
![]()
ποσες ώρες μαθήματος εμπεριέχει το παραπάνω θεμα
![]()
![]()
![]()
4. αλήθεια εκτος απο το ρολοϊ την βεντα΄λια η το παικτης παραπάνω , αμυνα φουνταριστού , 4+1 , 5-1 , συστημα Σερβικο συστημα Ουγγαρέζικο ..... e.t.c. αυτο το θεμα τι διδάσκεσται ... ή ακολουθητε την πεπετημένη ... κανεται αυτα που σαν έκαναν![]()
![]()
![]()
5.τελικα συ ειπας !!!! .... τι ειναι ποιότητα ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ...με μεγάλη μου χαρα θα ήθελα να μου κοινοποιήσεται .... το πρόγραμμα της Εβδομαδιαίας ΣΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΑΣ !!!...
ή λεω ή ... μηπως και ΕΣΕΙΣ ... ανήκεται στην κατηγορία ... Αγαπητέ ΓΟΝΕΑ !!! δεν δικαιούσται να ομιλήτε![]()
![]()
![]()
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕς ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ... ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ
η αρχική μου προθεση παραμένει ...ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΕΝΙΚΑ !!! .... και οχι μονο στο Αθλημα που αγαπάμε η ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ... με αφορμή την ενασχόλιση των ΠΑΙΔΙΩΝ μας![]()
![]()
fotis2310 έγραψε:
αρα τι παπαριες μου λες για off topic !!!
No 7 έγραψε:Ηρεμήστε βρε παιδιά...
Ο Φώτης είναι ΄΄φίλος΄΄,πιστεύω ότι δεν ήθελε να πεί αυτά τα οποία εσείς εννοήσατε...Αλλωστε είναι το στύλ του αυτό,να γράφει λίγο μπερδεμένα και διφορούμενα...
Έτσι δεν είναι ''φίλος'' ?
fotis2310 έγραψε:takis έγραψε:off topic αλλα...φωτη .....
τωρα για το θεμα που ποσταρισες..ειχες καποια αφορμη,εγινε κατι;ή ετσι ..εγκυκλοπαιδικα;
... ειναι και ευθυνη του γονιου,αν δει τετοιες συμπεριφορες στο περιβαλλον ...... να κοιταξει να το στειλει σε αλλα πιο ..υγιη περιβαλλοντα...
takis έγραψε:... παντως ειναι και ευθυνη του γονιου,αν δει τετοιες συμπεριφορες στο περιβαλλον που στελνει το παιδι του να το ..σταματησει αμεσως και να κοιταξει να το στειλει σε αλλα πιο ..υγιη περιβαλλοντα...
kentavros έγραψε::lol:![]()
harrisakis έγραψε:Για τη συναισθηματική κακοποίηση του προπονητή, που έχει πάνω από το κεφάλι του την ώρα που προσπαθεί να κάνει προπόνηση, γονείς που θέλουν να παίζουν τα παιδιά τους ακόμα και αν δεν αξίζουν, διοικήσεις που τρώγονται μεταξύ τους και βάζουν στη μέση τους προπονητές, παιδιά που δεν έρχονται προπονήσεις ή όταν έρχονται βαριούνται και παίζουν μεταξύ τους ή κωλοβαράνε, θα μας γράψεις για αυτά????
Άσε μας ρε Φώτη με τα θέματα που βάζεις!
kkphoto έγραψε:.... αναφέρεται σε απλά πράγματα........ σεβασμός στο παιδί και για να συμβεί αυτό απαιτείται παιδεία και υγειής ψυχισμός, όπως σε κάθε δουλειά...............
Επιστροφή στο Υδατοσφαίριση και Μικρές Ηλικίες
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες