noseman έγραψε:Άσχετα με το ξυλίκι, πόσο κακός ήταν ο Καρκαντελίδης τελικά, στο συγκεκριμένο παιχνίδι?
Από τα γραφόμενα, καταλαβαίνω πως ήταν κάκιστος και εριστικός, ίσως σε "εντεταλμένη" υπηρεσία.
Τελικά, αν όντως σφύραγε με σκοπό να ευνοήσει την μία ομάδα, δεν καταλαβαίνουν οι διαιτητές οτι τέτοιες συμπεριφορές κάποια στιγμή δημιουργούν εκρήξεις?
Η ατιμωρισία των διαιτητών από τον ΣΕΔΥ και τους αθλητικούς δικαστές ΕΙΝΑΙ ηθικός αυτουργός σε τέτοιες βίαιες ενέργειες.
Αυτή η αίσθηση "ανωτερώτητας" και "εξουσίας" που έχουν οι διαιτητές τελικά είναι μέρος του προβλήματος.
Καλό είναι, ο κύριος Καρκαντελιδης (αν πραγματικά σφύριξε τόσο άσχημα) να πει στους φοιτητές του τα εξής:
"Αγαπητοί φοιτητές
Δέχτηκα μια φονική επίθεση από δύο αθλητές, η οποία, όμως, προκλήθηκε από την κακή μου διαιτησία, η οποία με τη σειρά της μπορεί να στοίχισε σε μια ομάδα πιθανή άνοδο κατηγορίας. Δεν έπρεπε να με δείρουν, αλλά επιδεί κανένας διαιτητής δεν τιμωρείται ουσιαστικά για κακή διαιτησία, ξεχείλισε το ποτήρι, και ξέσπασαν επάνω μου.
Θα τους μυνήσω, μεν, αλλά θα μηνύσω και τον ΣΕΔΥ που δεν με τιμώρησε, θα μηνύσω και αυτόν που μου έδωσε την "εντολή", και τελικά μάλλον θα διαιτητεύω όπως πρέπει από εδω και πέρα.
Αν βρεθείτε ποτέ σε θέση εξουσίας, μην επαναπαύεστε, κάντε καλά τη δουλειά σας και να είστε πάντα δίκαιοι..."
Επαναλαμβάνω οτι δεν ήμουν εκεί και βγάζω συμπεράσματα από τα γραφόμενα.
εξακολουθεις να γραφεις ιστορια ακομα και απο τα ξενα αγορι μου..συμφωνω λεξη προς λεξη για την ομιλια που θα επρεπε να γινει..(in between:asakim,netlom)..καλα να περνας