ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΡΩΤ/ΤΟΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2008

Νέα, αποτελέσματα και ανοικτή συζήτηση για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Β' Εθνικής κατηγορίας (πρώην Β΄και Γ' κατηγορία μετά την συγχώνευση 2013).

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό RadioVeteran » Τρί Μάιος 13, 2008 10:42 am

noseman έγραψε:Άσχετα με το ξυλίκι, πόσο κακός ήταν ο Καρκαντελίδης τελικά, στο συγκεκριμένο παιχνίδι?
Από τα γραφόμενα, καταλαβαίνω πως ήταν κάκιστος και εριστικός, ίσως σε "εντεταλμένη" υπηρεσία.
Τελικά, αν όντως σφύραγε με σκοπό να ευνοήσει την μία ομάδα, δεν καταλαβαίνουν οι διαιτητές οτι τέτοιες συμπεριφορές κάποια στιγμή δημιουργούν εκρήξεις?

Η ατιμωρισία των διαιτητών από τον ΣΕΔΥ και τους αθλητικούς δικαστές ΕΙΝΑΙ ηθικός αυτουργός σε τέτοιες βίαιες ενέργειες.
Αυτή η αίσθηση "ανωτερώτητας" και "εξουσίας" που έχουν οι διαιτητές τελικά είναι μέρος του προβλήματος.

Καλό είναι, ο κύριος Καρκαντελιδης (αν πραγματικά σφύριξε τόσο άσχημα) να πει στους φοιτητές του τα εξής:

"Αγαπητοί φοιτητές
Δέχτηκα μια φονική επίθεση από δύο αθλητές, η οποία, όμως, προκλήθηκε από την κακή μου διαιτησία, η οποία με τη σειρά της μπορεί να στοίχισε σε μια ομάδα πιθανή άνοδο κατηγορίας. Δεν έπρεπε να με δείρουν, αλλά επιδεί κανένας διαιτητής δεν τιμωρείται ουσιαστικά για κακή διαιτησία, ξεχείλισε το ποτήρι, και ξέσπασαν επάνω μου.
Θα τους μυνήσω, μεν, αλλά θα μηνύσω και τον ΣΕΔΥ που δεν με τιμώρησε, θα μηνύσω και αυτόν που μου έδωσε την "εντολή", και τελικά μάλλον θα διαιτητεύω όπως πρέπει από εδω και πέρα.
Αν βρεθείτε ποτέ σε θέση εξουσίας, μην επαναπαύεστε, κάντε καλά τη δουλειά σας και να είστε πάντα δίκαιοι..."

Επαναλαμβάνω οτι δεν ήμουν εκεί και βγάζω συμπεράσματα από τα γραφόμενα.

εξακολουθεις να γραφεις ιστορια ακομα και απο τα ξενα αγορι μου..συμφωνω λεξη προς λεξη για την ομιλια που θα επρεπε να γινει..(in between:asakim,netlom)..καλα να περνας
RadioVeteran

Δημοσίευσηαπό kinigos_21 » Τρί Μάιος 13, 2008 10:46 am

Αγαπητε noseman
το <<ηθικα σωστο>> δεν ειναι μια ελαστικη λεξη να μακραινει και να κονταινει κατα περιπτωση. Απ οτι διαβασα κανεις δεν υπονοησε οτι η Συρος ανεβασε τον Ηλυσιακο ουτε αναφερθηκε κανεις στους παιχτες του Ηλυσιακου για τα επεισοδια. Αναλυτικοτερα ομως η Συρος σωστα σκεπτομενη στην Α2 θα εχει εναν αντιπαλο του χεριου της και θα ψαχνει να βρει αλλον ενα να κερδισει για να σωθει και βεβαια οτι αλλο καλυτερο μπορει να κανει. Οσο για τα επεισοδια εχουν ονοματεπωνυμο και στο προηγουμενο post ανεφερα ενα ονομα που ακουσα στις κερκιδες δυστυχως επωνυμο δε ξερω. Αν καποιος φιλος του Ηλυσιακου ξερει κατι για το συγκεκριμενο ατομο ας μας το πει.
kinigos_21

Δημοσίευσηαπό ilisiakos » Τρί Μάιος 13, 2008 10:51 am

doom έγραψε:Φιλε μου φιλαθλε του Ηλυσιακου, πρεπει να μαθεις οτι απο τον Ποσειδωαν Ιλισσιων εχω φυγει εδω και 2 περιπου μηνες, οποτε οπως καταλαβαινεις δεν μπορει να σταθει το επιχειρημα σου για την δευτερη ομαδα των Ιλισσιων και το τι ειναι συμφερον για μενα η οχι.

Δεν είπα ποτέ ότι είμαι άνθρωπος της υδατοσφαίρισης, αλλά από την αρχή παρουσιάστηκα και υπέγραψα σαν φίλος του Ηλυσιακού.
Γι αυτό και δεν γνώριζα ότι έφυγες από τον Ποσειδώνα Ιλισίων.
Ζητώ συγνώμη.
doom έγραψε:Εμπαθης με τον Ηλυσιακο δεν μπορει να ειμαι γιατι δεν εχω να χωρισω τιποτα με τους παικτες του (τουλαχιστον οσους γνωριζω), τους προπονητες του και τους παραγοντες του. Εδωσα ευχες πριν την εναρξη των αγωνων στον Ηλυσιακο, και συγχαρητηρια σε ολους προσωπικα για την ανοδο τους.

Η αξιοπρεπέστατη κίνηση σου, απλά δεν συμβαδίζει με τα post που έχεις δημοσιεύσει σ' αυτό το topic (και σε άλλα).
doom έγραψε:Η πορεια μου στον χωρο, μου δινει την δυνατοτητα και κυριως την γνωση να μπορω να κρινω οτιδηποτε βλεπουν τα ματακια μου. Αυτο, δυστυχως ειναι προτερημα λιγων...

Επειδή και η δική μου πορεία στον αθλητισμό, μου δίνει την δυνατότητα και το δικαίωμα να πιστεύω ότι μπορώ να κρίνω οτιδήποτε βλέπουν τα ματάκια μου (γι αυτό άλλωστε δεν αναφέρομαι σε μαρτυρίες άλλων, παρά μόνο σ' αυτά που είδα ή διαβάζω)
θεωρώ ότι είναι (τουλάχιστον) άστοχο από ένα άνθρωπο με την δική σου ιστορία στον χώρο να αναπαράγει "φήμες", οι οποίες αν μη τι άλλο προσβάλλουν το άθλημα.

vs έγραψε:Φίλε καλά τα λες αλλά επί της ουσίας έχεις να προσθέσεις κάτι ; Γιατί όλα αυτά που γράφεις είναι παντελώς άσχετα με τα συγκεκριμένα περιστατικά.

Αγαπητέ φίλε,
επί της ουσίας,
δεν μπορώ να πιστέψω ότι ξαφνικά ο Ηλυσιακός έγινε η υπερδύναμη στο Ελληνικό πόλο και ανέβηκε γιατί "έστησε" το τελευταίο παιχνίδι με τη Σύρο.
Εάν η Σύρος όπως λένε κάποιοι ήθελε να δώσει την άνοδο στον Ηλυσιακό, δεν θα το έκανε με πιό "ακίνδυνο" τρόπο ??? (π.χ. γκόλ εσείς, γκόλ εμείς, μια όμορφη ισοπαλία στο τέλος ή νίκη της Σύρου με διαφορά 1-2 γκόλ ???)
Εάν η Σύρος ήθελε να ανέβει ο Ηλυσιακός, θα περίμενε τα τελευταία δευτερόλεπτα για να φάει το γκόλ και να δώσει την άνοδο στον Ηλυσιακό ??
Παρακάλεσα χθές να μην αμαυρώνεται η προσπάθεια των αθλητών του Ηλυσιακού, αλλά μετά λύπης μου παρατηρώ ότι αμαυρώνεται και η προσπάθεια της ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ (κατά γενική ομολογία) ΟΜΑΔΑΣ του τουρνουά.
Ξέχωρα από το "στημένο", χαρακτηριστικά αναφέρθηκε ότι κυκλοφορούσαν "φήμες" ότι η Σύρος θα ανέβει κατηγορία γιατί είναι επαρχιακή ομάδα, κάνει εκεί προετοιμασία η εθνική ομάδα κ.λ.π.

Αυτό σαν άνθρωπο που αγαπάει τον αθλητισμό (και ιδιαίτερα τον ομαδικό) είναι που με ενοχλεί περισσότερο.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Ζητώ συγνώμη για τις καθυστερημένες απαντήσεις, αλλά ας όψεται η forthnet...
ilisiakos

Δημοσίευσηαπό doom » Τρί Μάιος 13, 2008 10:52 am

noseman έγραψε:Άσχετα με το ξυλίκι, πόσο κακός ήταν ο Καρκαντελίδης τελικά, στο συγκεκριμένο παιχνίδι?
Από τα γραφόμενα, καταλαβαίνω πως ήταν κάκιστος και εριστικός, ίσως σε "εντεταλμένη" υπηρεσία.
Τελικά, αν όντως σφύραγε με σκοπό να ευνοήσει την μία ομάδα, δεν καταλαβαίνουν οι διαιτητές οτι τέτοιες συμπεριφορές κάποια στιγμή δημιουργούν εκρήξεις?

Η ατιμωρισία των διαιτητών από τον ΣΕΔΥ και τους αθλητικούς δικαστές ΕΙΝΑΙ ηθικός αυτουργός σε τέτοιες βίαιες ενέργειες.
Αυτή η αίσθηση "ανωτερώτητας" και "εξουσίας" που έχουν οι διαιτητές τελικά είναι μέρος του προβλήματος.

Καλό είναι, ο κύριος Καρκαντελιδης (αν πραγματικά σφύριξε τόσο άσχημα) να πει στους φοιτητές του τα εξής:

"Αγαπητοί φοιτητές
Δέχτηκα μια φονική επίθεση από δύο αθλητές, η οποία, όμως, προκλήθηκε από την κακή μου διαιτησία, η οποία με τη σειρά της μπορεί να στοίχισε σε μια ομάδα πιθανή άνοδο κατηγορίας. Δεν έπρεπε να με δείρουν, αλλά επιδεί κανένας διαιτητής δεν τιμωρείται ουσιαστικά για κακή διαιτησία, ξεχείλισε το ποτήρι, και ξέσπασαν επάνω μου.
Θα τους μυνήσω, μεν, αλλά θα μηνύσω και τον ΣΕΔΥ που δεν με τιμώρησε, θα μηνύσω και αυτόν που μου έδωσε την "εντολή", και τελικά μάλλον θα διαιτητεύω όπως πρέπει από εδω και πέρα.
Αν βρεθείτε ποτέ σε θέση εξουσίας, μην επαναπαύεστε, κάντε καλά τη δουλειά σας και να είστε πάντα δίκαιοι..."

Επαναλαμβάνω οτι δεν ήμουν εκεί και βγάζω συμπεράσματα από τα γραφόμενα.

Εγω Θαναση ημουν εκει και εχω προσωπικη αποψη. Το θεμα ειναι τι αποψη ειχε ο Τσαρουχας ως παρατηρητης διαιτησιας.
Ο Μπαμπης ειναι φιλος μου χρονια (απο τοτε που ειχα παει στην Χαλκιδα το 1996) και στενοχωρηθηκα για το συμβαν. Περαν αυτου ομως, η συγκεκριμενη διαιτησια του ηταν κακη.
Δυστυχως οι παρατηρητες διαιτησιας δεν βλεπουν η καλυτερα δεν θελουν να δουν ορισμενα πραγματα, για αυτο και δεν τιμωρουνται οι διαιτητες.
Η βια ειναι απαραδεκτη σε ολες τις μορφες της. Ποσες φορες ολοι μας στο παρελθον, δεν εχουμε μπει στην διαδικασια της τρομερης αδικιας απο τους διαιτητες? Η αντιδραση μας ομως ηταν ευτυχως κανονικη.
Βεβαια, αν πεσεις στην περιπτωση του Μαθιουδακη το 1998, στον περιφημο αγωνα Χιου-Χανιων που εγινε στο Παπαστρατειο για τα πλει οφ, οπου οι διαιτητες αποφασισαν να καταργησουν τον αθλητικο δικαστη, γιατι δεν τιμωρησε την Χιο οταν ενας ανεγκεφαλος πεταξε στον αγωνα στο νησι ενα μπουκαλι στον Ηλιαδη, και ο δικαστης αντι να κατακυρωσει τον αγωνα στα Χανια (ο Ηλιαδης τον ειχε διακοψει λιγο πριν το τελος και με σκορ 10-10), διεταξε την επαναληψη του στην Αθηνα, ισως αντιδρασεις οπως ο Γιωργος τοτε που βγαινοντας απο την πισινα εριξε κουτουλια στον διαιτητη.
Οι διαιτητες δυστυχως ειναι κρατος εν κρατει, και ο Διαθεσοπουλος, για να μην εχει κι αλλα προβληματα στο κεφαλι του, τους ανεξαρτητοποιησε.
Ισως, αν φτιαξουμε μια νεα ενοτητα, με τις κακες διαιτησιες που εχουν δει τα ματακια μας στο πολο, θα καταλαβουμε ολοι, οτι ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο να βρουμε ακρη με τους διαιτητες. Για αυτο, ισως, θα πρεπει να ειμαστε υποψιασμενοι οσοι ασχολουμεθα ενεργα με τον χωρο, οταν παμε σε οποιοδηποτε αγωνα οποιασδηποτε κατηγοριας, γιατι δεν ξερουμε τι θα μας βρει, ποιος θα σφυριξει και θα μας κανει τον ειδημονα, κλπ κλπ.
doom

Δημοσίευσηαπό noseman » Τρί Μάιος 13, 2008 10:56 am

Για να θέσω τελεσίδικα την άποψή μου επί της ουσίας, ο μόνος 100% υπεύθυνος για την μη-άνοδο στην Α2, ήταν ο Τρίτωνας.
Είτε επιδεί δεν κέρδισε τον Ηλυσιακό, είτε επιδεί δεν εκμεταλλεύτηκε την "σύρραξη" πρός όφελος του.
Μπορεί κάποια πράγματα να φαίνεται οτι είναι εκτός πνεύματος fair-play, αλλά τελικά όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί να μην μου αρέσει αυτό, αλλά έτσι είναι.
Σε καμμιά περίπτωση, δεν μειώνεται η αξία της ανόδου για Σύρο και ΗΑΟ.
Πραγματικά, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

υ.γ.
μόλις διάβασα το πόστ σου Δημήτρη. Έτσι ακριβώς είναι, δυστυχώς.

υ.γ.2
ΑΣΑΚΙΜ και σε σένα RadioVeteran :wink:
-----
who am I?
Άβαταρ μέλους
noseman

Δημοσίευσηαπό doom » Τρί Μάιος 13, 2008 11:10 am

Φιλε μου Ηλυσιακε, ρωτα σε παρακαλω πολυ τον Φιλιππο και ολα τα παιδια της ομαδας σου για τις "φημες" οπως λες που αναπαραγω. Τις γνωριζαν η οχι? Εγραψε κανεις τιποτα πριν την εναρξη των αγωνων για αυτο το θεμα?
Το γεγονος οτι ο προεδρος της Συρου ειναι στο ΔΣ της ομοσπονδιας, δεν ειναι φημη, οπως επισης και το οτι οι Εθνικες μας ομαδες προετοιμαζονται κατα καιρους στην Συρο. Εγω επικροτω την προσπαθεια που κανουν στο νησι, με την διοργανωση των διεθνων τουρνουα, αλλα και με ολες τις κινησεις τους, επιδιωκοντας να μπουν στον χωρο μας δυνατα. Μπραβο τους και θερμα συγχαρητηρια για τις 2 συνεχομενες τους ανοδους.
Εγω συγκεκριμενα εγραψα οτι η Συρος παρουσιαστηκε καλα προετοιμασμενη για την τελικη φαση, και απλα θα επρεπε να ηταν πιο προσεκτικη στον τελευταιο αγωνα της, οπου δυστυχως για αυτην, ενδιαφεροταν και αλλο σωματειο για την εκβαση του, εκτος απο τον Ηλυσιακο. Αν ο Τριτωνας, ο Αρης και η Καλαματα ηθελαν να ανεβουν, ας φροντιζαν να κερδισουν αυτους που τελικα πηραν τα 2 εισιτηρια.
Τελειωνοντας, θα ηθελα να πω, οτι τα 3 γεγονοτα που ουσιαστικα σημαδεψαν το τριημερο, ηταν τα επεισοδια στην κερκιδα, το πολυ ασχημο συμβαν με τον διαιτητη, και ο τελευταιος αγωνας Συρου-Ηλυσιακου οπως τελικα αυτος εξελιχθηκε. Εξαλλου, για αυτα τα 3 γεγονοτα γινεται συζητηση στο φορουμ τις τελευταιες μερες. Και απο οτι εχω διαβασει μεχρι τωρα, ελαχιστοι ειναι αυτοι που διαφωνουν με το τελικο αποτελεσμα (ανοδος της Συρου και του Ηλυσιακου).
doom

Δημοσίευσηαπό TooTall » Τρί Μάιος 13, 2008 11:34 am

De kserw an exei i oxi kone i Siros me tin omospondia omws apo oso ematha ston agwna me ton Tritwna ta penalti kai oi apoboles kata tous pigan sinefo. Parolauta kerdisan k fisika meta apo auta den itan periergo na doun ton Tritwna me miso mati.
TooTall

Δημοσίευσηαπό St » Τρί Μάιος 13, 2008 12:20 pm

TooTall έγραψε: apo oso ematha ston agwna me ton Tritwna ta penalti kai oi apoboles kata tous pigan sinefo. Parolauta kerdisan k fisika meta apo auta den itan periergo na doun ton Tritwna me miso mati.

Συμφνώ απόλυτα(12αποβολές 3 πέναλτι)Αυτό θα πει σπρώξιμο :!: :!: :!: :!:
Άβαταρ μέλους
St

Δημοσίευσηαπό wwp » Τρί Μάιος 13, 2008 12:33 pm

Δεν ημουνα μπροστά στον αγώνα και δεν μπορώ να εκφέρω εκ πλήρους άποψη... Ομως δεν μπορώ να καταλάβω ούτε να διανοηθώ πως κάποιος μπορεί να γίνει τόσο βίαιος ώστε να χτυπήσει αλύπητα κάποιον χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος... Σίγουρα πρέπει να έγινε κάτι κατα τη διάρκεια του αγώνα που πείραξε τον Λαλιά και για αυτό ενέργησε κατα αυτό τον τρόπο.
Αν όπως ακούγεται απο τους παίκτες του Αρη ο Καρκαντελίδης τους αποκάλεσε Βούλγαρους έπρεπε να τον σαπίσουν στο ξύλο!
wwp

Δημοσίευσηαπό takis » Τρί Μάιος 13, 2008 1:13 pm

doom έγραψε:Ισως, αν φτιαξουμε μια νεα ενοτητα, με τις κακες διαιτησιες που εχουν δει τα ματακια μας στο πολο, θα καταλαβουμε ολοι, οτι ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο να βρουμε ακρη με τους διαιτητες. Για αυτο, ισως, θα πρεπει να ειμαστε υποψιασμενοι οσοι ασχολουμεθα ενεργα με τον χωρο, οταν παμε σε οποιοδηποτε αγωνα οποιασδηποτε κατηγοριας, γιατι δεν ξερουμε τι θα μας βρει, ποιος θα σφυριξει και θα μας κανει τον ειδημονα, κλπ κλπ.

α ρε ομηρος που τους χρειαζεται.. 8)
takis

Δημοσίευσηαπό jtsivos » Τρί Μάιος 13, 2008 1:16 pm

ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΡΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑΝ.Η ΣΥΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ(ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ) ΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙΣ 100-0 ΤΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΩΝΑ.ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,ΚΑΗΚΕΣ!!!
jtsivos

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Μάιος 13, 2008 1:17 pm

Φίλε ilisiake, δε σε παρεξήγησα. Προσωπικά δεν είδα κάποιο παιχνίδι της τελικής φάσης, οπότε εσύ είδες περισσότερα από μένα, έστω και λίγα. Η συζήτηση, όμως, έχει περιστραφεί γύρω από άλλα θέματα που άπτονται του Ηλυσιακού, κανείς δε στράφηκε κατά της προσπάθειας των παικτών του. Αυτό εννοούσα όταν είπα ότι επί της ουσίας δεν ανέφερες κάτι.

Ότι δηλαδή η ουσία των γραφόμενων σε βάρος του Ηλυσιακού έχει να κάνει με τη συμπεριφορά της "κερκίδας" του σε συγκεκριμένο παιχνίδι, όχι με την αγωνιστική κατάσταση και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του, που (α΄π'ό,τι γράφτηκε) ήταν ευχάριστη έκπληξη στους αγώνες.

Ελπίζω και εσύ να μη με παρεξηγείς για ό,τι έγραψα. Προφανώς δεν έχω κάτι εναντίον σου ούτε εναντίον του συλλόγου.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό pzozef » Τρί Μάιος 13, 2008 1:29 pm

Επειδη βαρεθηκα να διαβαζω ανακριβειες και οτι του κατεβει του καθενος να γραφει θα ειναι χρησιμο απο εδω και περα για τις ομαδες που θελουν να ανεβαινουν κατηγοριες η να εχουν μια αξιοπρεπη παρουσια στο πρωταθλημα να ακολουθουν το τρίπτυχο "μυστικο" που ακολουθησε και ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου όπως δήλωσε και ο Έφορος της ομάδας (και ΟΧΙ πρόεδρο όπως μερικοί τον βαφτίζεται)στην τοπική εφημερίδα σήμερα και όχι να ψαχνουν πλάγιους τροπους με διαιτησιες και κονε όπως λετε οτι ορισμενοι χρησιμοποιηθηκαν.

<Η ομαδα αρχης γενομενης της περσινης χρονιας οπου ανέβηκε παλι αήττητη στην κατηγορία δουλεύει με το τριπτυχο "Πειθαρχεία - Αγωνιστικότητα - Υπομονή">

Σε αυτα τα 3 πραγματα αναζητηστε την ανοδο της ομαδας μας και οχι στα φαντασματα που ορισμενοι βλεπετε!

Το προηγούμενο παραδειγμα του St σας δίνει την απαντηση για την διαιτησία και το οτι φιλοξενουμε διεθνης αγώνες απο το 2000 και οχι απο το 2007 που ανεβηκαμε στην Β τα λεει όλα.

Και η στιγμή.........ΕΦΤΑΣΕ ....μπραβο ρε συμπαιχταρες μου!!!
Η σελίδα του Ν.Ο.Σύρου ----> www.nosyrou.gr !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pzozef

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Μάιος 13, 2008 1:47 pm

Ζοζέφ κανείς δεν αμφισβήτησε τη δική σας άνοδο. Όλες οι εναντίον σας αμφισβητήσεις αφορούσαν αν και κατά πόσο συμμετείχατε στο (υποτιθέμενο) μαγείρεμα υπέρ του Ηλυσιακού.

Παιδιά, δικαστής δεν είμαι, αλλά πρέπει επιτέλους όταν απαντάμε, να απαντάμε επί της ουσίας. Αλλιώς π.χ. μετά να μη μας φταίνει οι πρώτοι διδάξαντες του είδους, οι πολιτικοί !
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό pzozef » Τρί Μάιος 13, 2008 1:53 pm

Ρε Vs.... δεν φτανει που σας ειπα το "μυστικο" μας...μου την λες κι'ολας....χαχα.

Ελα ελα πλακα κανω...απλα ποσταρισα για λιγα ατομα εδω μεσα που επρεπε να τα διαβασουν!

Ευχαριστω και ολα καλα!
Η σελίδα του Ν.Ο.Σύρου ----> www.nosyrou.gr !!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
pzozef

Δημοσίευσηαπό St » Τρί Μάιος 13, 2008 2:15 pm

pzozef έγραψε:<Η ομαδα αρχης γενομενης της περσινης χρονιας οπου ανέβηκε παλι αήττητη στην κατηγορία δουλεύει με το τριπτυχο "Πειθαρχεία - Αγωνιστικότητα - Υπομονή">

ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΖΟΖΕΦ!!!
ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΡΕ ΣΥ!!!ΧΑΟΧΟΑΧΟΑ
ΔΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ PM ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ...
Άβαταρ μέλους
St

Δημοσίευσηαπό nikos.th » Τρί Μάιος 13, 2008 2:41 pm

συγχαρητήρια στις ομάδες που ανέβηκαν,μακάρι να έχουν και συνέχεια...
απο εκεί και πέρα,στο συμβάν με τον καργκαντελίδη ήμουν παρόν και πραγματικά είναι απαράδεκτο.....
ότι και να σφήριζε,δεν ηταν συμπεριφορά αυτή του παίχτη του Άρη....
η δε αστυνομία έχασε τη μπάλα,δεν ξέρανε τί να κάνουνε,φωνάζανε για ενισχύσεις και απλά χαζεύανε.....στο τέλος,μαζέψανε και ένα φίλαθλο του Άρη χωρίς λόγο.
Το κεφάλαιο διαιτητές στο χώρο μας,είναι μεγάλο και οι ελείψεις πολλές. Δυστυχώς είναι χρόνια τώρα αυτή η κατάσταση με αποτέλεσμα να έχει γίνει νόμος.......
Άβαταρ μέλους
nikos.th

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Μάιος 13, 2008 3:21 pm

Αγαπητοι...συνφορουμιτες,

Ξεκιναω απο αυτο το ποστ απλως για να επαναφερω καποιους στην πραγματικοτητα και να τους φερω προ των ευθυνων τους για αυτα που λενε και γραφουν. Θα ηθελα να ανακαλεσουν τις ονομαστικες επιθεσεις ή να τις κατοχυρωσουν πρωτα βαζοντας ονοματεπωνυμο στα ποστ και μετα καταθετοντας στοιχεια.

Θα πρεπει να καταλαβετε οτι θα προστατευσω τον εαυτο μου με καθε νομιμο μεσο. Ελπιζω να αποφυγουμε την...ταλαιπωρια, γιατι εχω και δουλεια τωρα που ανεβηκαμε κατηγορια.

Ευχαριστω πολυ
Φιλιππος Κουκιος
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Μάιος 13, 2008 3:30 pm

Θα ξεκινησουμε πρωτα απο τα αγωνιστικα, που ειναι και αυτα που μενουν, τελικα.

Θα γραψουμε για τα παιχνιδια που εκριναν την ανοδο και τα πιο σημαντικα, απο αυτα, αφηνοντας απ’ εξω τα παιχνιδια της Καλαματας(συγνωμη απο τους φιλους της), καθως δεν επαιξαν κανεναν ρολο στην βαθμολογια.

Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη, λοιπον.

1ο παιχνιδι : ΤΡΙΤΩΝ - ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ 8-7 (διαιτητες: Καρκαντελιδης-Κωνσταντινιδης)

Το παιχνιδι στην αρχη ηταν ενας μονολογος του Τριτωνα που ξεκινησε με ενα 3-0 και στην 3η περιοδο το εκανε 5-3. Εκει ο Αρης με 2 γκολ και μαλιστα το 2ο σε νεκρο χρονο απο τον Αποστολου εφεραν το παιχνιδι στα ισα. Στην αρχη της 4ης περιοδου ο Αρης περασε μπροστα (5-6) και μετα δεχτηκε ενα σερι 3-0 και πηγε στο 8-6 για να μειωσει στο τελικο 8-7. Στο παιχνιδι αποβληθηκε με κοκκινη καρτα απο τον παγκο ο Αποστολου, με αποτελεσμα να φαει 2 αγωνιστικες(δεν επαιξε στα παιχνιδια με Ηλυσιακο και Συρο).

2ο παιχνιδι: ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ 7-4 (διαιτητες Μπουδραμης-Παϊρακταριδης)

Το παιχνιδι πρεπει να διδασκεται στα σεμιναρια για την αμυντικη λειτουργια μιας ομαδας, και για την αποθεωση του ομαδικου πνευματος, που ητν και το ΟΠΛΟ του Ηλυσιακου στο Πρωταθλημα. Ο Ηλυσιακος κερδισε με 7-4, αφου εχανε με 0-1 και 1-2 και τα δυο γκολ στο λιγοτερο, ισοφαριστηκε σε 3-3 με πεναλτυ και δεχτηκε και αλλο ενα τερμα, επισης με παικτη λιγοτερο, ενω εβαλε γκολ με Π+, στην κοντρα (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟ, που ηταν και αυτο που τον χαρακτηριζε σαν ομαδα στην δεκαετια του ’80 και στις αρχες του ’90) και που μυστηριωδως ολοι το ηξεραν αλλα ολοι δεχτηκαν) και απο φουνταριστο (ναι, αυτον τον ¨τελειωμενο¨ που δεν κανει ουτε για Γ΄Εθνικη !!!). Να πουμε πως οι αποβολες ηταν 13 +1 πεναλτυ για τον Αρη και 6 υπερ του Ηλυσιακου.
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Μάιος 13, 2008 3:32 pm

3ο παχνιδι: ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΤΡΙΤΩΝΑΣ 5-5 (διαιτητες: Καρκαντελιδης-Κυρανης)
Ο Ηλυσιακος μπηκε μουδιασμενος στο παιχνιδι. Ισως επαιξε ρολο και το πρωϊνο παιχνιδι που σιγουρα ηταν ντερμπυ, ενω ο Τριτωνας...βραχηκε για τους 2 βαθμους με τον Α.Καμπου. Μπηκαμε ασχημα, συνεχισαμε μετρια, αλλα κραταγαμε την τυχη στα χερια μας και ταυτοχρονα ανεβαζαμε στροφες σε αντιθεση με τους αντιπαλους που εδειχναν πιο κουρασμενοι απο εμας. Ειμασταν αστοχοι στις ευκαιριες στον Π+ αλλα στο τελος της 3ης περιοδου ημασταν ισοπαλοι με 4-4 και ειχαμε ανακτησει την αυτοπεποιθηση μας. Στο 5-5 χανουμε και το πεναλτυ και το υπολοιπο παιχνιδι ηταν φοβαται ο ενας να κερδισει τον αλλο.

4ο παιχνιδι: ΣΥΡΟΣ-ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ (διαιτητες: Καρκαντελιδης-Κυρανης)
Ο Αρης, μην εχοντας κατι να χασει επαιξε ελευθερα και προηγηθηκε με 2-0 και 4-2. Ομως μεχρι εκει. Η Συρος γυρισε το παιχνιδι, εκμεταλλευομενη την αριθμητικη της υπεροπλια σε αρκετες περιπτωσεις. Στο 6-4 διεκοπη για τα γνωστα επεισοδια(δεν ημουν παρων, καθως εφυγα με την ληξη της 3ης περιοδου).
Άβαταρ μέλους
COACHFK

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες