Συντονιστής: Lambros10
defender έγραψε:doom έγραψε:Κανεις λαθος φιλε μου, θα μπορουσαμε να περναγαμε με 2 νικες επι της Ισπανιας και της Κροατιας. Τελικα παλεψαμε και με τους 2 αλλα πηραμε μονο 1 ισοπαλια.
Δεν περνάγαμε Δημήτρη, ακόμα και με δυο νίκες, δες την τελική βαθμολογία. Με δυο νίκες θα είχαμε 3 πόντους παραπάνω από τώρα, οπότε και πάλι τέταρτοι βγαίναμε![]()
Τελική Βαθμολογία - Όμιλος A
1. Μαυροβούνιο 12
2. Ουγγαρία 12
3. Κροατία 10
4. Ισπανία 6
5. Ελλάδα 4
6. Σλοβακία 0
vs έγραψε:defender έγραψε:doom έγραψε:Κανεις λαθος φιλε μου, θα μπορουσαμε να περναγαμε με 2 νικες επι της Ισπανιας και της Κροατιας. Τελικα παλεψαμε και με τους 2 αλλα πηραμε μονο 1 ισοπαλια.
Δεν περνάγαμε Δημήτρη, ακόμα και με δυο νίκες, δες την τελική βαθμολογία. Με δυο νίκες θα είχαμε 3 πόντους παραπάνω από τώρα, οπότε και πάλι τέταρτοι βγαίναμε![]()
Τελική Βαθμολογία - Όμιλος A
1. Μαυροβούνιο 12
2. Ουγγαρία 12
3. Κροατία 10
4. Ισπανία 6
5. Ελλάδα 4
6. Σλοβακία 0
Defender, χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι προσθέτεις τους βαθμούς που θααααα παίρναμε αν κερδίζαμε Ισπανία, Κροατία, χωρίς παράλληλα να αφαιρείς βαθμούς από Κροάτες και Ισπανούς.
Αν νικούσαμε νομίζω ότι θα ισοβαθμούσαμε με τους Κροάτες στους 9 βαθμούς και θα τους περνούσαμε λόγω της μεταξύ μας νίκης. Νομίζω ... αλλά πλέον δεν έχει σημασία.
vs έγραψε:Τι ακριβώς συμβαίνει στο θέμα της πρόκρισης για το Παγκόσμιο της Ρώμης ; Ποιες είναι οι προϋποθέσεις ;
Σίγουρα θα πρόκειται για μια καραμπινάτη αποτυχία, αν τελικά επιβεβαιωθεί. Και θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες, προς πάσα κατεύθυνση.
doom έγραψε:Πυρ και μανια ο Διαθεσοπουλος με τους παικτες της Εθνικης μας, και ειναι απο τις λιγες φορες που πρεπει να εχει δικιο.
doom έγραψε:Αναλυτικα ισχυουν τα ακολουθα:
Περνανε οι 2 πρωτοι του Γουορλντ Λιγκ (Σερβια και ΗΠΑ)
Ο διοργανωτης (Ιταλια)
2 Ασιατικες ομαδες
1 απο Αφρικη
1 απο Ωκεανια
2 απο Αμερικη
3 απο Ευρωπη
4 απο τους Ολυμπιακους Αγωνες
Με δεδομενη την προκριση ηδη των Σερβων απο το Γουορλντ λιγκ και των Ιταλων ως διοργανωτες, θα περασει μεχρι κι ο εκτος της καταταξης στο Πανευρωπαικο.
Μέχρι τώρα περνούσε απαρατήρητο χάρις στο μοναδικό ταλέντο του πιο ολοκληρωμένου Έλληνα πόλίστα των τελευταίων 20 ετών: τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου. Δυστυχώς, αυτός ο παίκτης δεν αγωνίζεται πλέον στην Εθνική και ο διάδοχος (Μυλωνάκης) δεν είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο. Ίσως δεν φτάσει εκεί ποτέ, αφού είναι τελείως διαφορετικοί παίκτες. Άλλες λύσεις δε φαίνεται να υπάρχουν από την Α1. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κάποια χρόνια να ξεπεταχτούν ταλέντα από τις μικρότερες Εθνικές.
Athina07 έγραψε:
Μάλλον διάβασε το σχόλιο σου ο Μυλωνάκης και είπε να απαντήσει σήμερα....
Επιστροφή στο Διεθνής Υδατοσφαίριση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες