Συνεχίζω την συζήτηση εδώ, γιατί το θέμα αφορά τον ΝΟΒ και όχι την Χίο.
Για τον παίχτη παραπάνω δεν θα διαφωνίσω. Να συμπλήρώσω όμως με μια ερώτηση. Έχοντας ξεικινήσει προπόνηση 8 και 45 γυμναστήριο, πέφτοντας στην πισίνα 10 η ώρα, τελειόνοντας το κολυμβητικό μέρος της προπόνησης 11 και 30 με 45, κάνοντας πάσες σουτ κτλ για μισή ώρα, ξεκινούσαν τον παίχτη παραπάνω μετά τις 12. Για πες εσύ τι προπόνηση στον παίχτη παραπάνω ουσίας κάνεις μετά από τόση ώρα προπόνησης και χωρίς να βγαίνει 6-5 κανονικά
Συμφωνώ ότι η ομάδα του Μαυρώτα 06-07 έκανε κακό ενάμιση γύρω. Είχε όμως διακοπή για την προετοιμασία του Παγκοσμίου της Μελβούρνης και όπως φάνηκε εκείνη την περίοδο έβαλαν όλοι τα κεφάλια μέσα και δούλεψαν και μετά η ομάδα είχε ανοδική τάση. Και νομίζω ότι ο Συλβίς έπαιζε κανονικά. Ο Μικές δεν έπαιξε λόγω ντόπιγκ.
‘‘Με δεδομένο ότι και οι δύο χρονιές παίχτηκαν στις λεπτομέρειες και ότι η περσινή ομάδα (σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με έναν ξένο ανύπαρκτο και με 3-4 βασικούς να έχουν φύγει) έπεσε μόνο μια θέση, δε θα έλεγα ότι ο Γιαννουρης απέτυχε. ‘‘
Πάνω σ’αυτό δεν ακούγεται λάθος αυτό που λες, αλλά εγώ το βλέπω διαφορετικά. Έχοντας κερδίσει την Γλυφάδα στην αρχή πολύ δύσκολα(στο ξεκίνημα ο ΑΝΟΓ είχε μπει πολύ δυνατά) και την ΝΕΠ, την Χίο εύκολα( το μοναδικό παιχνίδι που κέρδισε ο ΝΟΒ με διαφορά μεγαλύτερη του 1 γκολ πλην του τελευταίου με τον ΠΑΟΚ 2 σε εντός έδρας παιχνίδι) θα έπρεπε να είσαι μεσα στην 3άδα 4άδα και να μην χάνεις από ομάδες που μετά τον 2ο γύρο είχαν ξεφουσκώσει από τον 6ό και κάτω. Γιατί θεωρώ ότι πέρσυ οι ομάδες όλες ήταν πολύ χειρότερες και αποδυναμωμένες σε σχέση με το 06-07.
Όσο για το ερώτημά σου θα ήθελα να το αναλύσεις λιγάκι.
Για τον Μίλαν έχω την εντύπωση ότι έπαιρνε 45 με σπίτια κτλ το 06-07 και ΘΑ ζητούσε 55 με κτλ. Εδώ κρατάω μια επιφύλαξη αν και επαναλαμβάνω ότι δεν συζητήσανε ΠΟΤΕ με τον Γιαννουρή και δεν είχαν την δυνατότητα να παζαρέψουν αμφότεροι.
Και να συμπληρώσω κάτι για το δευτεροκλασάτος. Ο Μίλαν είναι ένας παίχτης, ο οποίος κάνει την δουλειά που δεν φαίνεται. Το λεγόμενο εργαλείο. Και όταν κάποιος σου ζητάει όσα λεφτά, πρεπεί να βλέπεις και τι σου προσφέρει.