ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2008-2010

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Τετ Ιουν 18, 2008 3:30 pm

Τα νέα της ομάδας του Ναυτικού Ομιλου Βουλιαγμένης για την αγωνιστική περίοδο 2008-09.
Τελευταία επεξεργασία από Lambros10 και Παρ Ιούλ 09, 2010 2:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό Lambros10 » Τετ Ιουν 18, 2008 3:47 pm

Την πρώτη θέση ξένου κάλυψε η Βουλιαγμένη που την Πέμπτη προχώρησε στην απόκτηση του Αμερικανού Τιμ Χάτεν ο οποίος αναδείχθηκε φέτος πολυτιμότερος παίκτης του κολλεγιακού Πρωταθλήματος.

Ο 23χρονος αθλητής αγωνίζεται τόσο ως φουνταριστός όσο και ως αμυντικός φουνταριστού, έχει ύψος 1.93 μέτρα και ζυγίζει 96 κιλά.

Αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ από το 2005 και φόρεσε για πέντε χρόνια το σκουφάκι του Κολλεγίου του Ίρβαϊν (2003-2008).

Την τρίτη του χρονιά (2005) συμπεριλήφθηκε στη δεύτερη καλύτερη εφτάδα του NCAA και την τελευταία (2007) στην πρώτη αφού κατέκτησε και τον τίτλο του MVP τόσο της περιφέρειάς του (MPSF) όσο και όλης της διοργάνωσης.

Αναφορικά με τη συμμετοχή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ΗΠΑ, η μεγαλύτερή του επιτυχία είναι η κατάκτηση του Παναμερικανικού Πρωταθλήματος το 2006.
Άβαταρ μέλους
Lambros10
Site Admin

Δημοσίευσηαπό PEREZ » Τρί Αύγ 05, 2008 6:55 pm

Διάβασα ότι έπιασε φωτιά στη Βουλιαγμένη, ξέρει κανείς λεπτομέρειες για το μέγεθος της καταστροφής
PEREZ

Δημοσίευσηαπό defender » Τρί Αύγ 05, 2008 6:59 pm

το κολυμβητήριο δεν επαθε κάτι, νομιζω τα μπαρ, το εστιατόριο και καποιοι αποθκευτικοί χώροι που ειχαν μερικα ιστιοπλοικά. Δεν εχω δει καμια επισημη ανακοινωση παντως, αν ξερει κανεις κατι παραπανω...
defender

Δημοσίευσηαπό vs » Τρί Αύγ 05, 2008 7:28 pm

Αυτά που έγραψε ο defender αυτά ακριβώς άκουσα κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό moxito » Τετ Αύγ 06, 2008 12:05 am

EΠΑΘΕ ΤΟ ΜΠΑΡ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ?
Άβαταρ μέλους
moxito

Δημοσίευσηαπό peponoflouda » Τετ Αύγ 06, 2008 2:13 pm

Απο οτι εμαθα εχει καταστραφει εντελως :cry: κριμα που θα πινεις τα moxito σου τωρα??? :cry: :cry:
peponoflouda

Δημοσίευσηαπό vs » Τετ Αύγ 06, 2008 3:38 pm

Δυστυχώς έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Θα ξαναφτιαχτεί, βέβαια, ίσως και καλύτερο αλλά η τωρινή του εικόνα είναι άσχημη. Τόσο για το μπαρ όσο και για το γύρω χώρο.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό arkouda » Πέμ Αύγ 07, 2008 11:54 am

Συνεχίζω την συζήτηση εδώ, γιατί το θέμα αφορά τον ΝΟΒ και όχι την Χίο.

Για τον παίχτη παραπάνω δεν θα διαφωνίσω. Να συμπλήρώσω όμως με μια ερώτηση. Έχοντας ξεικινήσει προπόνηση 8 και 45 γυμναστήριο, πέφτοντας στην πισίνα 10 η ώρα, τελειόνοντας το κολυμβητικό μέρος της προπόνησης 11 και 30 με 45, κάνοντας πάσες σουτ κτλ για μισή ώρα, ξεκινούσαν τον παίχτη παραπάνω μετά τις 12. Για πες εσύ τι προπόνηση στον παίχτη παραπάνω ουσίας κάνεις μετά από τόση ώρα προπόνησης και χωρίς να βγαίνει 6-5 κανονικά :?:

Συμφωνώ ότι η ομάδα του Μαυρώτα 06-07 έκανε κακό ενάμιση γύρω. Είχε όμως διακοπή για την προετοιμασία του Παγκοσμίου της Μελβούρνης και όπως φάνηκε εκείνη την περίοδο έβαλαν όλοι τα κεφάλια μέσα και δούλεψαν και μετά η ομάδα είχε ανοδική τάση. Και νομίζω ότι ο Συλβίς έπαιζε κανονικά. Ο Μικές δεν έπαιξε λόγω ντόπιγκ.

‘‘Με δεδομένο ότι και οι δύο χρονιές παίχτηκαν στις λεπτομέρειες και ότι η περσινή ομάδα (σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με έναν ξένο ανύπαρκτο και με 3-4 βασικούς να έχουν φύγει) έπεσε μόνο μια θέση, δε θα έλεγα ότι ο Γιαννουρης απέτυχε. ‘‘

Πάνω σ’αυτό δεν ακούγεται λάθος αυτό που λες, αλλά εγώ το βλέπω διαφορετικά. Έχοντας κερδίσει την Γλυφάδα στην αρχή πολύ δύσκολα(στο ξεκίνημα ο ΑΝΟΓ είχε μπει πολύ δυνατά) και την ΝΕΠ, την Χίο εύκολα( το μοναδικό παιχνίδι που κέρδισε ο ΝΟΒ με διαφορά μεγαλύτερη του 1 γκολ πλην του τελευταίου με τον ΠΑΟΚ 2 σε εντός έδρας παιχνίδι) θα έπρεπε να είσαι μεσα στην 3άδα 4άδα και να μην χάνεις από ομάδες που μετά τον 2ο γύρο είχαν ξεφουσκώσει από τον 6ό και κάτω. Γιατί θεωρώ ότι πέρσυ οι ομάδες όλες ήταν πολύ χειρότερες και αποδυναμωμένες σε σχέση με το 06-07.

Όσο για το ερώτημά σου θα ήθελα να το αναλύσεις λιγάκι.

Για τον Μίλαν έχω την εντύπωση ότι έπαιρνε 45 με σπίτια κτλ το 06-07 και ΘΑ ζητούσε 55 με κτλ. Εδώ κρατάω μια επιφύλαξη αν και επαναλαμβάνω ότι δεν συζητήσανε ΠΟΤΕ με τον Γιαννουρή και δεν είχαν την δυνατότητα να παζαρέψουν αμφότεροι.

Και να συμπληρώσω κάτι για το δευτεροκλασάτος. Ο Μίλαν είναι ένας παίχτης, ο οποίος κάνει την δουλειά που δεν φαίνεται. Το λεγόμενο εργαλείο. Και όταν κάποιος σου ζητάει όσα λεφτά, πρεπεί να βλέπεις και τι σου προσφέρει.
arkouda

Δημοσίευσηαπό vs » Πέμ Αύγ 07, 2008 1:41 pm

Καταρχήν είναι σωστή η σκέψη σου ... να μεταφέρεις εδώ τη συζήτηση.

Για το Σιλβίς εννοούσα ότι στο 3ο ματς μεταξύ Χανίων και Χίου, ο Βουλγαράκης τον χτύπησε και αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση. Η νίκη-πρόκριση της Χίου σε εκείνο το ματς οφείλεται εν πολλοίς στο γεγονός αυτό. Τα Χανιά ήταν σαφώς καλύτερα από τη Χίο και τη Βουλιαγμένη στην πορεία εκείνης της σαιζόν.

Για το Μίλαν, επίσης συμφωνώ μαζί σου. Ποτέ δε θα υποτιμούσα έναν παίκτη έτσι, μόνο και μόνο επειδή παίζει για την ομάδα και όχι για την πάρτη του. Απλώς είπα ότι είναι καλός πάικτης (και σε διεθνές επίπεδο) αλλά όχι κορυφαίος, όπως οι περισσότεροι φαίνεται να θεωρούν.

Για το δε παζάρι, δε γνωρίζω ακριβώς ποιος μίλησε με ποιον (π.χ. αν ήταν ο Γιαννουρής ή κάποιος άλλος από το ΝΟΒ, ο Μίλαν ή κάποιος άλλος από την πλευρά του) αλλά αυτά που ακούστηκαν ήταν κατά πολύ μεγαλύτερα από τα 45 ή 55 συν τις νορμάλ παροχές. Σχεδόν απαγορευτικό θα έλεγα.

Για το ερώτημα που έθεσα : ο Γιαννουρής πήρε μια ομάδα του 3-6 και είδε να του φεύγουν κάποιοι βασικοί παίκτες. Ουσιαστικά δε μου φαίνεται ότι "το κυνήγησε" να τους αναπληρώσει. Δεν μπορεί να μην ήξερε ότι θα αντιμετώπιζε αυτά που αντιμετώπισε, τουλάχιστον τα περισσότερα.

Οπότε, υποθέτω λογικά, ότι ίσως είχε κάποιο άλλο πλάνο στο μυαλό του, δεν ξέρω τι, βέβαια. Με δεδομένη και τη ροπή του, όμως, στους νέους παίκτες, υποθετω ότι ίσως τον ενδιέφερε περισσότερο η εξέλιξη και αξιολόγηση των υπαρχόντων και η παραγωγή νέων, παρά το αν θα ανέβαινε ή θα έπεφτε μία θέση.

Η γνώμη μου είναι ότι οι περισσότεροι παίκτες της Βουλιαγμένης έχουν πιάσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους και δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε υψηλότερες απαιτήσεις (π.χ. πρώτη τριάδα, σταθερά), τουλάχιστον όχι ως πρωταγωνιστές της ομάδας. Απ'την άλλη, ακολουθείται και μια συγκρατημένη πολιτική συμβολαίων, οπότε χρειάζεται χρόνος για να κρίνουμε, ούτως ή άλλως.

Τα σκορ είναι γεγονότα, οπότε δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε. Αναφορικά με τις αγχωτικές εμφανίσεις μετά το προολυμπιακό, και μετά και την ισοπαλία με τον ΠΑΟ, εικάζω απλώς ότι ο Γιαννουρής φόρτωσε προπόνηση με στόχο τα πλέιοφς. Π.χ. η Βουλιαγμένη στο Φάληρο έφαγε αρκετές κόντρες από μια ομάδα πολύ λιγότερο κολυμπημένη. Τα αγχωτικά όμως είχαν ξεκινήσει από νωρίτερα, οπότε σίγουρα υπάρχει και κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό arkouda » Πέμ Αύγ 07, 2008 3:23 pm

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Υπάρχουν όμως και παίχτες οι οποίοι μένουν ελεύθεροι σε 1-2-3 και βάλε, οι οποίοι τότε μπορεί να μην έχουν τις προτάσεις που έχουν τώρα και φέρνανε για να φύγουν και βάσει του πλάνου της ανανέωσης που λες θα τους πει: Κύριοι με τόσα θα κρατάω, αν όχι στο καλό. Τωρινό παράδειγμα ο Ζάχος Αφρουδάκης. Με τα χιλια μύρια έγινε η πρόταση του ΠΑΟ και στο φινάλε ο Γιαννουρής θα του πει κάνω ανανέωση. Π.χ ο Μιτελούδης. Τον ήθελε ο Πανιώνιος. Ο Γιαννουρής ανέβασε τα λεφτά που ήθελε εξτρα με τον Μοιράλη και ο Πανιώνιος δεν συνέχισε.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είναι να κάνει ανανέωση να την κάνει. Αλλά ας αφήσει ελεύθερους να φύγουν όσοι θέλουν.

Και η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο ΝΟΒ του 06-07 αν έμενε ως είχε και έπαιρνε ένα καλό περιφερειακό θα μπορούσε να συναγωνιστεί στα ίσα τον Εθνικό.
arkouda

Δημοσίευσηαπό vs » Πέμ Αύγ 07, 2008 3:40 pm

Διαφωνώ μαζί σου στο εξής : πιστεύεις ότι η πρόταση του Πανιωνίου για το Μιτελούδη ήταν σοβαρή και λογική ;

Ο Μιτελούδης πάει Πεκίνο, ενώ ο Μοιραλης ήταν στα αζήτητα (που λέει ο λόγος). Από πού κι ως πού θα δώσεις παίκτη της Ολυμπιακής ομάδας ΚΑΙ χρήματα για να πάρεις παίκτη που όλοι ξέρουν ότι δε θέλει να μείνει αλλά ούτε κι η ομάδα του θέλει να τον κρατήσει. Που έχει να παίξει ένα χρόνο και που (ούτως ή άλλως) δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με τον άλλο.

Επίσης, γιατί να αφήσει να του φύγουν οι παίκτες ελεύθεροι ; Ποια άλλη ομάδα κάνει το ίδιο ; Λέμε ότι πρέπει να αλλάξει το καθεστώς των παικτών (και πρέπει) αλλά μόνο κάποιος αφελής θα έκανε κάτι τέτοιο μόνος του. Εδώ ο Εθνικός θα κυνηγήσει παίκτες που του ήρθαν έτοιμοι στα 25 και στα 30 τους. Ο Ολυμπιακός να μην πω κλπ. Ο σύνδεσμος των παικτών δεν αντιδρά, ο Νόμος προβλέπει μόνο ένας παίκτης σε κάθε ομάδα με 10ετία κλπ. (αλήθεια γιατί ; ). Πρέπει κάποιος Γιαννουρής να κάνει το μ^#^#@ ;

Αν κάποια ομάδα θέλει παίκτες απο μια άλλη, γιατί δεν πάει να κάνει πρόταση ; Και αν δεν έχει χρήματα, ας τα βρουν στα έμψυχα ανταλλάγματα ή να κλείσουν τα χασματα με πιτσιρικάδες κλπ. Όλα γίνονται, αρκεί να υπαρχει διάθεση. Μην ξεχνάς ότι ο Πανιώνιος τα έσκασε πέρισυ στα Χανιά για το Λιοτσάκη. Κ.ο.κ.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό arkouda » Πέμ Αύγ 07, 2008 4:36 pm

Καλά. Εννοείται ότι πρέπει ο συνδεσμος να κινηθει επιτέλους, αλλά τέτοια ώρα , τέτοια λόγια που λένε.

Όσο αναφορά το παράδειγμα του Μιτελούδη, απ’όσο ξέρω είχε γινει μια προσέγγιση του Πανιωνίου προς τον ΜΙτελούδη. Ο ΝΟΒ ζήτησε τον Μοιράλη και λεφτά. Και μετά από μια εβδομάδα το ποσό του ΝΟΒ αυξήθηκε έτσι ώστε η υπόθεση να σταματήσει εν τη γενέση της ούσα ασύμφορη. Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Γιαννουρής δεν πολυ θέλει τον Μιτελούδη επειδή δεν προσέφερε τα αναμενόμενα πέρσυ. Δηλαδή τα θέλει όλα δικά του. Α :!: Είχε ακουστεί να μειωθεί το χρηματικό μέρος και να πάνε στον ΝΟΒ Μοιράλης-Μπερστιάνος πακέτο.
arkouda

Δημοσίευσηαπό vs » Πέμ Αύγ 07, 2008 5:22 pm

Εγώ άκουσα ότι ο Πανιώνιος πρότεινε Μιτελούδη + χρήματα για το Μοιράλη. Δεν έχω ακούσει τη δική σου εκδοχή οπότε δεν ξέρω. Αλήθεια ο Γιαννουρής δε θέλει το Μιτελούδη ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό arkouda » Πέμ Αύγ 07, 2008 5:31 pm

Το έχω ακούσει αυτό. Βέβαια αν φύγει ο Μιτελούδης και ο Κατσαούνης όπως έχει ακουστεί τότε να δω ποιος θα παίζει άμυνα φουνταριστού. Ο Χάτεν θα μου πείτε. Αλλά τον Χάτεν ο Γιαννουρής τον πήρε για φουνταριστό. :lol: :shock:
arkouda

Δημοσίευσηαπό naruto » Πέμ Αύγ 07, 2008 6:17 pm

Ο Κατσαουνης μπορει να φυγει??
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό vs » Πέμ Αύγ 07, 2008 9:29 pm

Naruto, άμα δώσετε Μυλωνάκη και χρήματα είμαι σίγουρος ότι ο Γιαννουρής θα το σκεφτεί :lol:

Arkouda, το Χάτεν σίγουρα για φουνταριστό τον έχει πάρει ; Γιατί ένα πουλάκι από Λαιμό μεριά μου είπε ότι έχουν προχωρήσει οι επαφές με Ούγγρο φουνταριστό :shock: Βέβαια το όνομα που άκουσα ξεφεύγει από τα 30-40.000 και είναι απορίας άξιον που είναι ακόμα ελεύθερος.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό naruto » Πέμ Αύγ 07, 2008 9:57 pm

Χαχαχαχα και Μυλωνακη και χρηματα??? Καλο!! Οπως και να χει παντως Δε το βλεπω να θελει Εθνικο ο Κατσαουνης...
(Δεν ανηκω πλεον στον Εθνικο..)
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό moxito » Πέμ Αύγ 07, 2008 10:04 pm

παιδια τη jenna nalia την εχει βαλει ο νο7 για να μας κολλησει ιους...μην ανοιξετε το τοπικ της....
Άβαταρ μέλους
moxito

Δημοσίευσηαπό arkouda » Παρ Αύγ 08, 2008 1:00 am

Εμένα ένα άλλο πουλάκι μου έχει πει για ένα κροάτη περιφερειακό και μάλιστα φημολογήται ότι έχει διπλή επένδυση εσωτερική για να αντέξει τον χειμώνα στον Λαιμό. :lol: :lol: :lol:

Για τον Μυλωνάκη πάντως , αν ποτέ παέι στον ΝΟΒ θα τον χάσουμε από προσώπου γης. Θα αδυνατήσει ακόμα περισσότερο. :lol: :lol: :lol: και θα του βάζουν πέτρες στις τσέπες για να μην τον παίρνει ο αέρας.
arkouda

Επόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες