COACHFK έγραψε:Στεφανε,
κατ' αρχην να ξερκαθαρισω πως ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΜΙΤΟ η ομαδα να ψαχνει για καινουριο παικτη αφου ειχε αυτη την ατυχια.
Ομως αλλο ειναι αυτο και αλλο ειναι να ζηταω απο εναν παικτη που τον αφησα να φυγει(για τους Χ, Ψ λογους), τωρα να του ζηταω να αθετησει τον λογο του, βαζοντας του "καροτακι" το οικονομικο και μπλα μπλα μπλα!!
Αυτο που ειπες για το οτι θα σκεφτοσουνε, υπο προϋποθεσεις και μπορει να αθετουσες την υποσχεση σου, δεν νομιζω πως ηταν οτι περιμενα να ακουσω απο εσενα...![]()
naruto έγραψε:Vs θυμασαι τη χρονια 2001-2002 που ειχε ανεβει πρωτη φορα ο Νηρεας στην Α1?Οι αθλητες εκαναν το λαθος να κρατησουν το λογο τους,και να συνεχισουν προπονησεις και η ομαδα τους εδιωξε στη μεση του πρωταθληματος...Πως νομιζεις ενιωσαν τοτε αυτα τα παιδια?
Οταν ημουν μικρος καποια φαξ εθνικης ομαδας που με καλουσαν σε καμπ εξαφανιζοντουσαν ως δια μαγειας,και αναγκαστηκα να παρακουσω τον προπονητη μου(μου ειχε πει ρητα να μην παω χωρις φαξ) και να παω κρυφα...(με τελικο αποτελεσμα να βρεθω και τιμωρημενος..)
moxito έγραψε:Μας εχουν ματιασει!!!!!Δεν πειραζει ομως....συνεχιζουμε κι ετσι...Σημερα ακουσα για μεταγραφη bomba φουνταριστου.....Δεν ειναι σιγουρο.περιμενουμε ολοι στη ΝΕΠ και θα δουμε..
naruto έγραψε:Δε καταλαβαινετε κατι πολυ σημαντικο.Γινεται μια ολικη κινηση τα τελευταια χρονια στην Πατρα.Μπηκε ενας σοβαρος ανθρωπος με μερακι για το αθλημα που ενισχυει το οικονομικο κομματι σε μεγιστο βαθμο.Αλλαξε το ονομα της ομαδας αποβαλοντας τη ρετσινια του παλιου ονοματος.Οι ρολοι ολων διακριτοποιηθηκαν σε ικανοποιητικοτατο βαθμο.Η διοικηση πλαισιωνεται απο ατομα που τρεχουν και ενδιαφεροντε για τους παικτες.
Θυμαμαι ολα αυτα τα χρονια(τα 10 τελευταια) οποτε ερχομουνα να παιξω στην Πατρα ειτε με τη μια ειτε με την αλλη ομαδα ολοι ανεξαιρετως οι προπονητες ελεγαν.."Παιδια προσεχτε γτ τραβανε για να φυγουν κοντρα,κανουν μανουρα,το πανε το παιχνιδι στη φασαρια,παιζουν θεατρο,οι διατητες τους ευνοουν κ.ο.κ.." Επιπλεον παντου ακουγα εκφρασεις τυπου "Προσεσε τους Πατρινους..." και "Οι Πατρινοι θα σου παιξουν πουστια.." και ομοιου ειδους σχολια..Μικρη κοινωνια ειμαστε στο χωρο αυτο και ολοι ξερουμε τι λεγοταν.
Αυτη τη φημη δεν την εχει πλεον η Ν.Ε.Π (προς Θεου δεν εννοω οτι την εχει ο Ν.Ο.Π απλα μιλαω για τη δικη μου ομαδα) και συνεβαλλαν πολλα σε αυτο.Επισης πλεον η Ν.Ε.Π ειναι πολος ελξης για παικτες απο την Αθηνα λογω της συνεπειας της σε οικονομικες υποχρεωσεις.Φετος το καλοκαιρι μονο καλα λογια ακουγα για προπονητη και διοικηση στην Αθηνα,μια διαφημηση πρωτοφανης θα ελεγα!!
Τελος οσο για τον Αντιοχο εχω να πω τα εξης.Η ομαδα οντως φερθηκε ασχημα σε ενα παιδι που τη βοηθησε πολυ.Η συμπεριφορα της δε συναδει με την γενικη της σταση απεναντι στους παικτες και ειναι υπολογη σε αυτο το θεμα.(Αυτο ανεξαρτητα απο το τραυματισμο του Σακη).Οπως και να χει ομως η προσπαθεια να βρεθει αλλος ενα φουνταριστος δε μπορει να θεωρηθει αθεμιτη.Ας πουμε οτι σε εναν αγωνα της εθνικης μας ο Βλοντακης κλωτσαει εναν αντιπαλο αμυντικο την ωρα που δε βλεπει ο διαιτητης και βαζει γκολ.Τι θα πει ο προπονητης η ολοι εμεις? "
Α δε θελουμε αντιαθλητικο παιχνιδι,Να μην ξαναγινει παρακαλω αυτο..."?
Οταν διακυβεβονται τοσο μεγαλα ποσα μιλαμε για επαγγελματισμο.Και στον επαγγελματισμο,οχι μονο στο πολο αλα παντου νομιζω,πρωτα κοιτας το συμφερον σου και μετα ολα τα αλλα.Στον πρωταθλητισμο η ηθικη βρισκεται στην αποθηκη και ο ανταγωνισμος βολταρει στο σαλονι...
T.Q έγραψε:moxito έγραψε:Μας εχουν ματιασει!!!!!Δεν πειραζει ομως....συνεχιζουμε κι ετσι...Σημερα ακουσα για μεταγραφη bomba φουνταριστου.....Δεν ειναι σιγουρο.περιμενουμε ολοι στη ΝΕΠ και θα δουμε..
δεν πηρες θεση ομως για τον αλλον, πως κι ετσι?
κανενα σχολιο για τα τελευταια γεγονοτα???
υποπτο!!!
dolfin1 έγραψε:Το γυναικείο του Θριαμβου δεν ήταν για διασκέδαση και αθλητισμό αναψυχής![]()
Εκανε πρωταθλητισμό γιαυτό και ανέβηκε τότε
στην Α εθνικη κατηγορία (πρωταθλημα Γ εθνικής και Β ) και με διπλές προπονήσεις .Τώρα αν οι απέξω το βλέπατε έτσι τότε ΄χαμένος κόπος αυτά που λές .
naruto έγραψε:Otto χαλαρωσε λιγο δεν ειναι αναγκη να αρπαζεσαι...
Την αποψη μου ειπα και τη στηριξα με επιχειρηματα.Εμενα με ειχε πλησιασει παλιοτερα ο Θριαμβος για να μου κανει προταση και αν και το κανε με καλο τροπο καμια σχεση δεν ειχε με τον επαγγελματισμο που ειδα φετος.
Εχω παιξει αρκετα χρονια στην α2 αντιπαλος με το Θριαμβο και ειλικρινα η αποψη μου για τη Ν.Ε.Π ειναι οτι προκειται για μια ολοτελα διαφορετικη ομαδα.
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες