ΝΕΠ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό vs » Παρ Οκτ 10, 2008 2:11 am

Πού και πού κι εγώ μπαίνω ανάποδα σε μονόδρομους αλλά αυτό δεν έχει καμιά σχέση με το αν τηρώ το λόγο μου. Και στις δύο περιπτώσεις είναι στην επιλογή μου το τι θα κάνω.

Π.χ. πώς μπορεί το σύστημα να σε αναγκάσει να αθετήσεις το λόγο σου επειδή έτσι σε συμφέρει ; Μου δίνεις ένα παράδειγμα ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Παρ Οκτ 10, 2008 1:01 pm

Στεφανε,
κατ' αρχην να ξερκαθαρισω πως ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΜΙΤΟ η ομαδα να ψαχνει για καινουριο παικτη αφου ειχε αυτη την ατυχια.
Ομως αλλο ειναι αυτο και αλλο ειναι να ζηταω απο εναν παικτη που τον αφησα να φυγει(για τους Χ, Ψ λογους), τωρα να του ζηταω να αθετησει τον λογο του, βαζοντας του "καροτακι" το οικονομικο και μπλα μπλα μπλα!!

Αν εχεις τα λεφτα και την ικανοτητα και βρεις κατι καλο, πηγαινε και παρτο, γιατι απο λεφτα φαινεται πως δεν υπαρχει προβλημα.
Να βαζεις ομως σε διαδικασια "τιμης" τον λογο του παικτη(που εχει και συγγενειες και μεγαλες συμπαθειες στην ομαδα που πηγε), για να τον παρεις παλι πισω, δεν ειναι ηθικο. :( :roll:

Σιγουρα δεν ζουμε σε ενα κοσμο τελειο και ηθικα πλασμενο, αλλα ας τηρησουμε τα αυτονοητα τουλαχιστον. Να κρατησουμε και ενα επιπεδο. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Και το χειροτερο ειναι πως ο χαμενος στην περιπτωση αυτη ειναι ο παικτης, ειτε ετσι ειτε αλλιως... :? :shock:

Αυτο που ειπες για το οτι θα σκεφτοσουνε, υπο προϋποθεσεις και μπορει να αθετουσες την υποσχεση σου, δεν νομιζω πως ηταν οτι περιμενα να ακουσω απο εσενα... :cry: :?
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό delfos » Παρ Οκτ 10, 2008 3:15 pm

ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ Ο ΑΝΤΙΟΧΟΣ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΚ & ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ. Η ΝΕΠ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟ & ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΝΩΝ Ο ΤΡΟΥΜΠΙΤΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ.
delfos

Δημοσίευσηαπό naruto » Παρ Οκτ 10, 2008 6:28 pm

COACHFK έγραψε:Στεφανε,
κατ' αρχην να ξερκαθαρισω πως ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΜΙΤΟ η ομαδα να ψαχνει για καινουριο παικτη αφου ειχε αυτη την ατυχια.
Ομως αλλο ειναι αυτο και αλλο ειναι να ζηταω απο εναν παικτη που τον αφησα να φυγει(για τους Χ, Ψ λογους), τωρα να του ζηταω να αθετησει τον λογο του, βαζοντας του "καροτακι" το οικονομικο και μπλα μπλα μπλα!!

Αυτο που ειπες για το οτι θα σκεφτοσουνε, υπο προϋποθεσεις και μπορει να αθετουσες την υποσχεση σου, δεν νομιζω πως ηταν οτι περιμενα να ακουσω απο εσενα... :cry: :?

Ετσι οπως το θετεις τωρα συμφωνουμε απολυτα.

Δυστυχως δεν εχουμε ολοι οικονομικη ανεση στη ζωη μας.Μπορει για μενα 100.000 € (λεω ενα τυχαιο μεγαλο νουμερο) να με βγαζουν απο καποιο δυσχερεστατο οικονομικο αδιεξοδο...Αν μου τα προσφερει μια ομαδα θα ηταν ψεματα αν ελεγα οτι δε μπαινω στον πειρασμο να τα παρω...Μακαρι να με "επαιρνε" να μην υπολογιζα καθολου τα χρηματα...

Vs θυμασαι τη χρονια 2001-2002 που ειχε ανεβει πρωτη φορα ο Νηρεας στην Α1?Οι αθλητες εκαναν το λαθος να κρατησουν το λογο τους,και να συνεχισουν προπονησεις και η ομαδα τους εδιωξε στη μεση του πρωταθληματος...Πως νομιζεις ενιωσαν τοτε αυτα τα παιδια?
Οταν ημουν μικρος καποια φαξ εθνικης ομαδας που με καλουσαν σε καμπ εξαφανιζοντουσαν ως δια μαγειας,και αναγκαστηκα να παρακουσω τον προπονητη μου(μου ειχε πει ρητα να μην παω χωρις φαξ) και να παω κρυφα...(με τελικο αποτελεσμα να βρεθω και τιμωρημενος..)

Τελοσπαντων ξεφευγουμε απο το θρεντ...Γενικο συμπερασμα που θελω να περασω ειναι οτι οσο ανεξαρτητοι και αν ειμαστε παντα καποιες μας επιλογες θα περιοριζονται απο τριτους...
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό TooTall » Παρ Οκτ 10, 2008 6:37 pm

naruto έγραψε:Vs θυμασαι τη χρονια 2001-2002 που ειχε ανεβει πρωτη φορα ο Νηρεας στην Α1?Οι αθλητες εκαναν το λαθος να κρατησουν το λογο τους,και να συνεχισουν προπονησεις και η ομαδα τους εδιωξε στη μεση του πρωταθληματος...Πως νομιζεις ενιωσαν τοτε αυτα τα παιδια?
Οταν ημουν μικρος καποια φαξ εθνικης ομαδας που με καλουσαν σε καμπ εξαφανιζοντουσαν ως δια μαγειας,και αναγκαστηκα να παρακουσω τον προπονητη μου(μου ειχε πει ρητα να μην παω χωρις φαξ) και να παω κρυφα...(με τελικο αποτελεσμα να βρεθω και τιμωρημενος..)

Παιδικα τραυματα λογω κακου περιβαλλοντος :lol: 8)
TooTall

Δημοσίευσηαπό vs » Σάβ Οκτ 11, 2008 12:41 am

Naruto δε γνωρίζω την ιστορία αυτή αλλά αυτό ακριβώς είναι που εννοώ : θα ήθελες όσο άσχημα σου φέρθηκαν να φερθείς εσύ ; Φαντάζομαι ότι δε θα σου άρεσε για αντίστοιχη ασχήμια (δική σου αυτή τη φορά) να αισθάνεται έτσι κάποιος άλλος. Αυτό εννοούσα.

Μπράβο στον Αντίοχο παντως. Έκανε στην πράξη κάτι που οι περισσότεροι (ακόμα και αν τελικά το κάναμε) θα το σκεφτόμασταν πολύ. Όπως και αν κυλήσει η χρονιά του με τον ΟΥΚ, ό,τι συμπεριφορά και αν συναντήσει εκεί, αυτό που μετράει είναι η απόφαση που πήρε τώρα.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό naruto » Σάβ Οκτ 11, 2008 8:59 pm

Δεν θα ηθελα να φερθω ασχημα ετσι αλλα θα ηθελα να ειχα ενεργησει καλυτερα,για να μην υποστω τις συνεπειες...

Αν και δε με συμφερει προσωπικα,και εγω θεωρω οτι ο Κωστας πηρε μια δυσκολη αποφαση που πολλοι δε θα μπορουσαν να παρουν!Μπραβο αλλα και κριμα που δε θα μαστε μαζι φετος!
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό moxito » Δευτ Οκτ 13, 2008 10:27 pm

Μας εχουν ματιασει!!!!!Δεν πειραζει ομως....συνεχιζουμε κι ετσι...Σημερα ακουσα για μεταγραφη bomba φουνταριστου.....Δεν ειναι σιγουρο.περιμενουμε ολοι στη ΝΕΠ και θα δουμε..
Άβαταρ μέλους
moxito

Δημοσίευσηαπό T.Q » Δευτ Οκτ 13, 2008 11:40 pm

moxito έγραψε:Μας εχουν ματιασει!!!!!Δεν πειραζει ομως....συνεχιζουμε κι ετσι...Σημερα ακουσα για μεταγραφη bomba φουνταριστου.....Δεν ειναι σιγουρο.περιμενουμε ολοι στη ΝΕΠ και θα δουμε..

δεν πηρες θεση ομως για τον αλλον, πως κι ετσι?
κανενα σχολιο για τα τελευταια γεγονοτα???

υποπτο!!!
T.Q

Δημοσίευσηαπό otto11 » Τρί Οκτ 14, 2008 1:10 am

naruto έχω μια απορία απο που και ως πού εσύ κρίνεις οτι το όνομα ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΠΑΤΡΩΝ είχε άσχημη προϊστορία?

Πως θεωρείς οτι είναι καλύτερα που αυτή η ομάδα ονομάζεται ΝΕΠ?

Νομίζεις δηλαδή οτι ο Θρίαμβος ήταν καμιά ομάδα του κώλου?

Ρε είχε ιστορία αυτή η ομάδα και την έσβησαν δύο τύποι παράγοντες ( του κώλου) που απλά κάνανε ο καθένας τον σκοπό του.

Ξέρεις πόσους τσάμπα παράγοντες έχει η Πάτρα?

Αυτοί τα έχουνε γαμίσει όλα αυτοί και ο ακατανόμαστος.

Αφού έκανε μ@λ@κί@ ο Λαχανιώτης και απομακρύνθηκε απο την πισίνα?

Καλά κάνανε αυτοί οι άσχετοι!!!!

Πάντως πρέπει να αποκατασταθεί η ιστορία ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΠΑΤΡΩΝ λέγεται η ομάδα και ΟΧΙ ΝΕΠ
Άβαταρ μέλους
otto11

Δημοσίευσηαπό otto11 » Τρί Οκτ 14, 2008 1:19 am

naruto έγραψε:Δε καταλαβαινετε κατι πολυ σημαντικο.Γινεται μια ολικη κινηση τα τελευταια χρονια στην Πατρα.Μπηκε ενας σοβαρος ανθρωπος με μερακι για το αθλημα που ενισχυει το οικονομικο κομματι σε μεγιστο βαθμο.Αλλαξε το ονομα της ομαδας αποβαλοντας τη ρετσινια του παλιου ονοματος.Οι ρολοι ολων διακριτοποιηθηκαν σε ικανοποιητικοτατο βαθμο.Η διοικηση πλαισιωνεται απο ατομα που τρεχουν και ενδιαφεροντε για τους παικτες.

Θυμαμαι ολα αυτα τα χρονια(τα 10 τελευταια) οποτε ερχομουνα να παιξω στην Πατρα ειτε με τη μια ειτε με την αλλη ομαδα ολοι ανεξαιρετως οι προπονητες ελεγαν.."Παιδια προσεχτε γτ τραβανε για να φυγουν κοντρα,κανουν μανουρα,το πανε το παιχνιδι στη φασαρια,παιζουν θεατρο,οι διατητες τους ευνοουν κ.ο.κ.." Επιπλεον παντου ακουγα εκφρασεις τυπου "Προσεσε τους Πατρινους..." και "Οι Πατρινοι θα σου παιξουν πουστια.." και ομοιου ειδους σχολια..Μικρη κοινωνια ειμαστε στο χωρο αυτο και ολοι ξερουμε τι λεγοταν.

Αυτη τη φημη δεν την εχει πλεον η Ν.Ε.Π (προς Θεου δεν εννοω οτι την εχει ο Ν.Ο.Π απλα μιλαω για τη δικη μου ομαδα) και συνεβαλλαν πολλα σε αυτο.Επισης πλεον η Ν.Ε.Π ειναι πολος ελξης για παικτες απο την Αθηνα λογω της συνεπειας της σε οικονομικες υποχρεωσεις.Φετος το καλοκαιρι μονο καλα λογια ακουγα για προπονητη και διοικηση στην Αθηνα,μια διαφημηση πρωτοφανης θα ελεγα!!

Τελος οσο για τον Αντιοχο εχω να πω τα εξης.Η ομαδα οντως φερθηκε ασχημα σε ενα παιδι που τη βοηθησε πολυ.Η συμπεριφορα της δε συναδει με την γενικη της σταση απεναντι στους παικτες και ειναι υπολογη σε αυτο το θεμα.(Αυτο ανεξαρτητα απο το τραυματισμο του Σακη).Οπως και να χει ομως η προσπαθεια να βρεθει αλλος ενα φουνταριστος δε μπορει να θεωρηθει αθεμιτη.Ας πουμε οτι σε εναν αγωνα της εθνικης μας ο Βλοντακης κλωτσαει εναν αντιπαλο αμυντικο την ωρα που δε βλεπει ο διαιτητης και βαζει γκολ.Τι θα πει ο προπονητης η ολοι εμεις? "
Α δε θελουμε αντιαθλητικο παιχνιδι,Να μην ξαναγινει παρακαλω αυτο..."?
Οταν διακυβεβονται τοσο μεγαλα ποσα μιλαμε για επαγγελματισμο.Και στον επαγγελματισμο,οχι μονο στο πολο αλα παντου νομιζω,πρωτα κοιτας το συμφερον σου και μετα ολα τα αλλα.Στον πρωταθλητισμο η ηθικη βρισκεται στην αποθηκη και ο ανταγωνισμος βολταρει στο σαλονι...

ΠΟΙΑ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΡΕ ΟΥΦΟ?

ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Ή ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΜΑΝΕΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΝΟΠ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΕ Ο ΣΚΟΥΖΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΚΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΠΕΝΤΕ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΕΤΑ!!!!

ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ? ΕΚΑΝΕ ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΟΜΑΔΑ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ.

ΡΕ ΣΕΙΣ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ.

ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΙΟ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ αθλητισμο αναψυψής και όχι πρωταθλητισμό.

ΕΛΕΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΟΧΙ ΝΕΠ

ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΝΑ ΠΩ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΛΥ ΦΡΕΣΚΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ......

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΑΚΟΥ ΡΕΤΣΙΝΙΑ!!!
Άβαταρ μέλους
otto11

Δημοσίευσηαπό dolfin1 » Τρί Οκτ 14, 2008 8:58 am

Το γυναικείο του Θριαμβου δεν ήταν για διασκέδαση και αθλητισμό αναψυχής :twisted: :evil: Εκανε πρωταθλητισμό γιαυτό και ανέβηκε τότε
στην Α εθνικη κατηγορία (πρωταθλημα Γ εθνικής και Β ) και με διπλές προπονήσεις .Τώρα αν οι απέξω το βλέπατε έτσι τότε ΄χαμένος κόπος αυτά που λές .
Άβαταρ μέλους
dolfin1

Δημοσίευσηαπό moxito » Τρί Οκτ 14, 2008 4:07 pm

T.Q έγραψε:
moxito έγραψε:Μας εχουν ματιασει!!!!!Δεν πειραζει ομως....συνεχιζουμε κι ετσι...Σημερα ακουσα για μεταγραφη bomba φουνταριστου.....Δεν ειναι σιγουρο.περιμενουμε ολοι στη ΝΕΠ και θα δουμε..

δεν πηρες θεση ομως για τον αλλον, πως κι ετσι?
κανενα σχολιο για τα τελευταια γεγονοτα???

υποπτο!!!

o αντιοχος πολυ καλα επραξε..ειναι αντρας και τιμα τα παντελονια που φοραει...τωρα παλευουμε για μια μεταγραφη φουνταριστου.ειμαστε πολυ κοντα.αυριο θα εχω νεοτερα.
Άβαταρ μέλους
moxito

Δημοσίευσηαπό naruto » Τρί Οκτ 14, 2008 6:30 pm

Otto χαλαρωσε λιγο δεν ειναι αναγκη να αρπαζεσαι...

Την αποψη μου ειπα και τη στηριξα με επιχειρηματα.Εμενα με ειχε πλησιασει παλιοτερα ο Θριαμβος για να μου κανει προταση και αν και το κανε με καλο τροπο καμια σχεση δεν ειχε με τον επαγγελματισμο που ειδα φετος.

Εχω παιξει αρκετα χρονια στην α2 αντιπαλος με το Θριαμβο και ειλικρινα η αποψη μου για τη Ν.Ε.Π ειναι οτι προκειται για μια ολοτελα διαφορετικη ομαδα.
Άβαταρ μέλους
naruto

Δημοσίευσηαπό otto11 » Τρί Οκτ 14, 2008 8:51 pm

dolfin1 έγραψε:Το γυναικείο του Θριαμβου δεν ήταν για διασκέδαση και αθλητισμό αναψυχής :twisted: :evil: Εκανε πρωταθλητισμό γιαυτό και ανέβηκε τότε
στην Α εθνικη κατηγορία (πρωταθλημα Γ εθνικής και Β ) και με διπλές προπονήσεις .Τώρα αν οι απέξω το βλέπατε έτσι τότε ΄χαμένος κόπος αυτά που λές .

Μίλησα για ποιόν λόγο ιδρύθηκε.
Ξέρω πολύ καλά πότε ανέβηκε στην Α1 γιατι κάποιο φεγγάρι είχα και εγώ συμετοχή.
Απλά το να αλλάξει μια ομάδα το όνομα της επειδή πήγαν τέσσερα-πέντε έστω και δέκα άτομα και δύο παράγοντες σε μία ομάδα αυτό αν δεν είναι ξεπούλημα της ιστορίας μιας ομάδας τότε ποιό είναι το ξεπούλημα?

Αυτό είπα αυτό με εξοργίζει και αυτή είναι η πραγματικότητα.
Οι τύποι αλλάξαν το όνομα γιατί δεν γουστάραν τον Θρίαμβο ( να μήν θυμήσω τι κόντρα υπήρχε στα κορίτσια του Θρίαμβου απο αυτά του Ποσειδώνα στα μεταξύ τους παιχνίδια) και δεν είχαν άλλη ομάδα σαν επιλογή για να κάνει ο Μανέτας κόντρα στον ΝΟΠ.

Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.
Άβαταρ μέλους
otto11

Δημοσίευσηαπό otto11 » Τρί Οκτ 14, 2008 9:01 pm

naruto έγραψε:Otto χαλαρωσε λιγο δεν ειναι αναγκη να αρπαζεσαι...

Την αποψη μου ειπα και τη στηριξα με επιχειρηματα.Εμενα με ειχε πλησιασει παλιοτερα ο Θριαμβος για να μου κανει προταση και αν και το κανε με καλο τροπο καμια σχεση δεν ειχε με τον επαγγελματισμο που ειδα φετος.

Εχω παιξει αρκετα χρονια στην α2 αντιπαλος με το Θριαμβο και ειλικρινα η αποψη μου για τη Ν.Ε.Π ειναι οτι προκειται για μια ολοτελα διαφορετικη ομαδα.

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ είναι απλά τυχερός γιατί ασχολήθηκε μαζί του ένας παράγοντας που έχει "εικόνες" και έχει ζήσει και χρηματοδοτήσει μαζί με τον συνεργάτη του ένα σωματείο που είναι ΤΑΠ όπως αυτό της Ε.Α.Π..
Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν έχει μάθει να λειτουργεί επαγγελματικά και αυτή είναι η ουσία.
Αν δεν είχε ξεκινήσει απο την ΕΑΠ και είχε ασχοληθεί με το πόλο κατευθείαν τότε είναι σίγουρο οτι δεν θα λειτουργούσε έτσι όπως κάνανε και άλλοι παράγοντες με οικονομική επιφάνεια (π.χ. Τελώνης) αλλά εκείνοι τότε είχαν να συνεργαστούν με συμβούλια και συνεργάτες άσχετους με τα δεδομένα του σύγχρονου αθλητισμού.

Λοιπόν μην μπερδεύοθμε τα πράγματα.
Δεν έχει αλλάξει τίποτε ακόμα στο πόλο ειδικά στην Πάτρα και ξέρετε ποιό είναι το πιό σημαντικό σε αυτή την ανάμειξη.
Οτι πλέον αναγκάζονται οι "μαιμού" παράγοντες (εννοώ αυτούς που δεν βάζουν φράγκο αλλά έχουν άποψη για όλα σε μία ομάδα) να παράγουν έργο και να κάνουν κάποια πράγματα γιατί αλλιώς θα φάνε πόρτα και θα χάσουν την καρέκλα τους.
Γιατι ο άνθρωπος που έχει μάθει να λειτουργεί επαγγελματικά ξέρει να αξιολογεί και αλλάζει τα δεδομένα σε μία νύχτα (βλέπε απόλυση κακουλίδη)= Έδωσε στον λόλο τα λεφτά του και του είπε φτιάξε ομάδα και όταν είδε οτι ήρθαν στραβά αποτελέσματα και ο "αρχιτέκτονας" του είπε όπως έκανε πάντα οτι δεν έφταιγε αυτός αλλά οι παίκτες τότε ο άνθρωπος αυτός είπε για κάτσε με δουλεύει αυτός εγώ του έδωσα λεφτά για να πάρει παίκτες και πήρε όσους πήρε τώρα αυτοί δεν είναι καλοί και φταίνε?

Αυτό είναι το υγιές λοιπόν
Και ευτυχώς που ήρθε απο έναν χώρο όπως του βόλεϋ που είναι πιο επαγγελματικός.
Άβαταρ μέλους
otto11

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Σάβ Νοέμ 22, 2008 11:47 am

Καλύτεροι στη συνέχεια

Η αντρική ομάδα υδατοσφαίρισης της ΝΕΠ δεν στέκεται στο άτυχο αποτέλεσμα της δεύτερης αγωνιστικής, όπου ηττήθηκε από τη Χίο με 7-8 και κοιτάει το επόμενο παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο. Οι πατρινοί θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (29/11) την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου και θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στις νίκες.

Ο περιφερειακός της ομάδας, Νίκος Στελλάτος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και τόνισε: "Εγώ το μόνο που κρατώ από το παιχνίδι με την Χίο είναι το αποτέλεσμα, δεν μπορώ να κρατήσω τίποτα άλλο. Είναι σημαντικός παράγοντας να μην έχουμε απώλειες στην έδρα μας από τις ομάδες που έχουμε περίπου τους ίδιους στόχους. Είναι μεγάλο πλήγμα για εμάς η απουσία του Σάκη Πλατανίτη αλλά όλοι μας προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο", ενώ πρόσθεσε για το παιχνίδι με το Φάληρο:

"Σε ότι αφορά το παιχνίδι του Παλαιού Φαλήρου, σίγουρα ο στόχος μας είναι η νίκη και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, όποιος είναι πιο πειθαρχημένος και κάνει τα λιγότερα λάθη, έχει τις πιο πολλές πιθανότητες για τη νίκη", κατέληξε ο 28άχρονος πολίστας

ΠΗΓΗ: sport.gr

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ...
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό nemesis » Σάβ Νοέμ 22, 2008 4:26 pm

:lol: :lol: :lol: :lol:
nemesis

Δημοσίευσηαπό vs » Σάβ Νοέμ 22, 2008 8:23 pm

Ελάτε ρε παιδιά, εδώ πέρισυ έπαιζαν νομίζω στην 3η αγωνιστική Γλυφάδα-Ολυμπιακός και το site αυτό το είχε παρουσιάσει ως ντέρμπι κορυφής (!!!)επειδή η Γλυφάδα είχε τύχει να μαζέψει πόντους λόγω ευνοϊκού αρχικού προγράμματος. Τι ψάχνετε να βρείτε τώρα :lol:
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Παρ Νοέμ 28, 2008 11:14 am

Ετοιμοπόλεμοι με Φάληρο

Η αντρική ομάδα υδατοσφαίρησης της ΝΕΠ προετοιμάζεται σκληρά για το επόμενο παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο στην τρίτη αγωνιστική της Α1 πόλο το Σάββατο (29/11, 18:00). Ο προπονητής των πατρινών, Μίρο Τρούμπιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

"Θετικό αποτέλεσμα με Φάληρο"

Ο Νίκσα Γάιτς δήλωσε για την αναμέτρηση: "Το παιχνίδι με το Π. Φάληρο θα είναι πολύ δύσκολο, ο αντίπαλος μας προέρχεται από μια σημαντική εκτός έδρας νίκη στα Χανιά. Πάντως εμείς όλη την εβδομάδα έχουμε προπονηθεί πολύ σκληρά για να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να πάρουμε τη νίκη".

Η ΝΕΠ προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί της Χίου στην προηγούμενη αγωνιστική με 8-7 και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει και ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Θοδωρή Βλάχου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Φαλήρου και θα διατητεύσουν οι Μπιράκης και Σταυρίδης

www.sport.gr
Άβαταρ μέλους
COACHFK

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες