Και προπάππο και προγιαγιά και πιο πίσω. Γαλλικά δεν ξέρω, ούτε πιάνο. Ξέρω όμως αγγλικά, γερμανικά, μαθηματικά, Στατική και τα παρόμοια. Από πόλο ξέρω σίγουρα πολύ λιγότερα από το Σελετόπουλο. Και σίγουρα πολύ περισσότερο από πικραμένους Πατρινούς μπαμπάδες. Τι σημαίνει δηλαδή Πατρινό πόλο; Ακριβώς το ίδιο με το Σαλονικιό πόλο. Μηδέν. Δεν είναι ίδιο με το Χανιώτικο πόλο ή το Χιώτικο πόλο πχ, για να μείνουμε στην επαρχία. Αυτά τα μέρη και παίχτες βγάζουν και προπονητές. Ενώ η Πάτρα και η Μεγάλη Φτωχομάνα βγάζουν Καρνάβαλους, τραγουδίστριες, νομάρχες που είναι ταυτόχρονα και Καρνάβαλοι και τραγουδίστριες, βουλευτίνες-τσουλάκια, γονιούς-κλάψες και λοιπά υποπροϊόντα.boom έγραψε:απο παπου και γιαγια αθηναια
tovarich έγραψε:Και προπάππο και προγιαγιά και πιο πίσω. Γαλλικά δεν ξέρω, ούτε πιάνο. Ξέρω όμως αγγλικά, γερμανικά, μαθηματικά, Στατική και τα παρόμοια. Από πόλο ξέρω σίγουρα πολύ λιγότερα από το Σελετόπουλο. Και σίγουρα πολύ περισσότερο από πικραμένους Πατρινούς μπαμπάδες. Τι σημαίνει δηλαδή Πατρινό πόλο; Ακριβώς το ίδιο με το Σαλονικιό πόλο. Μηδέν. Δεν είναι ίδιο με το Χανιώτικο πόλο ή το Χιώτικο πόλο πχ, για να μείνουμε στην επαρχία. Αυτά τα μέρη και παίχτες βγάζουν και προπονητές. Ενώ η Πάτρα και η Μεγάλη Φτωχομάνα βγάζουν Καρνάβαλους, τραγουδίστριες, νομάρχες που είναι ταυτόχρονα και Καρνάβαλοι και τραγουδίστριες, βουλευτίνες-τσουλάκια, γονιούς-κλάψες και λοιπά υποπροϊόντα.boom έγραψε:απο παπου και γιαγια αθηναια
tovarich έγραψε:Και προπάππο και προγιαγιά και πιο πίσω. Γαλλικά δεν ξέρω, ούτε πιάνο. Ξέρω όμως αγγλικά, γερμανικά, μαθηματικά, Στατική και τα παρόμοια. Από πόλο ξέρω σίγουρα πολύ λιγότερα από το Σελετόπουλο. Και σίγουρα πολύ περισσότερο από πικραμένους Πατρινούς μπαμπάδες. Τι σημαίνει δηλαδή Πατρινό πόλο; Ακριβώς το ίδιο με το Σαλονικιό πόλο. Μηδέν. Δεν είναι ίδιο με το Χανιώτικο πόλο ή το Χιώτικο πόλο πχ, για να μείνουμε στην επαρχία. Αυτά τα μέρη και παίχτες βγάζουν και προπονητές. Ενώ η Πάτρα και η Μεγάλη Φτωχομάνα βγάζουν Καρνάβαλους, τραγουδίστριες, νομάρχες που είναι ταυτόχρονα και Καρνάβαλοι και τραγουδίστριες, βουλευτίνες-τσουλάκια, γονιούς-κλάψες και λοιπά υποπροϊόντα.boom έγραψε:απο παπου και γιαγια αθηναια
No 7 έγραψε:Στα σοβαρά τώρα vs ,τι βλέπεις για τα αυριανά ματσάκια?Ιδιαίτερα το ΠΑΟ-ΝΟΠ πως το βλέπεις?
Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες