ΝΟΠ 2008-2010

Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Δημοσίευσηαπό boom » Τετ Δεκ 02, 2009 4:53 pm

και κατι για τον σελε. ο μητσος ξερει πολο οσο λιγοι. επαιξε πολο σε δυσκολες εποχες. οπως λιγοι. ειναι μανουλα στο στησιμο. στα στατιστικα. ο εκρηκτικος του χαρακτηρας ειναι που δεν τον αφηνει να τα μεταφερει ετσι οπως θα επρεπε. ας του βαλουν καποιον να τον συγκρατει. να τον νουθετει(αν θελει). θα δειτε τεραστια διαφορα. και εγω περιμενα να κανει 5χ5 στην αρχη. ετσι φαινοταν απο το προγραμμα. και εχασα στοιχημα με το γιαβρι μου (100 $) :shock: :x :twisted: :lol: 8)
Άλλος;
boom

Δημοσίευσηαπό statler » Τετ Δεκ 02, 2009 6:43 pm

... α ρε Φίλιππα...!!!
Άβαταρ μέλους
statler

Δημοσίευσηαπό tovarich » Τετ Δεκ 02, 2009 7:07 pm

boom έγραψε:απο παπου και γιαγια αθηναια
Και προπάππο και προγιαγιά και πιο πίσω. Γαλλικά δεν ξέρω, ούτε πιάνο. Ξέρω όμως αγγλικά, γερμανικά, μαθηματικά, Στατική και τα παρόμοια. Από πόλο ξέρω σίγουρα πολύ λιγότερα από το Σελετόπουλο. Και σίγουρα πολύ περισσότερο από πικραμένους Πατρινούς μπαμπάδες. Τι σημαίνει δηλαδή Πατρινό πόλο; Ακριβώς το ίδιο με το Σαλονικιό πόλο. Μηδέν. Δεν είναι ίδιο με το Χανιώτικο πόλο ή το Χιώτικο πόλο πχ, για να μείνουμε στην επαρχία. Αυτά τα μέρη και παίχτες βγάζουν και προπονητές. Ενώ η Πάτρα και η Μεγάλη Φτωχομάνα βγάζουν Καρνάβαλους, τραγουδίστριες, νομάρχες που είναι ταυτόχρονα και Καρνάβαλοι και τραγουδίστριες, βουλευτίνες-τσουλάκια, γονιούς-κλάψες και λοιπά υποπροϊόντα. :lol:
Μία μεγάλη πόλη με μικρό πόλο. Ποιά είναι;;;
Μία μικρομεσαία πόλη με μικρούτσικο πόλο. Ποιά είναι;;;
tovarich

Δημοσίευσηαπό wp_insider » Πέμ Δεκ 03, 2009 12:30 am

Παιδια, δεν ειπε κανενας οτι ο 46αρης "μπεμπης" δεν επαιξε πολυ καλο πολο (ηταν στην λιστα των 5 καλυτερων φουνταριστων καποια στιγμη το 88-90 με τον Μαλεβιτη προπονητη) ή οτι δεν ξερει το πολο.... :?
Ομως ειναι αλλο πραγμα το να ησουν καλος παιχτης απο το να εισαι και καλος προπονητης !!! Παραδειγματα απειρα.... και αν ψαξουμε θα δουμε οτι οι κορυφαιοι προπονητες δεν ηταν και οι κορυφαιοι παιχτες ! Αυτο θελει μια αλλη συνταγη! Αλλο ειναι να εχεις το ταλεντο, να καθοδηγεισαι απο καποιον και να αναδυκνειεσαι μεσα απο την ομαδα σου και τους συμπαιχτες σου και αλλο να καθοδηγεις εσυ την ομαδα!!! 8)

Φιλε Tovarich, τωρα που χαλαρωσες λιγο, τα ειπες καλυτερα στο τελευταιο σου post, και συμφωνω σε πολλα απο αυτα μαζι σου...... Το παιζουν καλα το αθλημα στην Χιο και τα Χανια, βγαζουν μεγαλους παιχτες, γι' αυτο και ο Μανουσος εφτασε τα 36 και ειναι μια ομαδα μονος του :!: :!: :!: :wink:

Σιγουρα και αλλα μερη και ομαδες εβγαλαν καλους παιχτες και ειχαν την εποχη τους ( Σαλονικη, Πατρα, Βολος, Κερκυρα..... Πειραιας και Αθηνα) και ας αφησουμε κατα μερος τους τοπικιστικους χαρακτηρισμους.... δεν μας βγαζουν πουθενα !!!!! :cry:
Άβαταρ μέλους
wp_insider

Δημοσίευσηαπό vs » Πέμ Δεκ 03, 2009 12:54 am

Όπως και νά'χει, η ιστορία είναι ιστορία. Στο τώρα ο ΝΟΠ έχει Παναθηναϊκό (έξω), Βουλιαγμένη (μέσα) και Ολυμπιακό (έξω). Όχι ό,τι πιο εύκολο δηλαδή.

Παρότι δε φταίει η συζήτησή μας για τα όποια προβλήματα του ΝΟΠ, δεν το αφήνουμε λίγο το θέμα, να συγκεντρωθούν να δούνε τι θα κάνουν ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό No 7 » Πέμ Δεκ 03, 2009 11:02 am

Στην συνάντηση που έγινε μεταξύ Διοίκησης και προπονητή αποφασίστηκε να δοθεί ακόμα μία ευκαιρία στον κ.Σελετόπουλο...
Πληροφορίες αναφέρουν γνωστό όνομα προπονητή ο οποίος είναι stand by...(κρούση έγινε και στον Λάμπρο,αλλά δεν προχώρησε έλέω κάποιων προβλημάτων τα οποία θα αναφέρω κάποια άλλη στιγμή)
Πάντως σε χθεσινές δηλώσεις του προπονητή του ΝΟΠ,τόσο σε τοπικές εφημερίδες,όσο και σε ραδιοσταθμούς αναφέρθηκε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα κι ότι αυτά τα αναπάντεχα κακά αποτελέσματα οφείλονται στην απειρία των παιχτών,στην ατυχία και στο γεγονός ότι έχουν αρκετό άγχος όταν παίζουν εντός έδρας λόγω των μεγαλύτερων στόχων που έχει φέτος η ομάδα.Και το δικαιολόγησε αυτό αναφέροντας το εκτός έδρας παιχνίδι με το Φάληρο,αλλά έδωσε και υποσχέσεις για το αμέσως εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναικό λέγοντας χαρακτηριστικά στον ''αέρα'' του ΩΜΕΓΑ ΡΑΔΙΟ : Θα μας δείτε στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό !
Κατα τ'άλλα εξακολουθεί να μην προπονείται ο Λέντζος λόγω του τραυματισμού του,ενώ ξέχασα προχτές να αναφέρω την εξαιρετική απόδοση του Ορφανού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό solid » Πέμ Δεκ 03, 2009 12:02 pm

Πεσαμε ολοι εξω!
Μαλον κοριτσακι ειναι.
solid

Δημοσίευσηαπό wp_insider » Πέμ Δεκ 03, 2009 2:26 pm

Ασχετο..... :P
Που κολλαει αυτο :?: :?: :?:
Μαλον καποιο post σβηστηκε :!: :!: :!:
Άβαταρ μέλους
wp_insider

Δημοσίευσηαπό No 7 » Πέμ Δεκ 03, 2009 3:56 pm

Σε χθεσινή εφημερίδα δήλωση Σελετόπουλου : ''Δεν είμαι λαγός''...!
Απάντηση σημερινής εφημερίδας : ''Mπορεί,αλλά κότα...?''
Οι μέρες της ''παράτασης'' ξεκίνησαν άσχημα...
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό tovarich » Πέμ Δεκ 03, 2009 8:50 pm

Μία καλή λύση είναι να πάρουν το Σπηλιωτόπουλο. Τον Αρούλη ντε. Που είναι ένδοξο τέκνο της Πάτρας, με ότι αυτό συνεπάγεται. :wink:
tovarich

Δημοσίευσηαπό PatrasPolo » Παρ Δεκ 04, 2009 5:16 am

tovarich έγραψε:
Και προπάππο και προγιαγιά και πιο πίσω. Γαλλικά δεν ξέρω, ούτε πιάνο. Ξέρω όμως αγγλικά, γερμανικά, μαθηματικά, Στατική και τα παρόμοια. Από πόλο ξέρω σίγουρα πολύ λιγότερα από το Σελετόπουλο. Και σίγουρα πολύ περισσότερο από πικραμένους Πατρινούς μπαμπάδες. Τι σημαίνει δηλαδή Πατρινό πόλο; Ακριβώς το ίδιο με το Σαλονικιό πόλο. Μηδέν. Δεν είναι ίδιο με το Χανιώτικο πόλο ή το Χιώτικο πόλο πχ, για να μείνουμε στην επαρχία. Αυτά τα μέρη και παίχτες βγάζουν και προπονητές. Ενώ η Πάτρα και η Μεγάλη Φτωχομάνα βγάζουν Καρνάβαλους, τραγουδίστριες, νομάρχες που είναι ταυτόχρονα και Καρνάβαλοι και τραγουδίστριες, βουλευτίνες-τσουλάκια, γονιούς-κλάψες και λοιπά υποπροϊόντα. :lol:

Πες μας...σου χει $@#$ξει την γκομενα πατρινός; :lol:

Ο ΝΟΠ είναι η 3η ομάδα σε τίτλους στην Ελλάδα στην υδατοσφαιριση. Εθνικος Ολυμπιακος και ΝΟΠ.

Είσαι που είσαι άμπαλος και σου έχει φάει πατρινος είτε γκομενα είτε λεφτά. Μην ξεφτιλιζεσαι :wink:

Φιλικά πάντα
PatrasPolo

Δημοσίευσηαπό boom » Παρ Δεκ 04, 2009 11:14 am

tovarich έγραψε:

λοιπον αθηναιε απο κουνια. ενας απο τους ενδοξους προγονους σου ελεγε. "εν οιδα οτι ουδεν οιδα". καλο ειναι να ποιεις την νισσαν που και που. :wink: 8)
ακομα θελω κατι να μου πεις. πες μερικους ΒΕΡΟΥΣ αθηναιους πολιστες. οχι απο πειραια. ουτε απο προαστια. ΒΕΡΟ. σαν εσενα ενα πραγμα. α' αθηνας 8) 8)
Άλλος;
boom

Δημοσίευσηαπό solid » Παρ Δεκ 04, 2009 12:19 pm

Ρε Μιμικο σε λιγο κανενας δεν θα σου μιλαει.
Δεν καταλαβαινεις οτι ξεφτιλιζεσαι.

Ενας μεγαλος μ... με χωρις μυαλο.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?
solid

Δημοσίευσηαπό vs » Παρ Δεκ 04, 2009 3:45 pm

Όχι Νissan ρε σεις !
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό No 7 » Παρ Δεκ 04, 2009 4:32 pm

Στα σοβαρά τώρα vs ,τι βλέπεις για τα αυριανά ματσάκια?Ιδιαίτερα το ΠΑΟ-ΝΟΠ πως το βλέπεις?
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό tovarich » Παρ Δεκ 04, 2009 6:19 pm

Σωστά. Όχι νισσάν. Οι Πατρινοί οδηγούν Ντάτσουν, από παράδοση.
tovarich

Δημοσίευσηαπό boukoulos » Παρ Δεκ 04, 2009 8:00 pm

tovarich έγραψε:Σωστά. Όχι νισσάν. Οι Πατρινοί οδηγούν Ντάτσουν, από παράδοση.

καρφωνεσαι !!!!!!!
boukoulos

Δημοσίευσηαπό vs » Παρ Δεκ 04, 2009 11:31 pm

No 7 έγραψε:Στα σοβαρά τώρα vs ,τι βλέπεις για τα αυριανά ματσάκια?Ιδιαίτερα το ΠΑΟ-ΝΟΠ πως το βλέπεις?

Προφανώς είστε πολύ απρόβλεπτοι αλλά ακόμα δε σας έχω δει ούτε σε ένα ματς στο πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη για το σκορ.

Περιμένω τον Παναθηναϊκό να ξεκινήσει με κάποια ζώνη, όσο αντέχει ο Μάνθος να παίρνει γρήγορα προβάδισμα 1-2 γκολ αλλά στην πορεία να ισορροπείτε, να βγάζετε κόντρες κλπ.

Νομίζω ότι το κλειδί είναι ποιοι φουνταριστοί θα φορτώσουν τους αντίπαλους αμυντικούς πιο γρήγορα και (κατά συνέπεια) ποια ομάδα θα έχει καλύτερο ποσοστό στον παραπάνω.

Και νομίζω ότι αύριο όσοι δεν έπαιξαν πολύ στα προηγούμενα (θέλοντας και μη) θα έχουν μια καλή ευκαιρία να δείξουν στην πράξη ότι αξίζουν περισσότερο χρόνο.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό No 7 » Παρ Δεκ 04, 2009 11:46 pm

Πολύ διπλωματικός μου έγινες :wink: !
Άβαταρ μέλους
No 7

Δημοσίευσηαπό vs » Σάβ Δεκ 05, 2009 12:03 am

Λογικό είναι ... τέτοια ματς, πριν απ'όλα, κρίνονται στο ποιος το θέλει περισσότερο και ποιος θα κρατήσει την αυτοσυγκέντρωσή του σε μεγαλύτερη διάρκεια.

Άντε, θα κάνω και μια ακόμα πρόβλεψη : αύριο, από το 2ο οκτάλεπτο και μετά, ο Χρόσικ θα "ξεμπουκώσει" (ελπίζω να ξαναμπουκώσει το επόμενο Σάββατο :oops: ).

Στα σκορ δεν τα πάω καλά, αλλά για να μη μου τη λες, δίνω τελικό 8-9 υπέρ του ΝΟΠ, με Παναθηναϊκό μπροστά 3-1 στο οκτάλεπτο και 4-2 στις αρχές του 2ου.

Θα περάσετε μπροστά για πρώτη φορά στο 5-6, θα γίνει 5-7 αλλά θα σας ισοφαρίσουν 7-7. Στο τέλος 7-9 και 8-9 με πολλές διαμαρτυρίες του ΠΑΟ στην τελευταία φάση (όποια κι αν είναι) :lol:
Άβαταρ μέλους
vs

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις από τα πρωταθληματα Α1 κατηγορίας παλαιότερων ετών

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης