Συντονιστής: Lambros10
waterpolox έγραψε:Poloboy ή άσχετος είσαι οι πολυ πονηρές οι προθέσεις σου απο τα προηγούμενα posts σου.
Πως γίνεται να εχεις άποψη από 3 κολυμβ. και να ονομάζεις καλούς παίχτες σε 3 ομάδες οι οποίοι μερικοί δεν υπήρχαν καν!!!!!!!![]()
![]()
W.P.LOVER έγραψε:ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 97 ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΜΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ
Poloboy έγραψε:Φιλε μου ,καλύτερα αστο ,ξέρεις έχω φίλους που πήγαν αλλού για να παρακολουθήσουν και ήταν καθε χρόνο εκεί.Θα ήθελα πολύ να κανείς τον κόπο να μου πεις ποιες ομάδες και παίχτες εκανα λάθος ,δεν ψάχνω αφορμή για να τσακωθω αλλά να παρακολουθήσω και να σχολιάσω(κι οχι να κριτικαρω)πόλο πρωτ.97
Η ηττα δε απο τον![]()
αταλαντο
![]()
και μετριο ΠΑΟ ME 3-2
POIOS MAS SONEI έγραψε:asxetpol Posted: Mon May 02, 2011 9:02 amΗ ηττα δε απο τον![]()
αταλαντο
![]()
και μετριο ΠΑΟ ME 3-2
To 3 - 2 το κατάφεραν τα αταλαντα παιδιά του ΠΑΟ ??? Τέτοιους είδους χαρακτηρισμοί ας λείπουν για μικρά παιδιά και ειδικά για ομάδα του 1 χρόνου δουλειάς.
Μή κανουμε άδικες συγκρίσεις με ένα Φαληρο ή Πανιώνιο που τα παιδια αυτά δουλεύονται τουλάχιστον 4 με 5 χρόνια και κάτι λιγότερο ο ΟΣΦΠ.
ΗΜΑΡΤΟΝ .
POIOS MAS SONEI έγραψε:asxetpol Posted: Mon May 02, 2011 9:02 am
To 3 - 2 το κατάφεραν τα αταλαντα παιδιά του ΠΑΟ ??? Τέτοιους είδους χαρακτηρισμοί ας λείπουν για μικρά παιδιά και ειδικά για ομάδα του 1 χρόνου δουλειάς.
ΗΜΑΡΤΟΝ .
Επιστροφή στο Υδατοσφαίριση και Μικρές Ηλικίες
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες