ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ 2011 (γενν. 97)

Ανοικτή συζήτηση για την ελληνική Υδατοσφαίριση στις μικρές ηλικίες. Παιδικά, Εφηβικά πρωταθλήματα και Ακαδημίες

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό Poloboy » Σάβ Απρ 30, 2011 2:41 pm

Μικρή περιγραφή της πορείας  των ομάδων για το 97 championship

Νηρεας Γερακα: Μετριοτατη δύναμη σε αυτή την ηλικία όμως δίκαια τελική φάση ,δεν δίνω πιθανότητες για τελικό ,θα έλεγα 5-6 και λίγο πιο δύσκολα 3-4 θέση 

ΝΟΧιου:Δεν ήταν και πολύ αναμενόμενη η πρόκριση στα τελικά όμως αποδείχθηκε λάθος καθώς είναι αρκετά ανταγωνιστική ,άνετα 3-4 και πιο δύσκολα 5-6

ΠΑΟΚ:Κακή ομαδα σε σχέση με τις υπολοιπες (συγνώμη Φώτη) σχετικα ευκολη κληρωση ,εδώ τα πράγματα είναι πολύ αν όχι καθόλου απίθανα για τελικό και θα έδινα  5-6 δύσκολα και μάλλον 7-8

ΑΡΗΣ:Ακριβώς τα ίδια με τον ΠΑΟΚ δύσκολα πάνω από 7η θέση 

ΟΣΦΠ: καλή δουλειά και ΑΡΚΕΤΆ καλή ομάδα δίνω πιθανότητες για τελικο σκούφι 12 καλύτερος για αυτούς 

ΑΟΠΦ:Από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος έκανε το χρέος της στην κλήρωση της θα έλεγα σίγουρα τελικο αν προσέξουν τα ίδια τα παιδιά τα οποία σίγουρα θέλουν να ξεχάσουν και να ΄΄πλυνουν΄΄ το περσινό 15-11 καλύτεροι παίκτες φουνταριστος και άμυνα φουνταριστου όπου ο ένας από αυτούς είναι και σημαντικός στους 95(ο αμυντικός)

ΠΓΣΣ:Πάλι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος δίνω πιθανότητες τελικού αλλά πιο πολύ για 3-4 θέση ,Περιμενα πραγματικά πολλά περισσότερα 

ΝΟΒ:Επίσης από τις καλύτερες αν όχι (που δεν το νομίζω)η καλύτερη των 97 με 3 παιδιά τους να είναι βασικοί στους 95 και οι 2 από τους 3(σκούφια 11,12,13) με συμμετοχές και γκολ στους Νέους, αλλά και αλλά παιδιά αξία για τον τίτλο .Θα έβαζα 1η θέση όμως πορε δεν ξέρεις ειδικά με τα παιδιά του ΝΟΒ....

Καλή τύχη σε όλα τα παιδιά(μην ξεχνάμε ποτέ ότι είναι ακόμα μικρά ) με ΚΑΘΑΡΆ παιχνίδια (χωρίς τσακωμους εννοώ)

σορυ Φώτη που κατακρεουργησα την Σαλονικα όμως λέω μόνο αλήθειες (και εγώ από Σαλονικα καταγομαι)
Poloboy

Δημοσίευσηαπό waterpolox » Σάβ Απρ 30, 2011 5:25 pm

Poloboy ή άσχετος είσαι οι πολυ πονηρές οι προθέσεις σου απο τα προηγούμενα posts σου.
Πως γίνεται να εχεις άποψη από 3 κολυμβ. και να ονομάζεις καλούς παίχτες σε 3 ομάδες οι οποίοι μερικοί δεν υπήρχαν καν!!!!!!! :evil: :?: :?:
waterpolox

Δημοσίευσηαπό vs » Σάβ Απρ 30, 2011 5:54 pm

Αν κατάλαβα καλά ο Ολυμπιακός είχε ηττα (με ΠΑΟ) και ισοπαλία (με Πανιώνιο). Πώς πέρασε στα τελικά ;
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό panathas1000 » Σάβ Απρ 30, 2011 6:15 pm

Γιατι ο ΠΑΟ ειχε ηττες απο ΟΥΚ και απο ΠΓΣΣ
ενω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ειχε την ισοπαλια απο ΠΓΣΣ :wink:
SISE
Άβαταρ μέλους
panathas1000

Δημοσίευσηαπό panathas1000 » Σάβ Απρ 30, 2011 6:22 pm

Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολες τις ομαδες
που περασαν στην τελικη φαση :!:
Και πολλα συγχαρητηρια στους μικρους αθλητες μας για
Την προσπαθεια που κατεβαλαν :!:
SISE
Άβαταρ μέλους
panathas1000

Δημοσίευσηαπό wow » Κυρ Μάιος 01, 2011 12:36 am

Θέλω να συμπληρώσω τον πίνακα και μου λείπουν τα παρακάτω παιχνίδια. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει τα αποτελέσματα των παρακάτω αγώνων;;

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡ.
ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡ. - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡ.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ - ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ
ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΑΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΚΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣ.
ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΝΟ ΧΙΟΥ - ΚΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Άβαταρ μέλους
wow

Δημοσίευσηαπό pepito » Κυρ Μάιος 01, 2011 1:18 am

καλαματα ρεθυμνο 1-13 και χιος κοπι 7-2
pepito

Δημοσίευσηαπό wow » Κυρ Μάιος 01, 2011 11:44 am

pepito έγραψε:καλαματα ρεθυμνο 1-13 και χιος κοπι 7-2

thx pepito
Άβαταρ μέλους
wow

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Κυρ Μάιος 01, 2011 12:38 pm

Poloboy έγραψε:...σορυ Φώτη που κατακρεουργησα την Σαλονικα όμως λέω μόνο αλήθειες (και εγώ από Σαλονικα καταγομαι)

Εικόνα

Κ Α Λ Ο ΜΗΝΑ ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ''ΜΑΓΙΟ3ΥΛΑ'' :-)
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό pepito » Κυρ Μάιος 01, 2011 9:52 pm

καλο μηνα και να θυμαστε ολοι οτι σε δυο μηνες μπορει να αλλαξουν τα παντα.
pepito

Δημοσίευσηαπό Poloboy » Κυρ Μάιος 01, 2011 11:43 pm

waterpolox έγραψε:Poloboy ή άσχετος είσαι οι πολυ πονηρές οι προθέσεις σου απο τα προηγούμενα posts σου.
Πως γίνεται να εχεις άποψη από 3 κολυμβ. και να ονομάζεις καλούς παίχτες σε 3 ομάδες οι οποίοι μερικοί δεν υπήρχαν καν!!!!!!! :evil: :?: :?:

Φιλε μου ,καλύτερα αστο ,ξέρεις έχω φίλους που πήγαν αλλού για να παρακολουθήσουν και ήταν καθε χρόνο εκεί.Θα ήθελα πολύ να κανείς τον κόπο να μου πεις ποιες ομάδες και παίχτες εκανα λάθος ,δεν ψάχνω αφορμή για να τσακωθω αλλά να παρακολουθήσω και να σχολιάσω(κι οχι να κριτικαρω)πόλο πρωτ.97
Poloboy

Δημοσίευσηαπό Poloboy » Κυρ Μάιος 01, 2011 11:45 pm

fotis2310 έγραψε:
Poloboy έγραψε:...σορυ Φώτη που κατακρεουργησα την Σαλονικα όμως λέω μόνο αλήθειες (και εγώ από Σαλονικα καταγομαι)

Εικόνα

Κ Α Λ Ο ΜΗΝΑ ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ''ΜΑΓΙΟ3ΥΛΑ'' :-)

ΘΕΙΚΟΣ ;)!!!!!! μαγιοξυλα ΟΚ
Poloboy

Δημοσίευσηαπό eforos » Δευτ Μάιος 02, 2011 8:55 am

ΚΛΗΜΕΡΑ και καλο μηνα και εγω ξεχωρισα τα κουφακια του ΝΟΒ νο 1 και 15 :D
eforos

Δημοσίευσηαπό asxetpol » Δευτ Μάιος 02, 2011 9:02 am

W.P.LOVER έγραψε:ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 97 ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΜΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ

Οντως η προκριση του ΟΣΦΠ einai επιτυχια και ο καμαρης ειναι δουλευταρας ,όμως με εξαίρεση την εμφανιση με τον πανιώνιο δεν εδειξε κάτι το ιδιαίτερο ο οσφπ.Η ηττα δε απο τον αταλαντο και μετριο ΠΑΟ ME 3-2 τον εκθετει αρκετα αφου σε αυτη την ηλικια περυσι και πισω οι διαφορες ηταν με διψηφιο αριθμο γκολ (υπερ οσφπ) και επισης παικτες όπως ο 12 κυριως και ο 10 λιγότερο δεν απέδωσαν τα αναμενώμενα σύμφωνα παντα με προηγουμενες εμφανισεις.
asxetpol

Δημοσίευσηαπό waterpolox » Δευτ Μάιος 02, 2011 9:21 am

Poloboy έγραψε:Φιλε μου ,καλύτερα αστο ,ξέρεις έχω φίλους που πήγαν αλλού για να παρακολουθήσουν και ήταν καθε χρόνο εκεί.Θα ήθελα πολύ να κανείς τον κόπο να μου πεις ποιες ομάδες και παίχτες εκανα λάθος ,δεν ψάχνω αφορμή για να τσακωθω αλλά να παρακολουθήσω και να σχολιάσω(κι οχι να κριτικαρω)πόλο πρωτ.97

Κατά πρώτον καλό μήνα.
Ούτε εγώ ψάχνω αφορμή για να τσακωθώ. Όπως είπε και ο Φώτης
και με ποια κριτήρια μπορείς να πεις κάποιον καλό παίκτη … σε αυτές τις ηλικίες ???
δεν είναι λίγο επικίνδυνο;
η αναφορά της συμμετοχής στην Ο Μ Α Δ Α και … τους σκόρερ νομίζω αρκεί ....>> και σ’ αυτό νόμιζα ότι συμφωνήσαμε όλοι.
• Για το λόγο ότι βρισκόμουν προσωπικά σε μια από αυτές τις φάσεις έχω να προσθέσω τα εξείς.
• Ότι αναφερόμαστε σε παιδιά ηλικίας από 10-13,5 χρονών.
• Όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος ανεξαρτήτως ομάδας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και βοήθησαν το καθένα από την δική του πλευρά και τις δικές τους ικανότητες να βοηθήσουν την ομάδα τους για την πρόκριση της.
• Πολλά από αυτά τα παιδιά διαβάζουν αυτό το φόρουμ και είναι πολύ άδικο για αυτά να γίνονται αναφορές άδικες ή και δικαίως σε άλλους συμπαίκτες τους με το πρόσχημα του καλύτερου παίκτη.
• Σε επίπεδο ομάδας τα παιδιά γνωρίζουν πολύ καλά ποιος ήταν και ποιος δεν ήταν ο καλύτερος παίκτης (Ποιος βοήθησε ποιο πολύ ) και μεταξύ τους ανταμείβουν αυτές τις προσπάθειες.
• Δεν είναι ανάγκη εμείς ή ο καθένας με προσωπικά οφέλη να ερχόμαστε και να ονομάζουμε κάποιους σαν τους καλύτερους γιατί αποβλέπουμε σε κάτι άλλο.
Σε επίπεδο ομάδας νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να εκφράσει ελεύθερα την προσωπική του άποψη.
Κλείνοντας έχω να προσθέσω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδια.
waterpolox

Δημοσίευσηαπό eforos » Δευτ Μάιος 02, 2011 10:11 am

Παντος απο οτι ξερω το ΦΑΛΗΡΟ τα αποτελεσματα τα εφερε χωρις πολλες
προπονησης . Αν ναι τοτε θα δουμε μια πολυ καλη και δυνατη τελικη φαση :D
eforos

Δημοσίευσηαπό eforos » Δευτ Μάιος 02, 2011 10:48 am

Oυπς προπονησεις :P
eforos

Δημοσίευσηαπό POIOS MAS SONEI » Δευτ Μάιος 02, 2011 11:01 am

asxetpol Posted: Mon May 02, 2011 9:02 am
Η ηττα δε απο τον :oops: :oops: αταλαντο :oops: :oops: και μετριο ΠΑΟ ME 3-2

To 3 - 2 το κατάφεραν τα αταλαντα παιδιά του ΠΑΟ ??? Τέτοιους είδους χαρακτηρισμοί ας λείπουν για μικρά παιδιά και ειδικά για ομάδα του 1 χρόνου δουλειάς.
Μή κανουμε άδικες συγκρίσεις με ένα Φαληρο ή Πανιώνιο που τα παιδια αυτά δουλεύονται τουλάχιστον 4 με 5 χρόνια και κάτι λιγότερο ο ΟΣΦΠ.
ΗΜΑΡΤΟΝ .
POIOS MAS SONEI

Δημοσίευσηαπό asxetpol » Δευτ Μάιος 02, 2011 11:20 am

POIOS MAS SONEI έγραψε:asxetpol Posted: Mon May 02, 2011 9:02 am
Η ηττα δε απο τον :oops: :oops: αταλαντο :oops: :oops: και μετριο ΠΑΟ ME 3-2

To 3 - 2 το κατάφεραν τα αταλαντα παιδιά του ΠΑΟ ??? Τέτοιους είδους χαρακτηρισμοί ας λείπουν για μικρά παιδιά και ειδικά για ομάδα του 1 χρόνου δουλειάς.
Μή κανουμε άδικες συγκρίσεις με ένα Φαληρο ή Πανιώνιο που τα παιδια αυτά δουλεύονται τουλάχιστον 4 με 5 χρόνια και κάτι λιγότερο ο ΟΣΦΠ.
ΗΜΑΡΤΟΝ .

Αδερφε χωρις παρεξηγηση,τα παιδιά του παο δεν δουλεύονται μονο ένα χρόνο,καμμια συγριση δεν κάνουμε με παιδιά αλλων συλλογων,το ταλέντο είναι κάτι ανεξαρτητο απο τη δουλειά.Αν εσύ έχεις προσέξει κάποιο απο τα παιδια του παο που σε εχει εντυπωσιάσει τι να πω...Απο εκει και πέρα ομαδα που στα δύσκολα παιχνίδια μπορεί να βάλει μεχρι 3-4 γκολ δε νομιζω οτι πλημμυριζει απο ταλεντο.Βεβαια respect σε Λαζαρίδη που ξέρωντας τις αδυναμίες της ομάδος του πηγε το παιχνιδι με τακτικη εκει που ήθελε και πηρε μια νικη εστω γοητρου.Αν είχε κάνει το ιδιο και με ΟΥΚ θα προκρινοταν κιολας.
asxetpol

Δημοσίευσηαπό asxetpol » Δευτ Μάιος 02, 2011 11:29 am

POIOS MAS SONEI έγραψε:asxetpol Posted: Mon May 02, 2011 9:02 am
ΗΜΑΡΤΟΝ .

Δεν ξερω αν ήσουν στο παιχνίδι ή απλα έχεις μια γενική άποψη αλλα εγώ πρώτη φορά είδα αγώνα water polo και ομάδα να στέλνει στην επίθεση 2 παικτες και οι 4 να μένουν στην άμυνα μόνιμα.Εκαναν 15 σουτ απο τα 7+ μετρα έβαλαν τα 3 και κέρδισαν.
asxetpol

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Υδατοσφαίριση και Μικρές Ηλικίες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης