Συντονιστής: Lambros10
POIOS MAS SONEI έγραψε:Είσαι πολύ "σκληρός"
Και οι ταλαντούχοι του ΟΣΦΠ τι έκαναν ????
Ασε να ξέρουμε εμείς καλύτερα το πόσο καιρό είναι , θες να πεις ότι οι άλλοι σύλλογοι δουλέυουν με ταλαντούχα παιδιά , λάθος είσαι η προπόνηση και το πόσο καιρό δουλευει η ομάδα μαζί κάνει τη διαφορά .
Τι θές να αρχίσουμε να λέμε το Νο 12 ή το Νο 11 ή το Χ νούμερο , άσε έχουμε κρατήσει τον Αφρουδάκη για την αντρική
Κρίμα αν είσαι πατέρας να χαρακτηρίζεις τα παιδιά ατάλαντα κρίμα γιατί όπως προειπαν διαβάζουν το site .
POIOS MAS SONEI έγραψε:Ζήτημα αν η κάθε ομάδα εχει πάνω από 2 ταλέντα γιαυτό επιμένω προπονήσεις και λήψη εμπειριών από παιχνίδια είναι ότι το καλύτερο για αυτές τις ηλικιές και αγάπη για το αθλημα.
Απλά στο post χτύπησε λίγο άσχημα ο χαρακτηρισμός
keep on working και καλή επιτυχία στην τελική φάση.
fotis2310 έγραψε:με το απόλυτο των νικων συνεχιζουν τα ''αετόπουλα'' στην τελικη φάση ... μετα την νίκη και επι του Ν.Α.Ο.Κέρκυρας ...
ο ΑΡΗΣ σαν ''δευτερος'' στην καταταξη και ΟΧΙ στην δυναμικη ...
με την νικη του επι του Γηραιου 12-9 ....
polo7 έγραψε:..οταν λες δευτερος φωτη γιατι το βαζεις σε εισαγωγικα΄?και οταν λες ΟΧΙ στην δυναμικη πως το βγαζεις αυτο το συμπερασμα?
fotis2310 έγραψε:polo7 έγραψε:..οταν λες δευτερος φωτη γιατι το βαζεις σε εισαγωγικα΄?και οταν λες ΟΧΙ στην δυναμικη πως το βγαζεις αυτο το συμπερασμα?
Αν και δεν θα έπρεπε !!!![]()
… το ‘’δεύτερος’’ σημαίνει ΔΕΥΤΕΡΟΣ … αφού συνεχίζουν οι ΔΥΟ πρώτοι !!! δηλαδή μετά τον πρώτο που τυγχάνει να είναι και αήττητος ..
… ''ΟΧΙ στην δυναμικη'' σημαινει για μένα >> έχει ΔΥΝΑΜΙΚΗ για περισσότερα πράγματα <<
Αν κατάλαβα … λες για τον αγώνα Ηρακλή - Π.Α.Ο.Κ. ???
Μα αφού δίνεις την απάντηση … το κανατε 6-5 !!!
και δεν εισασταν (ήσασταν) ποτε (ποτέ) μπροστα (μπροστά) με διαφορα (διαφορά).....
… είμασταΝ (τα παιδιά ήτανε … για να μην δοξάζουμε την κερκίδα) στον αγώνα που χρειαζόταν … το 4-4 έγινε 4-5 … 5-5 .. 5-6 και με ένα 5-0 !!! το 10- 6 … και σ το τέλος 10-8 …
Δυστυχώς στους αγώνες … ισχύει το τελικό αποτέλεσμα
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΑ... Δ Ι Κ Α Ι Ο Τ Α Τ Α αλλά με την πίκρα ότι δεν μπορέσατε //οι της κερκίδας// να κερδίσετε ... τον ''δικέφαλο''
και επι τη ευκαιρία ... καλά δικτυακά ταξιδιαhttp://ariswpolo.blogspot.com // ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον συντάκτη για την διόρθωση ... τωρα το είδα .
... ξεχασαν οι υπογραφοντες να γράψουν κΑΙ τον πρωτο πρωταθλητή Ελλάδος (ΑΝΔΡΏΝ) στην Υδατοσφαίριση ... αλλά και την πηγή προέλευσης των στατιστικών ... π.χ. Babys ή Κ.Ο.Ε. ή αρχείο Α.Σ. ΑΡΗ
Το ονοματεπωνυμό μου ... νομίζω ειναι περιττό
waterpolox έγραψε:
Poloboy έγραψε:Δεν ξέρω αν το βλέπουν παιδιά δεν χαρακτηρίσα κανένα από αυτά αταλαντο καθώς είναι πολύ μικρά ! Αλλά πολλά από αυτά διαφέρουν από τα αλλά πολύ στο παιχνίδι!! δεν θυμάμαι ποτέ να χρησιμοποίησα τον όρο ταλαντούχο η ατλαντο
fotis2310 έγραψε:fotis2310 έγραψε:polo7 έγραψε:..οταν λες δευτερος φωτη γιατι το βαζεις σε εισαγωγικα΄?και οταν λες ΟΧΙ στην δυναμικη πως το βγαζεις αυτο το συμπερασμα?
Αν και δεν θα έπρεπε !!!![]()
… το ‘’δεύτερος’’ σημαίνει ΔΕΥΤΕΡΟΣ … αφού συνεχίζουν οι ΔΥΟ πρώτοι !!! δηλαδή μετά τον πρώτο που τυγχάνει να είναι και αήττητος ..
… ''ΟΧΙ στην δυναμικη'' σημαινει για μένα >> έχει ΔΥΝΑΜΙΚΗ για περισσότερα πράγματα <<
Αν κατάλαβα … λες για τον αγώνα Ηρακλή - Π.Α.Ο.Κ. ???
Μα αφού δίνεις την απάντηση … το κανατε 6-5 !!!
και δεν εισασταν (ήσασταν) ποτε (ποτέ) μπροστα (μπροστά) με διαφορα (διαφορά).....
… είμασταΝ (τα παιδιά ήτανε … για να μην δοξάζουμε την κερκίδα) στον αγώνα που χρειαζόταν … το 4-4 έγινε 4-5 … 5-5 .. 5-6 και με ένα 5-0 !!! το 10- 6 … και σ το τέλος 10-8 …
Δυστυχώς στους αγώνες … ισχύει το τελικό αποτέλεσμα
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΑ... Δ Ι Κ Α Ι Ο Τ Α Τ Α αλλά με την πίκρα ότι δεν μπορέσατε //οι της κερκίδας// να κερδίσετε ... τον ''δικέφαλο''
και επι τη ευκαιρία ... καλά δικτυακά ταξιδιαhttp://ariswpolo.blogspot.com // ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον συντάκτη για την διόρθωση ... τωρα το είδα .
... ξεχασαν οι υπογραφοντες να γράψουν κΑΙ τον πρωτο πρωταθλητή Ελλάδος (ΑΝΔΡΏΝ) στην Υδατοσφαίριση ... αλλά και την πηγή προέλευσης των στατιστικών ... π.χ. Babys ή Κ.Ο.Ε. ή αρχείο Α.Σ. ΑΡΗ
Το ονοματεπωνυμό μου ... νομίζω ειναι περιττό
waterpolox έγραψε:Poloboy έγραψε:Δεν ξέρω αν το βλέπουν παιδιά δεν χαρακτηρίσα κανένα από αυτά αταλαντο καθώς είναι πολύ μικρά ! Αλλά πολλά από αυτά διαφέρουν από τα αλλά πολύ στο παιχνίδι!! δεν θυμάμαι ποτέ να χρησιμοποίησα τον όρο ταλαντούχο η ατλαντο
Poloboy η φωτό που έκανες quote δεν είναι για εσένα απλός ζήλεψα τον Φώτη που το κάνει συχνά (Ας με συγχωρήσουν οι αναγνώστες από κινητό) ήταν για την //μάχη της εξέδρας//
>Τώρα σε ότι αφορά το προηγούμενο Post μου νομίζω ότι ήμουν πολύ σαφής . Το αν είναι ταλέντα ή μη απαντήθηκε από τους προηγούμενους posters. Και για το λόγο το αν ή όχι διαβάζετε από τα παιδιά ζούμε στην εποχή του facebook που όλα τα παιδιά αυτά έχουν λογαριασμό.
tsokmakitze έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΩΝ ΚΥΡΙΟΙ........
ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ![]()
![]()
ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ![]()
![]()
ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΦΡΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ![]()
![]()
ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΚΑ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ![]()
![]()
![]()
![]()
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ
ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ,ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,
Η ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ,ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ,ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ![]()
ΡΟΜΠΟΤ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ=ΥΓΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ,ΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ=ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ=ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ.![]()
![]()
![]()
![]()
polo7 έγραψε:δεν προκειται να μπω σε αντιπαραθεση εδω μεσα γιατι δεν υπαρχει λογος....Και επειδη σηκωνει πολυ κουβεντα το ολο ζητημα μπορουμε να το συζητησουμε οποτε βρεθουμε ... να εισαι καλα για τις ευχες σου για το μπλογκ και μπορεις να με διορθωνεις για να μαθαινω και ορθογραφια...να εισαι καλα
Επιστροφή στο Υδατοσφαίριση και Μικρές Ηλικίες
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες