ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ 2011 (γενν. 97)

Ανοικτή συζήτηση για την ελληνική Υδατοσφαίριση στις μικρές ηλικίες. Παιδικά, Εφηβικά πρωταθλήματα και Ακαδημίες

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό POIOS MAS SONEI » Δευτ Μάιος 02, 2011 11:37 am

Είσαι πολύ "σκληρός"

Και οι ταλαντούχοι του ΟΣΦΠ τι έκαναν ????

Ασε να ξέρουμε εμείς καλύτερα το πόσο καιρό είναι , θες να πεις ότι οι άλλοι σύλλογοι δουλέυουν με ταλαντούχα παιδιά , λάθος είσαι η προπόνηση και το πόσο καιρό δουλευει η ομάδα μαζί κάνει τη διαφορά .
Τι θές να αρχίσουμε να λέμε το Νο 12 ή το Νο 11 ή το Χ νούμερο , άσε έχουμε κρατήσει τον Αφρουδάκη για την αντρική
Κρίμα αν είσαι πατέρας να χαρακτηρίζεις τα παιδιά ατάλαντα κρίμα γιατί όπως προειπαν διαβάζουν το site .
POIOS MAS SONEI

Δημοσίευσηαπό DIOGO » Δευτ Μάιος 02, 2011 11:56 am

ο καθενας μπορει να γραφει ο,τι θελει κ οπως το θελει...
(στο βαθμο που δεν παρεκτρεπεται...)
αν τα παιδια αυτα διαβαζουν το φορουμ ειναι δικο τους θεμα...
DIOGO

Δημοσίευσηαπό asxetpol » Δευτ Μάιος 02, 2011 11:58 am

POIOS MAS SONEI έγραψε:Είσαι πολύ "σκληρός"

Και οι ταλαντούχοι του ΟΣΦΠ τι έκαναν ????

Ασε να ξέρουμε εμείς καλύτερα το πόσο καιρό είναι , θες να πεις ότι οι άλλοι σύλλογοι δουλέυουν με ταλαντούχα παιδιά , λάθος είσαι η προπόνηση και το πόσο καιρό δουλευει η ομάδα μαζί κάνει τη διαφορά .
Τι θές να αρχίσουμε να λέμε το Νο 12 ή το Νο 11 ή το Χ νούμερο , άσε έχουμε κρατήσει τον Αφρουδάκη για την αντρική
Κρίμα αν είσαι πατέρας να χαρακτηρίζεις τα παιδιά ατάλαντα κρίμα γιατί όπως προειπαν διαβάζουν το site .

Δε μπορω να καταλάβω γιατι το χαρακτηρισμό "ατάλαντο" το θεωρεις προσβλητικό.Πιστεύεις ότι όποιο παιδι παίζει polo έχει και ταλέντο??Το δικό μου ασ πουμε δεν έχει τι να κάνω?συνεχίζει και παίζει όπως και τα περισσοτερα παιδια των ομάδων.Κάθε ομάδα έχει ελαχιστα παιδιά με ταλέντο,οσο για του οσφπ που λες ,ναι έχει 2 παιδια με ταλέντο και πολυ δουλειά επάνω τους οι οποιοι ήταν μέτριοι,κουρασμένοι και παγιδευμενοι στην έξυπνη τακτικη.Δεν έχω τίποτα με κανένα παιδι του παο η οποιουδήποτε αλλου, απλα αυτη την εικόνα αποκόμησα απο το εν λογω παιχνίδι και εαν διαβάζει κάποιο παιδί του παο που έχει συμφωνα με τους προπονητες του εμφυτο ταλέντο για το polo του ζητώ συγνώμη. :!:
asxetpol

Δημοσίευσηαπό asxetpol » Δευτ Μάιος 02, 2011 12:19 pm

[quote="POIOS MAS SONEI"]
Ασε να ξέρουμε εμείς καλύτερα το πόσο καιρό είναι , θες να πεις ότι οι άλλοι σύλλογοι δουλέυουν με ταλαντούχα παιδιά ,
ταλέντο gift,ουσ ουδ ταλέντο [ta'lendo]
1 κλίση, έφεση talent; don
έχω ταλέντο σε κτ avoir du talent pour qqch
2 προικισμένος doué/-éeΕίναι ταλέντο στο χορό.
Αυτό που σου λέω είναι πως το ταλέντο είναι χάρισμα και το έχουν ελάχιστοι.Η δουλειά είναι παρα πολυ σημαντικη,φτιαχνει αθλητες και καλές ομάδες.απλα αυτοι που έχουν ταλέντο έχουν κάτι παραπάνω.Δεν θάπρεπε να θεωρεις προσβλητικο τον όρο ατάλαντοι.Εαν διαβασεις προσεκτικά τα ποστ θα καταλάβεις τι εννοούσα,μια χαρα είναι ο παο απλα έχω διαφορετική άποψη για τους αθλητες - ταλεντα απο εσένα.
asxetpol

Δημοσίευσηαπό POIOS MAS SONEI » Δευτ Μάιος 02, 2011 1:02 pm

Ζήτημα αν η κάθε ομάδα εχει πάνω από 2 ταλέντα γιαυτό επιμένω προπονήσεις και λήψη εμπειριών από παιχνίδια είναι ότι το καλύτερο για αυτές τις ηλικιές και αγάπη για το αθλημα.

Απλά στο post χτύπησε λίγο άσχημα ο χαρακτηρισμός

keep on working και καλή επιτυχία στην τελική φάση.
POIOS MAS SONEI

Δημοσίευσηαπό asxetpol » Δευτ Μάιος 02, 2011 1:18 pm

POIOS MAS SONEI έγραψε:Ζήτημα αν η κάθε ομάδα εχει πάνω από 2 ταλέντα γιαυτό επιμένω προπονήσεις και λήψη εμπειριών από παιχνίδια είναι ότι το καλύτερο για αυτές τις ηλικιές και αγάπη για το αθλημα.

Απλά στο post χτύπησε λίγο άσχημα ο χαρακτηρισμός

keep on working και καλή επιτυχία στην τελική φάση.

2 ταλεντα σε καθε ηλικια,το βρισκω σπάνιο.(λυπαμαι που σου χτυπησε ασχημα ,δεν ηθελα να προσβαλω ουτε τα παιδια,ουτε την ομαδα) οσο για τη δουλεια δε το συζητάμε (για οσο θα υπαρχουν και πισινες).
asxetpol

Δημοσίευσηαπό polo7 » Δευτ Μάιος 02, 2011 2:10 pm

fotis2310 έγραψε:με το απόλυτο των νικων συνεχιζουν τα ''αετόπουλα'' στην τελικη φάση ... μετα την νίκη και επι του Ν.Α.Ο.Κέρκυρας ... :wink:

ο ΑΡΗΣ σαν ''δευτερος'' στην καταταξη και ΟΧΙ στην δυναμικη ...

με την νικη του επι του Γηραιου 12-9 ....

οταν λες δευτερος φωτη γιατι το βαζεις σε εισαγωγικα΄?και οταν λες ΟΧΙ στην δυναμικη πως το βγαζεις αυτο το συμπερασμα?
ο ΑΡΗΣ ειχε τον ΗΡΑΚΛΗ σε ολο το ματς απο 5 μεχρι 2 γκολ διαφορα....εσεις αν θυμασαι το 3-5 το κανατε 6-5 και δεν εισασταν ποτε μπροστα με διαφορα.....
Θα παρακαλουσα να ειμαστε πιο προσεκτικοι στις προσωπικες μας εκτιμησεις και ανη ειναι δυνατον να τις τεκμηριωνουμε κιολας οπως ακριβως εκανα εγω παραπανω.....
για το μεταξυ μας παιχνιδι κερδισατε δικαια και δεν εχω να πω κατι επανω σε αυτο

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΑ...

ευχαριστω πολυ.
Π. ΤΣΟΛΑΚΟΥΔΗΣ
polo7

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Δευτ Μάιος 02, 2011 3:06 pm

polo7 έγραψε:..οταν λες δευτερος φωτη γιατι το βαζεις σε εισαγωγικα΄?και οταν λες ΟΧΙ στην δυναμικη πως το βγαζεις αυτο το συμπερασμα?
Τελευταία επεξεργασία από fotis2310 και Δευτ Μάιος 02, 2011 3:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό asxetpol » Δευτ Μάιος 02, 2011 3:15 pm

[
Το ονοματεπωνυμό μου ... νομίζω ειναι περιττό :wink:[/quote]

Μήπως υπάρχει περίπτωση να γινει η τελική φαση στη Θεσσαλονίκη (οπως των νέων).Δεν ξερω αν υπάρχει δυνατότητα ανάληψης αλλης μιας τελικής φάσης αλλα πιστεύω πως θα ήταν καλό αυτο για ολα τα παιδια εκτος θεσσαλονικης για την εμπειρία της αποστολης και γαι του παοκ αρη ενα πλεονεκτημα εδρας.
asxetpol

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Δευτ Μάιος 02, 2011 3:20 pm

fotis2310 έγραψε:
polo7 έγραψε:..οταν λες δευτερος φωτη γιατι το βαζεις σε εισαγωγικα΄?και οταν λες ΟΧΙ στην δυναμικη πως το βγαζεις αυτο το συμπερασμα?

Αν και δεν θα έπρεπε !!! :cry:

… το ‘’δεύτερος’’ σημαίνει ΔΕΥΤΕΡΟΣ … αφού συνεχίζουν οι ΔΥΟ πρώτοι !!! δηλαδή μετά τον πρώτο που τυγχάνει να είναι και αήττητος ..
… ''ΟΧΙ στην δυναμικη'' σημαινει για μένα >> έχει ΔΥΝΑΜΙΚΗ για περισσότερα πράγματα <<

Αν κατάλαβα … λες για τον αγώνα Ηρακλή - Π.Α.Ο.Κ. ???
Μα αφού δίνεις την απάντηση … το κανατε 6-5 !!!
και δεν εισασταν (ήσασταν) ποτε (ποτέ) μπροστα (μπροστά) με διαφορα (διαφορά).....
… είμασταΝ (τα παιδιά ήτανε … για να μην δοξάζουμε την κερκίδα) στον αγώνα που χρειαζόταν … το 4-4 έγινε 4-5 … 5-5 .. 5-6 και με ένα 5-0 !!! το 10- 6 … και σ το τέλος 10-8 …
Δυστυχώς στους αγώνες … ισχύει το τελικό αποτέλεσμα

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΑ... Δ Ι Κ Α Ι Ο Τ Α Τ Α αλλά με την πίκρα ότι δεν μπορέσατε //οι της κερκίδας// να κερδίσετε ... τον ''δικέφαλο''

και επι τη ευκαιρία ... καλά δικτυακά ταξιδια :-) http://ariswpolo.blogspot.com // ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον συντάκτη για την διόρθωση ... τωρα το είδα .
... ξεχασαν οι υπογραφοντες να γράψουν κΑΙ τον πρωτο πρωταθλητή Ελλάδος (ΑΝΔΡΏΝ) στην Υδατοσφαίριση ... αλλά και την πηγή προέλευσης των στατιστικών ... π.χ. Babys ή Κ.Ο.Ε. ή αρχείο Α.Σ. ΑΡΗ

Το ονοματεπωνυμό μου ... νομίζω ειναι περιττό :wink:
Άβαταρ μέλους
fotis2310

Δημοσίευσηαπό waterpolox » Δευτ Μάιος 02, 2011 4:08 pm

Εικόνα
waterpolox

Δημοσίευσηαπό Poloboy » Δευτ Μάιος 02, 2011 4:15 pm

waterpolox έγραψε:Εικόνα

Δεν ξέρω αν το βλέπουν παιδιά δεν χαρακτηρίσα κανένα από αυτά αταλαντο καθώς είναι πολύ μικρά ! Αλλά πολλά από αυτά διαφέρουν από τα αλλά πολύ στο παιχνίδι!! δεν θυμάμαι ποτέ να χρησιμοποίησα τον όρο ταλαντούχο η ατλαντο
Poloboy

Δημοσίευσηαπό waterpolox » Δευτ Μάιος 02, 2011 4:49 pm

Poloboy έγραψε:Δεν ξέρω αν το βλέπουν παιδιά δεν χαρακτηρίσα κανένα από αυτά αταλαντο καθώς είναι πολύ μικρά ! Αλλά πολλά από αυτά διαφέρουν από τα αλλά πολύ στο παιχνίδι!! δεν θυμάμαι ποτέ να χρησιμοποίησα τον όρο ταλαντούχο η ατλαντο

Poloboy η φωτό που έκανες quote δεν είναι για εσένα απλός ζήλεψα τον Φώτη που το κάνει συχνά (Ας με συγχωρήσουν οι αναγνώστες από κινητό) ήταν για την //μάχη της εξέδρας//
>Τώρα σε ότι αφορά το προηγούμενο Post μου νομίζω ότι ήμουν πολύ σαφής . Το αν είναι ταλέντα ή μη απαντήθηκε από τους προηγούμενους posters. Και για το λόγο το αν ή όχι διαβάζετε από τα παιδιά ζούμε στην εποχή του facebook που όλα τα παιδιά αυτά έχουν λογαριασμό.
waterpolox

Δημοσίευσηαπό polo7 » Δευτ Μάιος 02, 2011 9:18 pm

fotis2310 έγραψε:
fotis2310 έγραψε:

Αν και δεν θα έπρεπε !!! :cry:

… το ‘’δεύτερος’’ σημαίνει ΔΕΥΤΕΡΟΣ … αφού συνεχίζουν οι ΔΥΟ πρώτοι !!! δηλαδή μετά τον πρώτο που τυγχάνει να είναι και αήττητος ..
… ''ΟΧΙ στην δυναμικη'' σημαινει για μένα >> έχει ΔΥΝΑΜΙΚΗ για περισσότερα πράγματα <<

Αν κατάλαβα … λες για τον αγώνα Ηρακλή - Π.Α.Ο.Κ. ???
Μα αφού δίνεις την απάντηση … το κανατε 6-5 !!!
και δεν εισασταν (ήσασταν) ποτε (ποτέ) μπροστα (μπροστά) με διαφορα (διαφορά).....
… είμασταΝ (τα παιδιά ήτανε … για να μην δοξάζουμε την κερκίδα) στον αγώνα που χρειαζόταν … το 4-4 έγινε 4-5 … 5-5 .. 5-6 και με ένα 5-0 !!! το 10- 6 … και σ το τέλος 10-8 …
Δυστυχώς στους αγώνες … ισχύει το τελικό αποτέλεσμα

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΑ... Δ Ι Κ Α Ι Ο Τ Α Τ Α αλλά με την πίκρα ότι δεν μπορέσατε //οι της κερκίδας// να κερδίσετε ... τον ''δικέφαλο''

και επι τη ευκαιρία ... καλά δικτυακά ταξιδια :-) http://ariswpolo.blogspot.com // ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον συντάκτη για την διόρθωση ... τωρα το είδα .
... ξεχασαν οι υπογραφοντες να γράψουν κΑΙ τον πρωτο πρωταθλητή Ελλάδος (ΑΝΔΡΏΝ) στην Υδατοσφαίριση ... αλλά και την πηγή προέλευσης των στατιστικών ... π.χ. Babys ή Κ.Ο.Ε. ή αρχείο Α.Σ. ΑΡΗ

Το ονοματεπωνυμό μου ... νομίζω ειναι περιττό :wink:

δεν προκειται να μπω σε αντιπαραθεση εδω μεσα γιατι δεν υπαρχει λογος....
δεν αναφερθηκα καθολου στο μεταξυ των παιδιων παιχνιδι για να μπω και στο δικο σου το κλιμα.......(ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ)

Και επειδη σηκωνει πολυ κουβεντα το ολο ζητημα μπορουμε να το συζητησουμε οποτε βρεθουμε
να εισαι καλα για τις ευχες σου για το μπλογκ και μπορεις να με διορθωνεις για να μαθαινω και ορθογραφια.....

να εισαι καλα
polo7

Δημοσίευσηαπό tsokmakitze » Δευτ Μάιος 02, 2011 9:40 pm

ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΩΝ ΚΥΡΙΟΙ........
ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ :?: :?:
ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ :?: :?:
ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΦΡΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ :?: :?:
ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΚΑ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ :!: :!: :!: :!:
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ
ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ,ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,
Η ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ,ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ,ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ :?: :?: ΡΟΜΠΟΤ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ=ΥΓΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ,ΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ=ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ=ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ. :!: :!: :!: :!: :!:
tsokmakitze

Δημοσίευσηαπό parapano » Δευτ Μάιος 02, 2011 9:46 pm

Τι βαρετό...
Άβαταρ μέλους
parapano

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Μάιος 02, 2011 9:55 pm

Ακόμα είναι νωρίς : κάτσε ν'αρχίσουν οι ψιλές μεταξύ των γονέων στις τελικές φάσεις και τότε θα δεις show !
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό Poloboy » Δευτ Μάιος 02, 2011 11:32 pm

waterpolox έγραψε:
Poloboy έγραψε:Δεν ξέρω αν το βλέπουν παιδιά δεν χαρακτηρίσα κανένα από αυτά αταλαντο καθώς είναι πολύ μικρά ! Αλλά πολλά από αυτά διαφέρουν από τα αλλά πολύ στο παιχνίδι!! δεν θυμάμαι ποτέ να χρησιμοποίησα τον όρο ταλαντούχο η ατλαντο

Poloboy η φωτό που έκανες quote δεν είναι για εσένα απλός ζήλεψα τον Φώτη που το κάνει συχνά (Ας με συγχωρήσουν οι αναγνώστες από κινητό) ήταν για την //μάχη της εξέδρας//
>Τώρα σε ότι αφορά το προηγούμενο Post μου νομίζω ότι ήμουν πολύ σαφής . Το αν είναι ταλέντα ή μη απαντήθηκε από τους προηγούμενους posters. Και για το λόγο το αν ή όχι διαβάζετε από τα παιδιά ζούμε στην εποχή του facebook που όλα τα παιδιά αυτά έχουν λογαριασμό.

Quote mistake φιλε σορρυ
Poloboy

Δημοσίευσηαπό wildman » Τρί Μάιος 03, 2011 9:25 am

tsokmakitze έγραψε:ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΩΝ ΚΥΡΙΟΙ........
ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ :?: :?:
ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΣΤΑ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ :?: :?:
ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΦΡΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ :?: :?:
ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΚΑ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ :!: :!: :!: :!:
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ
ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ,ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,
Η ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ,ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ,ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ :?: :?: ΡΟΜΠΟΤ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ=ΥΓΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ,ΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ=ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ=ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ. :!: :!: :!: :!: :!:

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ (ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ) ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΣΤΑ 17-18 ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ) ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ. ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ "ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ" ΜΕΧΡΙ ΤΑ 16 ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.
wildman

Δημοσίευσηαπό fotis2310 » Τρί Μάιος 03, 2011 11:46 am

polo7 έγραψε:δεν προκειται να μπω σε αντιπαραθεση εδω μεσα γιατι δεν υπαρχει λογος....Και επειδη σηκωνει πολυ κουβεντα το ολο ζητημα μπορουμε να το συζητησουμε οποτε βρεθουμε ... να εισαι καλα για τις ευχες σου για το μπλογκ και μπορεις να με διορθωνεις για να μαθαινω και ορθογραφια...να εισαι καλα

Σ Υ Μ Φ Ω Ν Ο Υ Μ Ε σε Ο Λ Α .... και μην ξεχναμε το ΤΙ γραφει το σ η μ ε ι Ω μ α ... που εχει και ''κιτρινο'' χρΩμα

Εικόνα

Εικόνα

see you to >>>> Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fotis2310

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Υδατοσφαίριση και Μικρές Ηλικίες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες