Εντυπώσεις...Σχόλια...Αντιλήψεις...Αιχμές.. Βολές !

Θέματα που αφορούν γενικά την υδατοσφαίριση και όχι μόνο..

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό vaziliz » Τετ Ιούλ 25, 2007 11:29 am

Μπορεί να λέτε για τον Ντουλ ότι δεν κάνει, είναι λίγος κτλ ... δεν θα συμφωνήσω.

Μπορεί να μην έχει καταφέρει να ανεβάσει την ομάδα κι ας έχει σκίσει τα παιδιά στην προπόνηση κτλ ....ΑΛΛΑ ... (υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ) αυτό που έχει καταφέρει είναι πολύ πιο σημαντικό ακόμα και από την συμμετοχή της ομάδας στην Α1. Έχει δημιουργήσει ΟΜΑΔΑ. Έχει δημιουργίσει ΠΑΡΕΑ. Έχει δημιουργήσει το κλίμα που έλειπε χρόνια από τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ.

Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα απ'όλα. Γιατί η ομάδα τον δρόμο της θα τον βρει ... αρκεί να έχει το κλίμα που έχει επικρατήσει.

Ήμουν περισσότερα από 15 χρόνια αθλητής του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ και αυτό που μου άρεσε και με τράβαγε περισσότερο ήταν η ΟΜΑΔΑ που είχαμε, τόσο μέσα όσο και έξω από το νερό. Από όταν κάποιοι σταμάτησαν να ασχολούνται με την ομάδα και πήρε την κάτω βόλτα δεν έχω ασχοληθεί ούτα καν για να μαθαίνω τα αποτελέσματα (από πικρία).....Αυτό όμως που υπάρχει τα τελευταία χρόνια είναι πραγματικά υπέροχο. Θα συμφωνήσω με τον COACHFK ότι θυμίζει λίγο τα παλιά (πρόσφατα όμως) καλά μας χρόνια στην ομάδα.

Όσοι είναι έξω από την ομάδα κρίνουν μόνο βάση των αποτελεσμάτων και αυτών που βλέπουν ... τα πράγματα όμως για την ομάδα ήταν πολύ δύσκολα κυρίως λόγω των εξωαγωνιστικών παραμέτρων.

Εγώ θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Κοτοπουλά (Ντουλάκη) και είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται !!!!
Άβαταρ μέλους
vaziliz

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τετ Ιούλ 25, 2007 12:02 pm

Λοιπόν παιδιά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

1. Δεν έχω τίποτα με τους παλιούς πολίστες που ακόμα παίζουν και κάνουν χόμπυ, άλλωστε εγώ ο ίδιος έχω δελτίο στους Βετεράνους, άσχετα αν δεν έχω παίξει τα τελευταία 4 χρόνια λόγω της συμμετοχής μου στην ίδια κατηγορία σαν προπονητής άλλης ομάδας.

2. Καλά έκαναν και συμμετείχαν οι παίκτες του Άρη Κάμπου στα παιχνίδια της Β' Εθνικής, αφού πανάξια ανέβηκαν πέρυσι κατηγορία και φέτος αν το ήθελαν πάλι θα ανέβαιναν. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

Αυτό που με ενόχλησε ήταν ο ωχ αδερφισμός που αντιμετωπίζουν αυτοί οι καταξιωμένοι παίκτες την κατηγορία, τους αθλητές των άλλων ομάδων και που με αυτό τον τρόπο εξυπηρετούν και διαιωνίζουν την ανυπαρξία ενος διάτρητου συστήματος της ΚΟΕ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΩΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ "ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ" ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ Η/ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ.

Επίσης, να πούμε το εξής. Οι ίδιοι κατά δήλωσή τους, δεν ήθελαν να ανέβουν. Γιατί λοιπόν αφού πέρασαν στην Τελική φάση, δεν έκαναν το ίδιο απέναντι σε όλες τις ομάδες που αντιμετώπισαν; Ας κατέβουν να κερδίσουν ΟΛΑ τα παιχνίδια και αν ανέβουν να παραιτηθούν της ανόδου, αν και δεν συμφωνώ ή ας κατέβουν και να χάσουν όλα τα παιχνίδια έτσι ώστε σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην διαμορφωθεί η κατάταξη στο Πρωτάθλημα.

Επέλεξαν να κερδίσουν κάποια παιχνίδια, ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ, και είμαι σίγουρος γι' αυτό, με σκοπό να πάρουν ένα μετάλιο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, κατά την κρίση την δική μου και την οποία ΔΕΝ ζητώ να την ασπαστεί κανείς, να διαμορφωθεί μια κατασταση σχετική με το ποιούς κερδίσανε και γιατί χάσανε από αυτούς κλπ, κλπ.

Θα ήταν πιο σωστό, πάντα κατά την γνώμη μου, αφού πέρασαν στην Τελική Φάση να κρατήσουν ίσες αποστάσεις από όλες τις ομάδες, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ.

ΥΓ Οι Βετεράνοι, οι/και άλλες ομάδες στις μικρότερες κατηγορίες απαρτίζονται από παίκτες μεγάλους σε ηλικία. Αυτοί και κατά κύριο λόγο οι Βετεράνοι που τυχαίνει να γνωρίζω καλύτερα, κατεβαίνουν να παίξουν για να μείνουν κατηγορία και να κάνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την πλάκα τους, αν και θα μπορούσαν, ίσως και υπό προϋποθέσεις να χτυπήσουν την άνοδο.

Αυτό είναι αν μη τι άλλο πιο σωστο...
Άβαταρ μέλους
COACHFK

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τετ Ιούλ 25, 2007 12:27 pm

Όσο για τον Άντωνη, νομίζω ότι έχει κάνει το καλύτερο και ίσως πιο σημαντικό βήμα στην δημιουργία μιας ΟΜΑΔΑΣ. Οι αντίξοες συνθήκες που εργάστηκε και ή μη βοήθεια από τους παράγοντες της ομάδας, καθώς και κάποια άλλα σημεία όπως, ίσως η ατυχία, σε κάποια παιχνίδια στέρησαν το απόλυτο.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι η ομάδα με τον χαμό του Άκη, ψυχολογικά έκανε καιρό να συνελθει και παρά το "δέσιμο" που επέφερε η απώλεια δεν ήταν δυνατόν να υπο/αντικατασταθεί.

Όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Αν και εφ' όσον αλλάξουν τα πράγματα στα διοικητικά ή/και ενδιαφερθούν κάποιοι για το τμήμα, όλα θα πάνε καλύτερα. Ακόμα, νομίζω ότι είναι πιο υγιές να φτιαχτεί ΠΡΩΤΑ ΟΜΑΔΑ και μετά να οριοθετείς τους στόχους. Όχι ότι δεν ήθελε από τώρα να ανέβει η ομάδα, να το διευκρινήσω γιατί έχουμε κάποιους παρεξηγησιάρηδες εδώ μέσα...
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό illis » Τετ Ιούλ 25, 2007 1:28 pm

Καλο μεσημερι σε ολους,

επειδη , ετυχε να ζησω απο μεσα (απο αλλο ποστο μεν )και τα 3 αυτα χρονια που λεει ο φιλος, θα του πω κι εγω με την σειρα μου οτι και μονο το κλιμα ονοιας και αγαπης που υπαρχει καθως και το δεσμο μεταξυ των παικτων ειναι πολυ γερα θεμελια για κατι πολυ καλο!Αυτο φανηκε με την αντιμετωπιση της μετεπειτας καταστασης σε ολα τα επιπεδα της ομαδας ,που απεφερε ο χαμος του Ακη

Οσο για τους παρεξηγηαριδες που λες φιλε COACHFK δεν ειναι μονο εδω μεσα .Ειναι παντου.Και ψαχνουν καθε ευκαιρια για να χωθουν και να τα χαλασουν ολα....(καταλαβαινεις πιο πολυ απο τους αλλους τι εννοω)Το εζησα και απο δω και περα θα φοβαμαι και την σκια μου.Βλεπεις καλοθελητες και ευκολοπιστοι κυκλοφορουν παντου!!!

Και σου ευχομαι ολοψυχα να σου γινει η προταση(για οποιαδηποτε ποστο) γιατι θα ναι καλο και για το συλλογο αλλα και για το χωρο
illis

Δημοσίευσηαπό Εθελοντής » Τετ Ιούλ 25, 2007 1:35 pm

Παρακολουθώντας όλη αυτή την κουβέντα θα ήθελα να προσθέσω πως η άποψη του Λάμπρου με εκφράζει περισσότερο.....Για μένα το πρόβλημα δεν είναι η μεμονωμένη ομάδα του Άρη Κάμπου-δεν έχει ούτε μικρούς ηλικιακά παίκτες ούτε φυτώρια-αλλά η φιλοσοφί κάποιων άλλων ομάδων οι οποίες έχοντας ως απολκειστικό στόχο το αποτέλεσμα και ενώ διαθέτουν μικρότερους ηλικικά παίκτες βασίζονται σε παλιούς.Έτσι οι πιτσιρικάδες δεν πέρνουν τις απαραίτητες εμπειρίες...
Να σημειώσω πως το πόλο είναι άθλημα που που όντας ερασιτεχνικό προσελκύει άτομα που έχουν την πρώτη επαφή με τις πισίνες σε μεγάλη ηλικία,οι λεγόμενοι βετεράνοι συνεχίζουν να παίζουν και όλα αυτά του προδίδουν έναν ρομαντισμό που έχει σχεδόν χαθεί από τα αμειγώς επαγγελματικά αθλήματα.

ΥΓ . COACHFK συνέχιζε να μας ενημερώνεις για θέματα που μόνο από εδώ μπορούμε να μαθαίνουμε-δυστυχώς- :D :D
Εθελοντής

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τετ Ιούλ 25, 2007 2:56 pm

ΥΓ Οι Βετεράνοι, οι/και άλλες ομάδες στις μικρότερες κατηγορίες απαρτίζονται από παίκτες μεγάλους σε ηλικία. Αυτοί και κατά κύριο λόγο οι Βετεράνοι που τυχαίνει να γνωρίζω καλύτερα, κατεβαίνουν να παίξουν για να μείνουν κατηγορία και να κάνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την πλάκα τους, αν και θα μπορούσαν, ίσως και υπό προϋποθέσεις να χτυπήσουν την άνοδο.

Αυτό είναι αν μη τι άλλο πιο σωστο...

Δηλαδη οι βετερανοι κατα την αποψη σου κανουν καλα που επιλεγουν να κερδισουν 1 η 2 ομαδες (οσες χρειαζεται τελος παντων) προκειμενου να μεινουν στην κατηγορια, ενω οι του Αρη Καμπου κανουν λαθος που επιλεγουν να κερδισουν οσες ομαδες χρειαζεται προκειμενου να μην ανεβουν. Την πλακα τους εξαλλου κανουν και οι Χιωτες, αλλα επειδη προφανως ειναι πολυ καλυτεροι μπορουν και κερδιζουν. Φαινεται ομως οτι τον Coachfk τον πονεσε πολυ η νικη τους επι του Ηλυσιακου, για αυτο εκφραζεται ετσι.
Θεωρω επισης οτι οι βετερανοι δεν μπορουν να ανεβουν κατηγορια και μετα βιας τα τελευταια χρονια την σωνουν.
sharkface

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τετ Ιούλ 25, 2007 3:16 pm

Ή κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν τα γραφόμενα μου.

Για τους Βετεράνους είπα ότι θεωρώ πιο σωστό όχι ότι είναι απαραίτητα καλύτερο ή έτσι πρέπει να γίνεται, ότι κάνουν το χόμπυ τους και δεν σταματούν την πρόοδο σε όποιες ΟΜΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ να ανέβουν κατηγορία, καθώς δεν ασχολούνται με αυτό.

Επίσης μετέχουν σχεδόν ανελλιπώς στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και παίρνουν μέρος μόνο στην προκριματική φάση ενώ θα μπορούσαν να μετέχουν και στην Τελική αν ήθελαν. Όμως τους φτάνει τα 3-4 παιχνίδια για να ξεκαυ..σουν.

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΩ, ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ.

Όσο για την νίκη του Αρη Κάμπου επί του Ηλυσιακού είναι η μοναδική που δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε σε κανένα σημείο της από την στιγμή που προηγήθηκαν με 7-0 και δεν απειληθηκαν σε κανένα σημείο.

Το πρωτάθλημα για τον Ηλυσιακό δεν κρίθηκε από αυτή την ήττα.
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Re: ...

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τετ Ιούλ 25, 2007 3:21 pm

COACHFK έγραψε:Ή κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν τα γραφόμενα μου.

Για τους Βετεράνους είπα ότι θεωρώ πιο σωστό όχι ότι είναι απαραίτητα καλύτερο ή έτσι πρέπει να γίνεται, ότι κάνουν το χόμπυ τους και δεν σταματούν την πρόοδο σε όποιες ΟΜΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ να ανέβουν κατηγορία, καθώς δεν ασχολούνται με αυτό.

Επίσης μετέχουν σχεδόν ανελλιπώς στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και παίρνουν μέρος μόνο στην προκριματική φάση ενώ θα μπορούσαν να μετέχουν και στην Τελική αν ήθελαν. Όμως τους φτάνει τα 3-4 παιχνίδια για να ξεκαυ..σουν.

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΩ, ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ.

Όσο για την νίκη του Αρη Κάμπου επί του Ηλυσιακού είναι η μοναδική που δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε σε κανένα σημείο της από την στιγμή που προηγήθηκαν με 7-0 και δεν απειληθηκαν σε κανένα σημείο.

Το πρωτάθλημα για τον Ηλυσιακό δεν κρίθηκε από αυτή την ήττα.

Δηλαδη θεωρεις οτι αν μπορουσαν δεν θα πηγαιναν στην τελικη φαση της Γ Εθνικης? Σε πληροφορω οτι παιζουν για να κερδισουν ολα τα ματς. Και στο λεει ενας παικτης τους.............................
sharkface

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τετ Ιούλ 25, 2007 3:28 pm

Νομίζω ότι θα ήθελαν να πάνε τελίκή φάση αλλά τους κρατάει το γεγονός ότι οι περισσότεροι δεν παίζουν 2ο ΠΣΚ και καποιοι άλλοι έχουν κανονίσει ήδη τις διακοπές τους, οπότε στόχος η παραμονή...

Και στο λέει ένας παρ' ολίγον παίκτης τους.........
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τετ Ιούλ 25, 2007 3:30 pm

COACHFK έγραψε:Νομίζω ότι θα ήθελαν να πάνε τελίκή φάση αλλά τους κρατάει το γεγονός ότι οι περισσότεροι δεν παίζουν 2ο ΠΣΚ και καποιοι άλλοι έχουν κανονίσει ήδη τις διακοπές τους, οπότε στόχος η παραμονή...

Και στο λέει ένας παρ' ολίγον παίκτης τους.........

Οπως ειπες εχεις 4 χρονια να ασχοληθεις με την συγκεκριμενη ομαδα και απο τοτε εχουν αλλαξει αρκετα πραγματα εκει. Εχεις λοιπον λαθος να πιστευεις οτι δεν θελουμε. Μαλλον δεν μπορουμε......
sharkface

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τετ Ιούλ 25, 2007 3:41 pm

Το ότι είμαι έξω από την ομάδα 4 χρόνια δεν σημαίνει ότι είμαι και μακριά από αυτή, αφού και φιλικά έχω παίξει και σε τουρνουά και έχω πολλούς φίλους που παίζουν εκεί ακόμα...

Και προφανώς κάνεις ..... χωρίς να τα διαβάζεις καλά αφού έγραψα ότι δεν μπορούσα να παίξω επειδή ήμουν προπονητής σε ομάδα της ίδιας κατηγορίας και μάλιστα είμασταν και αντίπαλοι σε τουρνουά αλλά και σε παιχνίδι προκριματικής φάσης...

Άρα κάτι ξέρω και εγώ...

ΥΓ Σίγουρα ξέρεις κάτι παραπάνω αλλά μην υποτιμάς τον συνομιλητή σου...
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τετ Ιούλ 25, 2007 3:55 pm

COACHFK έγραψε:Το ότι είμαι έξω από την ομάδα 4 χρόνια δεν σημαίνει ότι είμαι και μακριά από αυτή, αφού και φιλικά έχω παίξει και σε τουρνουά και έχω πολλούς φίλους που παίζουν εκεί ακόμα...

Και προφανώς κάνεις ..... χωρίς να τα διαβάζεις καλά αφού έγραψα ότι δεν μπορούσα να παίξω επειδή ήμουν προπονητής σε ομάδα της ίδιας κατηγορίας και μάλιστα είμασταν και αντίπαλοι σε τουρνουά αλλά και σε παιχνίδι προκριματικής φάσης...

Άρα κάτι ξέρω και εγώ...

ΥΓ Σίγουρα ξέρεις κάτι παραπάνω αλλά μην υποτιμάς τον συνομιλητή σου...

Δεν υποτιμω κανεναν. Βλεπω ομως την ταση που εχεις να με αντιμετωπιζεις με καποια εμπαθεια. Μου αρεσει πολυ αυτο, γιατι θα μας δοθει η δυνατοτητα να ανταλλαξουμε αποψεις με στοχο οχι μονο το πολο αλλα και την διασκεδαση μας. Εκτος και αν δεν το διασκεδαζεις και τοσο....
sharkface

Δημοσίευσηαπό vaziliz » Τετ Ιούλ 25, 2007 4:42 pm

sharkface....Θα διαφωνίσω κι εγώ μαζί σου σχετικά με τους Βετεράνους.
Όντως δεν θέλουν......Μπορούν και με το παραπάνω όχι μόνο να περάσουν στην Τελική Φάση αλλά και να ανέβουν κατηγορία...

από την άλλη όταν μία ομάδα επιλέγει στα προκριματικά να μην κερδίσει τα παιχνίδια τότε 100% δεν κρίνει την εξέλιξη του Πρωταθλήματος ...όταν το κάνει όμως μία ομάδα στα Τελικά ...είναι διαφορετική η σημασεία του πράγματος....

Εγώ πάντως για τον Άρη Κάμπου έχω να πω ένα πράγμα....

Καλά κάνουν και κατεβαίνουν με μεγάλους κι έμπειρους παίκτες...αυτό ίσως πονάει πολλές ομάδες που δεν μπορούν να τους αντιμετωπίσουν...στο κάτω κάτω εγώ αν ήμουν 15 χρονών θα προτιμούσα να παίζω αντίπαλος με τέτοιους παίκτες έτσι ώστε να μαθαίνω...
Όταν δηλαδή ήμουν 16 χρονών και με τσάκιζε ο ΝΩΝΤΑΣ (μην ρωτήσετε ποιος ...ένας ήταν είναι και θα είναι) ...έπρεπε να απογοητευτώ? όχι ...

Το πρόβλημα πάντως in the long run ...θα το έχει ο Άρης Κάμπου και όχι οι ομάδες με τους πιτσιρικάδες...αν δεν μπορούν να βρούν οι ομάδες με τους πιτσιρικάδες τα κίνητρα έτσι ώστε να τους κρατήσουν και να τους κάνουν να συνεχίσουν ...καλύτερα να σταματάνε νωρίς....

Και εννοώ ότι το πρόβλημα θα το έχει ο Άρης Κάμπου διότι μετά από μερικά χρόνια όταν οι μεγάλοι (σε ηλικία και αξία κάποτε) παίκτες σταματήσουν....ποιός θα είναι εκεί να τους διαδεχθεί ? Πόσες ομάδες έχουν αντέξει να διατηρούνται με μισθοφόρους δηλαδή ?????
Για ρωτήστε το πείραμα που πήγαν να κάνουν στον ΗΛΥΣΙΑΚΟ ...πέτυχε?
Έχουν περάσει 10 χρόνια ...κι ακόμα να συνέλθει η ομάδα !!!!!
Άβαταρ μέλους
vaziliz

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Τετ Ιούλ 25, 2007 6:11 pm

1ο μου post και θα μπω δυναμικα:

Ερωτηση 1η.........Ποσα χρονια μενουν στη κατηγορια οι Βετερανοι????

Γιατι αφου δεν "αντεχουν στο χρονο"δεν τους ριχνει κανεις??

Ερωτηση 2η..........Με ποιον προπονητη επεσε κατηγορια ο Ηλυσιακος????

και Ερωτηση 3η...........Αρα οποιος αγαπαει το πολο θα πρεπει να κρεμαει το σκοθφακι το σκουφακι του μετα τα 35????Αντι να "διδασκει"εντος της πισινα??
fitilakias

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τετ Ιούλ 25, 2007 7:07 pm

Ρε παιδια αυτοι του Αρη Καμπου εφτιαξαν την ομαδα για να διασκεδαζουν. Δεν εχουν σκοπο να δημιουργησουν καμμια κατασταση. Οσο μεγαλωνουν θα παιζουν και χειροτερα. Πρεπει βεβαια να ξερετε οτι πληρωνουν απο την τσεπη τους για να παιζουν και για να κανουν τα ταξιδια τους.
sharkface

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τετ Ιούλ 25, 2007 8:29 pm

Με ποιον προπονητή έπεσε ο Ηλυσιακός κατηγορία;

Ο προπονητής εκείνης της ομάδας ήμουν εγώ και πέρνω όπως και έχω πάρει όλες τις ευθύνες που μου αναλογούν από εκείνη την περίοδο, την ίσως χειρότερη στην έως τώρα ιστορία του Ηλυσιακού.

Δεν υπάρχει λόγος ούτε να κρυφτούμε, ούτε να δημιουργούμε και εντυπώσεις.

ΥΓ Και τώρα μπορείτε να γελάσετε.........
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Τετ Ιούλ 25, 2007 10:22 pm

Ερωτηση 4η........Ποιον προπονητη ειχε η γυναικεια ομαδα του Χαιδαριου οταν

ανεβηκε κατηγορια, η αντιστοιχη του Ηλυσιακου??Καποιον που τον ειχε 2 -3 χρονια αν δεν κανω λαθος.....aλλα εκεινη τη χρονια πιο πολλες φορες επαιζε το Χαιδαρι φιλικα με τις Ιλισιοτησες παρα eκανε προπονηση.

Ποιος λοιπον??????

Σ ακουω Κ. sharkface
fitilakias

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Πέμ Ιούλ 26, 2007 12:45 am

fitilakia, φαίνεται πως ξέρεις πολλά για την πάρτη μου, αλλά εδώ είσαι λάθος....

Η γυναικεία ομάδα του Χαϊδαρίου ήταν το 1ο Πρωτάθλημα που κατέβηκε ποτέ και μάλιστα με μόλις 8 παίκτριες, οι 5από αυτές 14-15 ετών, οι οποίες έπαιζαν 1η φορά. Να υπενθυμίσω ότι εκείνη τη χρονιά οι Γυναίκες δοκιμάστηκαν σε τερέν 30Χ20 για 1η φορά, κάτι που εγκαταλείφθηκε αμέσως.

Ήταν μεγάλος άθλος που κατάφερε και κατέβηκε αυτή η ομάδα που στην 1η της συμμετοχή στην Β' Εθνική όχι μόνο συμμετείχε αλλά προκρίθηκε στην Τελική φάση, έχοντας 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, καταλαμβάνοντας την 5η θέση στις 6 ομάδες, με πολύ καλή παρουσία για κορίτσία που δεν είχαν ξαναπαίξει πρωτάθλημα, και είχαν κάνει πρόπονηση μόνο σε διαδρομές και κάποια φιλικά με την ομάδα του Ηλυσιακού και με 2 ομάδες νεων άλλης ομάδας (αυτό σου ξέφυγε).

Ακόμα να πούμε πως τα ίδια κορίτσια πήραν μέρος στην προκριματική φάση των Νεανίδων με αντιπάλους τις ομάδες του ΝΗΡΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ, ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ και ΝΟ ΙΤΕΑΣ, όταν ο τελευταίος ήταν Α1 Γυναικών και βγήκε 3η στον όμιλο αφού κέρδισε τους ΗΛΥΣΙΑΚΟ (!!!), ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ, ΝΟ ΙΤΕΑΣ (!!!!) και έχασε από ΓΛΥΦΑΔΑ, Ν. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ που στην τελική φάση βγήκαν 3ες και 4ες αντίστοιχα αν θυμάμαι καλά (ακόμα και τώρα ρεπορτάζ κάνω... Μήπως έχουν δίκιο τελικά;;; ).

Τέλος 4 από τις κοπέλες συμμετείχαν στην προεθνική Νεανίδων όπου κατά δήλωση του ομοσπονδιακού προπονητή ήταν πολύ καλά δοuλεμένες για κορίτσια που παίζουν 1η φορά!!!

Ακόμα να σου επισημάνω πως με τα περισσότερα κορίτσια έχω ακόμα επαφή...

ΥΓ Ελπίζω να μην το κάνεις από εμπάθεια αλλά να προσπαθείς να βγάλεις κάτι από το...βιογραφικό μου.

Ωραία θα είναι θα μου θυμίσεις πολλά και καλά χρόνια με τα πάνω τους και τα κάτω τους...

sharkface, Ελπίζω να βελτιώθηκα στο...χιούμορ!!!
Άβαταρ μέλους
COACHFK

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Πέμ Ιούλ 26, 2007 12:54 am

fitilakia είμαι φάουλ...

Εκείνη την χρονιά ξέχασα να σου θυμίσω ότι η ομάδα του Ηλυσιακού βγήκε...3η και δεν ανέβηκε κατηγορία (ουπς, πάλι το δημοσιογραφικό μου και η μανία μου με την ενημέρωση).

Ο Ηλυσιακός ανέβηκε πέρυσι σαν 2ος, 1ος ο Τρίτωνας αν θυμάμαι καλά (θα με μαλώσω αν κάνω λάθος, αλλά θα τα ρίξω στον δαίμονα του...τυπογραφείου). Το Χαϊδάρι βγήκε 3ο και ανέβηκε κατηγορία λόγω διάλυσης της ομάδας του Ναυπλίου (μου ξανάρχετε...).

Και φέτος η ομάδα του Χαϊδαρίου έμεινε στην Α2 αφού στο μεταξύ τους παιχνίδι, με την ομάδα του Ηλυσιακού ντεεεεεεε, την κέρδισε, ρίχνοντας την ταυτόχρονα στην Β' Εθνική.

ΥΓ Ε ρε γέλια, τώρα..........

Μήπως να αρχίσουμε να κρατάμε και σκορ;;;;;
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό fitilakias » Πέμ Ιούλ 26, 2007 8:15 am

ΜΜΜ πραγματι σκοραρες!
Δεν τολμω να το αμφισβτησω,για την ακριβεια ισοφαρισες!!!!!!!!

Εμπαθεια ....οχι απλα θελω να βγαλω προς τα εξω αυτα για τα οποια σε επαινουν συνεχεια οι αλλοι ( stavros ,illis , wp2 kai αλλοι πολλοι) αλλα κανεις τους δεν μας εχει πει τιποτα μεμπτο για το παλμαρε σου :)

Θα επανερθω με νεες βελτιωμανες ερωτησεις που θα περικλυουν κι αλλους , για να μιν το παρεις ππροσωπικα το θεμα :wink:

Α! Μιας και ειδα οτι κανετε λογο γαι τον Κ.Ντουλακη ας κανει καποιος τον κοπο και να μας πει πριν τον Ηλυσιακο σε ποια αλλη ομαδα εχει δουλεψει???

Αντρικη ηταν??????????????Δεν θυμαμαι......?? :?
fitilakias

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης