Συντονιστής: Lambros10
COACHFK έγραψε:Ή κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν τα γραφόμενα μου.
Για τους Βετεράνους είπα ότι θεωρώ πιο σωστό όχι ότι είναι απαραίτητα καλύτερο ή έτσι πρέπει να γίνεται, ότι κάνουν το χόμπυ τους και δεν σταματούν την πρόοδο σε όποιες ΟΜΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ να ανέβουν κατηγορία, καθώς δεν ασχολούνται με αυτό.
Επίσης μετέχουν σχεδόν ανελλιπώς στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και παίρνουν μέρος μόνο στην προκριματική φάση ενώ θα μπορούσαν να μετέχουν και στην Τελική αν ήθελαν. Όμως τους φτάνει τα 3-4 παιχνίδια για να ξεκαυ..σουν.
ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΩ, ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ.
Όσο για την νίκη του Αρη Κάμπου επί του Ηλυσιακού είναι η μοναδική που δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε σε κανένα σημείο της από την στιγμή που προηγήθηκαν με 7-0 και δεν απειληθηκαν σε κανένα σημείο.
Το πρωτάθλημα για τον Ηλυσιακό δεν κρίθηκε από αυτή την ήττα.
COACHFK έγραψε:Νομίζω ότι θα ήθελαν να πάνε τελίκή φάση αλλά τους κρατάει το γεγονός ότι οι περισσότεροι δεν παίζουν 2ο ΠΣΚ και καποιοι άλλοι έχουν κανονίσει ήδη τις διακοπές τους, οπότε στόχος η παραμονή...
Και στο λέει ένας παρ' ολίγον παίκτης τους.........
COACHFK έγραψε:Το ότι είμαι έξω από την ομάδα 4 χρόνια δεν σημαίνει ότι είμαι και μακριά από αυτή, αφού και φιλικά έχω παίξει και σε τουρνουά και έχω πολλούς φίλους που παίζουν εκεί ακόμα...
Και προφανώς κάνεις ..... χωρίς να τα διαβάζεις καλά αφού έγραψα ότι δεν μπορούσα να παίξω επειδή ήμουν προπονητής σε ομάδα της ίδιας κατηγορίας και μάλιστα είμασταν και αντίπαλοι σε τουρνουά αλλά και σε παιχνίδι προκριματικής φάσης...
Άρα κάτι ξέρω και εγώ...
ΥΓ Σίγουρα ξέρεις κάτι παραπάνω αλλά μην υποτιμάς τον συνομιλητή σου...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες