Συντονιστής: Lambros10
defender έγραψε:Αλλο κομμάτι αυτό. Ο Τυπος. Δηλώσεις να γίνουν σε ποιόν? Εχει κανείς ιδία εικόνα για όσους κάνουν ρεπορτάζ υγρού στίβου? Καλύτερα όχι...
sharkface έγραψε:Φιλε vaziliz η ατακα του υπευθυνου της μεγαλης ομαδας, ειναι γεγονος το οποιο ειχε κυκλοφορησει τοτε στο χωρο μας, και πραγματικα καποιοι το ελεγαν και για καιρο ως ανεκδοτο.
Ξερει κανεις γιατι ο φιλος μας εφυγε φετος απο την ομαδα στην οποια ξεκινησε τον Σεπτεμβριο και την η τον αφησε τον Γεναρη?
Απο τον Εθνικο γιατι εφυγε? Μηπως τον εδιωξαν? Για αυτο σας λεω οτι ολα εδω πληρωνονται..........
vaziliz έγραψε:
Και μεταξύ των άλλων ρώταγε και το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ..... "Ποιά είναι η γνώμη σου για τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας ??? "
by the way μου είπε "κρίμα που θα φύγεις γιατί εγώ σε ήθελα στην ομάδα" .... Πράγμα που δεν πίστεψα ΠΟΤΕ στη ζωή μου !!!!!!!!!!
sharkface έγραψε:Θα σου τα ψιλοχωσω τωρα coachfk γιατι διαφωνω ριζικα μαζι σου.
Οταν εισαι επωνυμα σε ενα σαιτ η οπουδηποτε αλλου, εισαι υποχρεωμενος να κανεις πολιτικη και να κινεισαι διπλωματικα. Εσυ αυτο κανεις οταν σου ζητειται να κρινεις κατι η κυριως καποιον. Παραδειγμα η απαντηση που εδωσες: δεν κρινω συναδελφους προπονητες, οταν σε ρωτησα για τον Αναγνωστοπουλο.
Φανταζομαι οτι αυτο ειναι το χαρακτηριστικο σου και οχι τα αλλα που μας λες. Επισης το να λες συνεχεια οτι δεν απαντας σε ανωνυμους (απαντας συνεχεια παντως), δειχνει οτι δεν εχεις επιχειρηματα να τους αντιμετωπισεις (ετσι δεν ειναι fitilakia?, αληθεια που χαθηκες εσυ ρε φιλε?)
COACHFK έγραψε:sharkface έγραψε:Θα σου τα ψιλοχωσω τωρα coachfk γιατι διαφωνω ριζικα μαζι σου.
Οταν εισαι επωνυμα σε ενα σαιτ η οπουδηποτε αλλου, εισαι υποχρεωμενος να κανεις πολιτικη και να κινεισαι διπλωματικα. Εσυ αυτο κανεις οταν σου ζητειται να κρινεις κατι η κυριως καποιον. Παραδειγμα η απαντηση που εδωσες: δεν κρινω συναδελφους προπονητες, οταν σε ρωτησα για τον Αναγνωστοπουλο.
Φανταζομαι οτι αυτο ειναι το χαρακτηριστικο σου και οχι τα αλλα που μας λες. Επισης το να λες συνεχεια οτι δεν απαντας σε ανωνυμους (απαντας συνεχεια παντως), δειχνει οτι δεν εχεις επιχειρηματα να τους αντιμετωπισεις (ετσι δεν ειναι fitilakia?, αληθεια που χαθηκες εσυ ρε φιλε?)
Α!! Τώρα θα στα χώσω εγώ βρε...φιλαράκο!!!
Εγώ δεν είμαι εδώ για να κάνω πολιτική. Αυτό το αφήνω σε αυτούς που λόγο έχουν, όλο λένε αλλά ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ!!!
Δεν πιστεύω να'σαι από αυτούς;;;
Και το ότι απαντάω σε...ανώνυμους το κάνω όταν υπάρχει η κατάλληλη ισορροπια σε αυτά που λέγονται και δεν υπάρχουν ασχήμιες, ειρωνικά σχόλια και υπονοούμενα.
Και όπως ξέρεις σου απαντάω σε ότι λες σε σωστό τόνο, κατά την δική μου πάντα άποψη.
ΥΓ Τώρα γιατί καλείς τον...φιτιλάκο;;;
sharkface έγραψε: ..Παλι προσπαθεις να ξεφυγεις κανοντας πολιτικη. Γιατι δεν κρινεις προπονητες? Φοβασαι μηπως σε κρινουν και αυτοι? Νομζω οτι δεν θελεις να εξωτερικευσεις τα συναισθηματα σου γιατι φοβασαι. Ετσι δεν ειναι? Δεν τολμας, ειναι πολυ απλο.......
stavros έγραψε:sharkface έγραψε: ..Παλι προσπαθεις να ξεφυγεις κανοντας πολιτικη. Γιατι δεν κρινεις προπονητες? Φοβασαι μηπως σε κρινουν και αυτοι? Νομζω οτι δεν θελεις να εξωτερικευσεις τα συναισθηματα σου γιατι φοβασαι. Ετσι δεν ειναι? Δεν τολμας, ειναι πολυ απλο.......
Ρε συ sharkface, μπας και σου είχε φάει καμιά γκόμενα στο παρελθόν ο coach? Πολύ κόντρα του πας...
Δεν απαντάει του τη λες, απαντάει... πάλι γκρινιάζεις!!!
Εξάλλου γιατί του ζητάς να κρίνει τον τσίτσο; Καλά κάνει και δεν τον κρίνει. Αφού εσύ τον περιμένεις στη γωνία να τον βαρέσεις. Μπας και έχεις έτοιμες και δύο απαντήσεις; Μία για την περίπτωση που τον κρίνει θετικά και μία στην περίπτωση που του τα χώσει;
Επίσης να πω ότι οι δημοσιογράφοι πρέπει να μεταφέρουν μόνο γεγονότα και όχι την προσωπική τους άποψη
COACHFK έγραψε:ποιόν είπες κουμπάρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Δεν σου απευθύνω πλέον τον λόγο λόγω...αντικανονικής θέσης!!!
Ωχ, σόρυ παρασύρθηκα από αλλού...
Ποινή;;;;
vaziliz έγραψε:Σιγά μην του πάρουμε και laptopάκι ...... να πάει να βρει .....
Μία καινούρια ψαροτουφεκοστολή να του πάρουμε γιατί τώρα τελευταία έχω μάθει ότι η παλιά του είναι λίγο στενή !!!!!
Πάντως, έχω βάσιμες υποψίες ότι ο fililakias άκουσε τις συμβουλές του ΚΟΚΟ και την έχει κάνει σε παραλίες ...γιατί έχει καιρό να χώσει στον COACHFK ....εκτός κι αν τον καλύπτει ο sharkface.....
Sharkface.... εσύ γιατί σταμάτησες την προπονητική ????????????
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες