Εντυπώσεις...Σχόλια...Αντιλήψεις...Αιχμές.. Βολές !

Θέματα που αφορούν γενικά την υδατοσφαίριση και όχι μόνο..

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό sharkface » Δευτ Ιούλ 30, 2007 3:51 pm

Ειδες λοιπον coachfk που ειναι καλυτερο να κραταμε την ανωνυμια μας? Οι περισσοτεροι πλεον γνωριζουν ποιος εισαι και αυτο δεν σου επιτρεπει αιχμηρες τοποθετησεις. Σου προτεινω να δημιουργησεις αλλο ψευδωνυμο για να μπορεις να λες την αποψη σου πιο ελευθερα και χωρις διπλωματια.
Λεγοντας την αποψη σου ελευθερα μπορει να βοηθησεις καποιον να αποφασισει για κατι πολυ σημαντικο στην καριερα του. Ετσι δεν ειναι ieromene? Οσο πιο πολλες αποψεις υπαρχουν για καποιον του χωρου μας (θετικες η αρνητικες), τοσο περισσοτερο βοηθουνται καποιοι ειτε ειναι αθλητες ειτε προπονητες ειτε παραγοντες. Και αυτο δεν το λεω για τον τσιτσο αλλα γενικα. Εξαλλου την γνωμη μου για τον προπονητη Αναγνωστοπουλο την ανεφερα πιο πανω. Γενικα παντως εχω την δυνατοτητα να κρινω τον οποιοδηποτε στο χωρο μας και να ξερετε οτι το κανω καλοπιστα και με χιουμορ. Οσον αφορα το παιδι του λαου, οπως εστρωσε θα κοιμηθει. Δηλωσεις τυπου: Ειμαι ο καλυτερος (και πιο κοντος) προπονητης στην Ελλαδα, καποια στιγμη πληρωνονται.....
sharkface

Δημοσίευσηαπό defender » Δευτ Ιούλ 30, 2007 4:16 pm

Αλλο κομμάτι αυτό. Ο Τυπος. Δηλώσεις να γίνουν σε ποιόν? Εχει κανείς ιδία εικόνα για όσους κάνουν ρεπορτάζ υγρού στίβου? Καλύτερα όχι... 8)
defender

Δημοσίευσηαπό sharkface » Δευτ Ιούλ 30, 2007 4:27 pm

defender έγραψε:Αλλο κομμάτι αυτό. Ο Τυπος. Δηλώσεις να γίνουν σε ποιόν? Εχει κανείς ιδία εικόνα για όσους κάνουν ρεπορτάζ υγρού στίβου? Καλύτερα όχι... 8)

Καποιος που θελει να διαφημιστει το κανει πολυ ευκολα στην Ελλαδα, αλλα κινδυνευει να εκτεθει εξαιτιας των συγκεκριμενων δημοσιογραφων (αυτοι ειναι πιο ασχετοι απο τους προπονητες).
sharkface

Δημοσίευσηαπό vaziliz » Δευτ Ιούλ 30, 2007 4:27 pm

Καλησπέρα και πάλι από μένα ...

Καταρχήν να απαντήσω, έστω και λίγο αργά σε μερικά που γράφτηκαν από την Παρασκευή και μετά !!!

1) Sharkface (νομίζω εσύ το είπες ή ο fitilakias) ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟΣ .....ΕΓΙΝΕ ...ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ !!!! Καλύτερη και από τις ατάκες του κ. Νίκου Λουκάτου (γιατί πιστέψτε με έχει πει Θεϊκές ατάκες κατά καιρούς) !!! :lol:

2) Φίλε ΚΟΚΟ .... sorry αλλά θα διαφωνίσω με την άποψή σου να βγούμε στις παραλίες για οθφαλμόλουτρο κτλ ...γιατί κάλιστα κάποιος θα μπορούσε να είναι στην παραλία με Laptop και μία κάρτα και να γράφει ότι γουστάρει....δηλαδή Μπάνιο, λαδάκι, laptop, και τα γκομενάκια όχι τριγύρω αλλά στην ίδια πετσέτα !!! οπότε ....don't worry συνδιάζονται και τα 2...και δεν εννοώ ότι το έκανα εγώ, απλά μην νομίζεις ότι δεν γίνεται !

3) COACHFK .... αν δεν κάνω λάθος ο ...."Ρίζος" του Ελληνικού Υγρού Στίβου (sorry αλλά και κοντός είναι και μας κάνει να γελάμε) είχε διώξει αρκετά παιδιά νωρίτερα....όταν τους μάζευε έναν - έναν πίσω από τις κερκίδες σε μία καρέκλα και ρώταγε...."για πες μου ποιός είσαι, τι έχεις κάνει, τι θέλεις να κάνεις" ...ήμουν κι εγώ μέσα σε αυτούς αλλά πριν απαντήσω στις ερωτήσεις του δήλωσα ότι "θα σου πω ότι θέλεις αλλά εγώ δεν θα μείνω γιατί φεύγω για σπουδές."

Και μεταξύ των άλλων ρώταγε και το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ..... "Ποιά είναι η γνώμη σου για τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας ??? "

by the way μου είπε "κρίμα που θα φύγεις γιατί εγώ σε ήθελα στην ομάδα" .... Πράγμα που δεν πίστεψα ΠΟΤΕ στη ζωή μου !!!!!!!!!!

Αυτά για να μαθαίνετε κι εσείς πως γίνονται οι μεγάλοι προπονητές !!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

PS.Σε κάποιο μελλοντικό Post θα σας γράψω και καμία ατάκα του Λουκάτου ... έτσι για την Ιστορία .... Α! για να μην παρεξηγηθώ ...ο κυρ. Νίκος ήταν από τους καλύτερους που γνώρισα στον χώρο της πισίνας και τον γουστάρω απίστευτα πολύ !!!!!!
Άβαταρ μέλους
vaziliz

Δημοσίευσηαπό sharkface » Δευτ Ιούλ 30, 2007 4:32 pm

Φιλε vaziliz η ατακα του υπευθυνου της μεγαλης ομαδας, ειναι γεγονος το οποιο ειχε κυκλοφορησει τοτε στο χωρο μας, και πραγματικα καποιοι το ελεγαν και για καιρο ως ανεκδοτο.
Ξερει κανεις γιατι ο φιλος μας εφυγε φετος απο την ομαδα στην οποια ξεκινησε τον Σεπτεμβριο και την η τον αφησε τον Γεναρη?
Απο τον Εθνικο γιατι εφυγε? Μηπως τον εδιωξαν? Για αυτο σας λεω οτι ολα εδω πληρωνονται..........
sharkface

Δημοσίευσηαπό vaziliz » Δευτ Ιούλ 30, 2007 4:36 pm

sharkface έγραψε:Φιλε vaziliz η ατακα του υπευθυνου της μεγαλης ομαδας, ειναι γεγονος το οποιο ειχε κυκλοφορησει τοτε στο χωρο μας, και πραγματικα καποιοι το ελεγαν και για καιρο ως ανεκδοτο.
Ξερει κανεις γιατι ο φιλος μας εφυγε φετος απο την ομαδα στην οποια ξεκινησε τον Σεπτεμβριο και την η τον αφησε τον Γεναρη?
Απο τον Εθνικο γιατι εφυγε? Μηπως τον εδιωξαν? Για αυτο σας λεω οτι ολα εδω πληρωνονται..........

ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
vaziliz

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Δευτ Ιούλ 30, 2007 4:39 pm

Αγαπητέ sharkface

Δεν σου κρύβω πως περίμενα κατά κάποιο τρόπο αυτή σου την απάντηση και νοιώθω σαν να είχα κάνει σκονάκι στις εξετάσεις και μου βγήκε!!!

Πάλι, αφού το έχω ξανακάνει, για τους παλιούς του φόρουμ...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΑΙΧΜΗΡΕΣ", ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ, ΟΤΙ ΤΙΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ "ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ", ΑΥΤΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ...

Βλέπεις για μένα είναι θέμα ΑΡΧΗΣ, την οποία με διδάξανε, να μην κρύβομαι όταν θέλω να πω κάτι και να έχω την ελευθερία του λόγου μου ταυτόχρονα με ότι βάρος έχει αυτός και να πέρνω την ΕΥΘΥΝΗ αυτού που λέω. Έπισης έχω μάθει να λέω και πότε έχω κάνει ΛΑΘΟΣ και νομίζω ότι και αυτό στο έδειξα σε προηγούμενο ποστ μου.

Και τα ΛΆΘΗ μου τα πληρώνω όχι γιατί μου φταίνε οι άλλοι αλλά γιατί αυτός είμαι ΕΓΩ και δεν ζητάω από κανέναν τα ρέστα παρά μόνο από εμένα. Προσπαθώ να μάθω από αυτά, δεν μετανοιώνω γι' αυτά αφού η ζωή τρέχει και δεν υπάρχει χρόνος για μεμψημοιρίες και συνεχίζω (κάτι σαν...ντούρασελ δηλαδή).

ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ, ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΙΟΡΘΩΝΕΣΑΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΥΠΕΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ. ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟΜΕΝΑ, ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ.

Και κάτι ακόμα. Αυτό είναι και η διαφορά με αυτό το φόρουμ που είναι και το μοναδικό στο οποίο γράφω (δημοσιογραφικά...ή όχι), για τον λόγο ότι ξέρω που απευθύνω τον λόγο μου, αφού οι περισσότεροι είμαστε γνωστοί.
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Δευτ Ιούλ 30, 2007 4:50 pm

vaziliz έγραψε:
Και μεταξύ των άλλων ρώταγε και το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ..... "Ποιά είναι η γνώμη σου για τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας ??? "

by the way μου είπε "κρίμα που θα φύγεις γιατί εγώ σε ήθελα στην ομάδα" .... Πράγμα που δεν πίστεψα ΠΟΤΕ στη ζωή μου !!!!!!!!!!

Ρε σεις.

Τώρα κατάλαβα 'οτι δεν με ήθελε και μένα...

Γιατί;;;

Μου έκανε μόνο τις τελευταίες 2 ερωτήσεις...........

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό sharkface » Δευτ Ιούλ 30, 2007 4:56 pm

Θα σου τα ψιλοχωσω τωρα coachfk γιατι διαφωνω ριζικα μαζι σου.
Οταν εισαι επωνυμα σε ενα σαιτ η οπουδηποτε αλλου, εισαι υποχρεωμενος να κανεις πολιτικη και να κινεισαι διπλωματικα. Εσυ αυτο κανεις οταν σου ζητειται να κρινεις κατι η κυριως καποιον. Παραδειγμα η απαντηση που εδωσες: δεν κρινω συναδελφους προπονητες, οταν σε ρωτησα για τον Αναγνωστοπουλο.
Φανταζομαι οτι αυτο ειναι το χαρακτηριστικο σου και οχι τα αλλα που μας λες. Επισης το να λες συνεχεια οτι δεν απαντας σε ανωνυμους (απαντας συνεχεια παντως), δειχνει οτι δεν εχεις επιχειρηματα να τους αντιμετωπισεις (ετσι δεν ειναι fitilakia?, αληθεια που χαθηκες εσυ ρε φιλε?)
sharkface

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Δευτ Ιούλ 30, 2007 5:18 pm

sharkface έγραψε:Θα σου τα ψιλοχωσω τωρα coachfk γιατι διαφωνω ριζικα μαζι σου.
Οταν εισαι επωνυμα σε ενα σαιτ η οπουδηποτε αλλου, εισαι υποχρεωμενος να κανεις πολιτικη και να κινεισαι διπλωματικα. Εσυ αυτο κανεις οταν σου ζητειται να κρινεις κατι η κυριως καποιον. Παραδειγμα η απαντηση που εδωσες: δεν κρινω συναδελφους προπονητες, οταν σε ρωτησα για τον Αναγνωστοπουλο.
Φανταζομαι οτι αυτο ειναι το χαρακτηριστικο σου και οχι τα αλλα που μας λες. Επισης το να λες συνεχεια οτι δεν απαντας σε ανωνυμους (απαντας συνεχεια παντως), δειχνει οτι δεν εχεις επιχειρηματα να τους αντιμετωπισεις (ετσι δεν ειναι fitilakia?, αληθεια που χαθηκες εσυ ρε φιλε?)

Α!! Τώρα θα στα χώσω εγώ βρε...φιλαράκο!!!

Εγώ δεν είμαι εδώ για να κάνω πολιτική. Αυτό το αφήνω σε αυτούς που λόγο έχουν, όλο λένε αλλά ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ!!!

Δεν πιστεύω να'σαι από αυτούς;;;

Και το ότι απαντάω σε...ανώνυμους το κάνω όταν υπάρχει η κατάλληλη ισορροπια σε αυτά που λέγονται και δεν υπάρχουν ασχήμιες, ειρωνικά σχόλια και υπονοούμενα.

Και όπως ξέρεις σου απαντάω σε ότι λες σε σωστό τόνο, κατά την δική μου πάντα άποψη.

ΥΓ Τώρα γιατί καλείς τον...φιτιλάκο;;;
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Re: ...

Δημοσίευσηαπό sharkface » Δευτ Ιούλ 30, 2007 6:28 pm

COACHFK έγραψε:
sharkface έγραψε:Θα σου τα ψιλοχωσω τωρα coachfk γιατι διαφωνω ριζικα μαζι σου.

Α!! Τώρα θα στα χώσω εγώ βρε...φιλαράκο!!!

Εγώ δεν είμαι εδώ για να κάνω πολιτική. Αυτό το αφήνω σε αυτούς που λόγο έχουν, όλο λένε αλλά ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ!!!

Δεν πιστεύω να'σαι από αυτούς;;;

Και το ότι απαντάω σε...ανώνυμους το κάνω όταν υπάρχει η κατάλληλη ισορροπια σε αυτά που λέγονται και δεν υπάρχουν ασχήμιες, ειρωνικά σχόλια και υπονοούμενα.

Και όπως ξέρεις σου απαντάω σε ότι λες σε σωστό τόνο, κατά την δική μου πάντα άποψη.

ΥΓ Τώρα γιατί καλείς τον...φιτιλάκο;;;

Παλι προσπαθεις να ξεφυγεις κανοντας πολιτικη. Γιατι δεν κρινεις προπονητες? Φοβασαι μηπως σε κρινουν και αυτοι? Νομζω οτι δεν θελεις να εξωτερικευσεις τα συναισθηματα σου γιατι φοβασαι. Ετσι δεν ειναι? Δεν τολμας, ειναι πολυ απλο.......
sharkface

Δημοσίευσηαπό stavros » Δευτ Ιούλ 30, 2007 7:13 pm

sharkface έγραψε: ..Παλι προσπαθεις να ξεφυγεις κανοντας πολιτικη. Γιατι δεν κρινεις προπονητες? Φοβασαι μηπως σε κρινουν και αυτοι? Νομζω οτι δεν θελεις να εξωτερικευσεις τα συναισθηματα σου γιατι φοβασαι. Ετσι δεν ειναι? Δεν τολμας, ειναι πολυ απλο.......

Ρε συ sharkface, μπας και σου είχε φάει καμιά γκόμενα στο παρελθόν ο coach? Πολύ κόντρα του πας...
Δεν απαντάει του τη λες, απαντάει... πάλι γκρινιάζεις!!!
Εξάλλου γιατί του ζητάς να κρίνει τον τσίτσο; Καλά κάνει και δεν τον κρίνει. Αφού εσύ τον περιμένεις στη γωνία να τον βαρέσεις. Μπας και έχεις έτοιμες και δύο απαντήσεις; Μία για την περίπτωση που τον κρίνει θετικά και μία στην περίπτωση που του τα χώσει;
Επίσης να πω ότι οι δημοσιογράφοι πρέπει να μεταφέρουν μόνο γεγονότα και όχι την προσωπική τους άποψη :wink:
stavros

Δημοσίευσηαπό sharkface » Δευτ Ιούλ 30, 2007 7:33 pm

stavros έγραψε:
sharkface έγραψε: ..Παλι προσπαθεις να ξεφυγεις κανοντας πολιτικη. Γιατι δεν κρινεις προπονητες? Φοβασαι μηπως σε κρινουν και αυτοι? Νομζω οτι δεν θελεις να εξωτερικευσεις τα συναισθηματα σου γιατι φοβασαι. Ετσι δεν ειναι? Δεν τολμας, ειναι πολυ απλο.......

Ρε συ sharkface, μπας και σου είχε φάει καμιά γκόμενα στο παρελθόν ο coach? Πολύ κόντρα του πας...
Δεν απαντάει του τη λες, απαντάει... πάλι γκρινιάζεις!!!
Εξάλλου γιατί του ζητάς να κρίνει τον τσίτσο; Καλά κάνει και δεν τον κρίνει. Αφού εσύ τον περιμένεις στη γωνία να τον βαρέσεις. Μπας και έχεις έτοιμες και δύο απαντήσεις; Μία για την περίπτωση που τον κρίνει θετικά και μία στην περίπτωση που του τα χώσει;
Επίσης να πω ότι οι δημοσιογράφοι πρέπει να μεταφέρουν μόνο γεγονότα και όχι την προσωπική τους άποψη :wink:

Ρε συ stavros, την αποψη μου για τον τσιτσο την δημοσιευσα απο χθες, οταν εμαθα την ειδηση για τον Τριτωνα. Με τον coachfk δεν συχναζαμε στα ιδια μερη, οποτε δεν γενναται θεμα γκομενας.
Γουσταρω παντως να του την βγαινω οσες φορες την κανει απο την πισω πορτα, και προσπαθω να τον επαναφερω. Και που ξερεις, μπορει να ειμαστε και κολλητοι..........................
sharkface

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Δευτ Ιούλ 30, 2007 7:54 pm

sharkface wrote:

Παλι προσπαθεις να ξεφυγεις κανοντας πολιτικη. Γιατι δεν κρινεις προπονητες? Φοβασαι μηπως σε κρινουν και αυτοι? Νομζω οτι δεν θελεις να εξωτερικευσεις τα συναισθηματα σου γιατι φοβασαι. Ετσι δεν ειναι? Δεν τολμας, ειναι πολυ απλο...

Α! Εσύ δεν τρώγεσαι με τίποτα. Βρε το έμαθα, νομίζω το μάθημά μου. Δεν τσιμπάω.

Και να σου πω και κάτι. Φιρι φιρί το πας να φας την δουλειά του φιτιλάκια...

Χώρια από την πλάκα. Δεν κρίνω εξ αποστασεως και μου μου πεις πάλι "πως και τι". Αφού αυτός είμαι.

Όσο για το να με κρίνουν, δεν διεκδικώ το "αλαθητο" του Πάπα και ούτε είμαι στο απυρόβλητο. Πάντα όμως σύμφωνα με αυτά που είναι σε πλαίσια διαλόγου και όχι εκ του πονηρού κλπ κλπ

Με κάνεις και γράφω τα ίδια. Θα κουραστούνε και δεν θα διαβάζουνε άλλο. Αλλαξέ το, παρ' το αλλιώς...

ΥΓ1 Σταύρο, δεν ξέρω για γκόμενα αλλά τον ιντρικάρω για κάποιο λόγο. Και μην ξεχνάς ότι "έκανα" σκονάκι σε κάποιο προηγούμενο ποστ. Να μην πάρει το αίμα του πίσω;;;
ΥΓ2 Ρε λες να βγούμε και...κουμπάροι;;;
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό stavros » Δευτ Ιούλ 30, 2007 8:03 pm

COACHFK έγραψε:...ΥΓ2 Ρε λες να βγούμε και...κουμπάροι;;;

Ωχ...αυτό είναι ανησυχητικό γιατί ο κουμπάρος κι η κουμπάρα....,οπότε μπορεί να έχει δίκιο ο sharkface να στα χώνει!!! :lol:
stavros

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Δευτ Ιούλ 30, 2007 8:12 pm

ποιόν είπες κουμπάρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Δεν σου απευθύνω πλέον τον λόγο λόγω...αντικανονικής θέσης!!!

Ωχ, σόρυ παρασύρθηκα από αλλού...

Ποινή;;;;
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό sharkface » Δευτ Ιούλ 30, 2007 10:36 pm

COACHFK έγραψε:ποιόν είπες κουμπάρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Δεν σου απευθύνω πλέον τον λόγο λόγω...αντικανονικής θέσης!!!

Ωχ, σόρυ παρασύρθηκα από αλλού...

Ποινή;;;;

Την εχω βρει με την παρτι σου γιατι παντα αποφευγεις να μπαινεις στο νοημα της συζητησης, και προσπαθω να σε επαναφερω στην ταξη. Καλο ειναι να μην λες συνεχεια τα ιδια γιατι θα μας κουρασεις.
Παντως οταν πας διακοπες θα μας λειψεις. Αν δεν εχεις φορητο, προτεινω να σου κανουμε ολοι εδω εναν δωρο για να μας ενημερωνεις απο την παραλια. Να απαντας ομως και σε δυσκολα θεματα που και που. Μην φοβασαι κουμπαρα..................
sharkface

...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Ιούλ 31, 2007 10:03 am

sharkface wrote:

Την εχω βρει με την παρτι σου γιατι παντα αποφευγεις να μπαινεις στο νοημα της συζητησης, και προσπαθω να σε επαναφερω στην ταξη. Καλο ειναι να μην λες συνεχεια τα ιδια γιατι θα μας κουρασεις.
Παντως οταν πας διακοπες θα μας λειψεις. Αν δεν εχεις φορητο, προτεινω να σου κανουμε ολοι εδω εναν δωρο για να μας ενημερωνεις απο την παραλια. Να απαντας ομως και σε δυσκολα θεματα που και που. Μην φοβασαι κουμπαρα..................

Nάσαι καλά που με σκέφτεσαι ρε...κουμπάρα(σε σένα πήγαινε το κουμπάρα, αλλά δεν το πιασες με τη...μία). Την είπα στον Σταύρο γιατί δεν ξέρει...

Εχω και τα γενέθλιά μου σε λίγες μέρες, καλό δώρο θα είναι.

Δεν θέλω να καταχραστώ την καλοσύνη σας, αλλά δεν μου πάιρνεις και μιά κάρτα για φορητό ιντερνετ να στέλνω και καμιά φωτογραφία στον κοκο και σε όσους τσοντάρουν;;;

Όσο για τα δύσκολα θέματα απαντάω και αναλύω μέχρι εκεί που πρέπει και σε αυτούς που απαντάνε επωνύμως, μην επαναλαμβανόμαστε!!!

Από εκεί και πέρα αν θέλεις πιο πολλά, στείλε μου πμ ή έλα να τα πούμε από καμιά πισίνα από Σεπτέμβριο.
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό vaziliz » Τρί Ιούλ 31, 2007 11:17 am

Σιγά μην του πάρουμε και laptopάκι ...... να πάει να βρει .....

Μία καινούρια ψαροτουφεκοστολή να του πάρουμε γιατί τώρα τελευταία έχω μάθει ότι η παλιά του είναι λίγο στενή !!!!!

Πάντως, έχω βάσιμες υποψίες ότι ο fililakias άκουσε τις συμβουλές του ΚΟΚΟ και την έχει κάνει σε παραλίες ...γιατί έχει καιρό να χώσει στον COACHFK ....εκτός κι αν τον καλύπτει ο sharkface.....

Sharkface.... εσύ γιατί σταμάτησες την προπονητική ????????????
Άβαταρ μέλους
vaziliz

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Ιούλ 31, 2007 11:49 am

vaziliz έγραψε:Σιγά μην του πάρουμε και laptopάκι ...... να πάει να βρει .....

Μία καινούρια ψαροτουφεκοστολή να του πάρουμε γιατί τώρα τελευταία έχω μάθει ότι η παλιά του είναι λίγο στενή !!!!!

Πάντως, έχω βάσιμες υποψίες ότι ο fililakias άκουσε τις συμβουλές του ΚΟΚΟ και την έχει κάνει σε παραλίες ...γιατί έχει καιρό να χώσει στον COACHFK ....εκτός κι αν τον καλύπτει ο sharkface.....

Sharkface.... εσύ γιατί σταμάτησες την προπονητική ????????????

Πως τα καταφέρνεις και έχεις τόσο "ζουμί" μέσα σε τόσο λίγες γραμμές δεν μπορώ να το καταλάβω.

Μήπως πρέπει να ασχοληθείς με την...δημοσιογραφία, τελικά;
Άβαταρ μέλους
COACHFK

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες