Managers και Παράγοντες στην Υδατοσφαίριση

Λάβετε μέρος στην ανοικτή συμμετοχή για το Ελληνικό Πόλο.

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό TooTall » Δευτ Οκτ 01, 2007 12:42 pm

vs έγραψε:Σε ό,τι αφορά το πρόσφατο παρελθόν συμφωνώ.

Πολυ σωστα γιατι το θεμα ειχε τεθει και τη χρονια που εκαναν απεργια στο βολεϊ (97 αν θυμαμαι καλα) μονο που οι τοτε αμεσα ενδιαφερομενοι εγραψαν το θεμα κανονικα. Πραγματικα φωτισμενη σταση με δεδομενο το ποσο ασχημα περναν οι παιχτες του βολεϊ και ποσο καλα οι παιχτες του πολο. Με αλλα λογια τους πιασαμε μαλακες :lol:
TooTall

Δημοσίευσηαπό sharkface » Δευτ Οκτ 01, 2007 1:41 pm

TooTall έγραψε:
vs έγραψε:Σε ό,τι αφορά το πρόσφατο παρελθόν συμφωνώ.

Πολυ σωστα γιατι το θεμα ειχε τεθει και τη χρονια που εκαναν απεργια στο βολεϊ (97 αν θυμαμαι καλα) μονο που οι τοτε αμεσα ενδιαφερομενοι εγραψαν το θεμα κανονικα. Πραγματικα φωτισμενη σταση με δεδομενο το ποσο ασχημα περναν οι παιχτες του βολεϊ και ποσο καλα οι παιχτες του πολο. Με αλλα λογια τους πιασαμε μαλακες :lol:

Οσες φορες εχει προσπαθησει ο συνδεσμος να χρησιμοποιησει την Εθνικη ομαδα, παντα αποτυγχαναν να περασουν σοβαρα θεματα. Ο συνδεσμος πρεπει να επανεργοποιηθει και να λειτουργησει τελειως διαφορετικα. Με γενικο διευθυντη, με συμμετοχη ολων των παικτων, με ανθρωπους που πρεπει να τρεξουν στην επαρχια για να ενημερωσουν τους παικτες εκει, με στοχο το αθλημα να ξεφυγει απο τα στενα ορια του. Και φυσικα ειναι υπεραπαραιτητη η συνεργασια με την ομοσπονδια. Πρεπει να καταλαβουν οι παικτες την δυναμη τους.
sharkface

Δημοσίευσηαπό vs » Δευτ Οκτ 01, 2007 1:49 pm

Επίσης και με σταθερό νομικό τμήμα, που δε θα θέλει να παίξει το ρόλο του μάνατζερ (όπως κάποια στιγμή έγινε στο μπάσκετ).

Αν θέλουν να δουν προκοπή μπορούν εύκολα να συμβουλευτούν αντίστοιχους συνδέσμους του εξωτερικού και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο. Αλλά θέλουν την ομοσπονδία να είναι τεχνοκρατική ενώ αυτοί (που είναι και 30 χρόνια νεότεροι) ουσιαστικά κάνουν τα ίδια.

Ας περιμένουμε να δούμε και μετά το Πεκίνο, που θα σταματήσουν αρκετοί από την Εθνική και θα έχουν περισσότερο χρόνο.
Άβαταρ μέλους
vs

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Δευτ Οκτ 01, 2007 2:29 pm

[quote="sharkface

Καλα δεν καταλαβαινεις οτι και τα 2 δεν γινονται? Προτιμω να εχω εναν ανθρωπο ο οποιος θα βαλει στοχο να βγαλει πολλα χρηματα, γιατι οτι και να φερει σε εμενα θα ειναι κερδος το οποιο δεν ειχα πριν. Τοσο πολυ ζηλευεις αυτους που θα δουλεψουν για να καρπωθουν οσο το δυνατον περισσοτερα?
Προτιμω βρωμικα χερακια και καποια αναπτυξη που δεν ειχα πριν, παρα καθαρα (λεμε τωρα) χερακια και αναπτυξη μηδεν.
Αν οι πατεραδες μπλεξουν στην ομαδα για να δουν τα παιδακια τους να προωθουνται τοτε η ομαδα καηκε απο χερι.

Ολα τα λεγομενα σου ταιριαζουν με την δεκαετια του 70 αντε και αρχες 80.
Στον συλλογο που αγαπας, δεν εισαι ικανοποιημενος που η πισινα απο οτι ειδα μια μερα που περασα απο εκει ειναι γεματη παιδακια με 4-5 προπονητες απο πανω τους? Θα γινοταν αυτο αν δεν υπηρχε ανεξαρτητοποιηση του τμηματος και ενας ανθρωπος που εχει στοχο το κερδος?[/quote]

Εδω ακριβώς βρίσκεται και η διαφορά μας. Στο ότι εσύ βλέπεις την ανάπτυξη επιχειρηματικά, με αποκλειστικό στόχο το κέρδος, έστω και βρώμικα, ενώ εγώ λέω ναι στην ανάπτυξη με συγκεκριμένο κέρδος (ποσοστιαίο ίσως), αλλά με σαφή τάση για παροχή στους αθλούμενους.
Και αυτό με τους πατεραδες φαίνεται πως δεν το κατάλαβες. Μιλούσα για το όνειρο των "ρομαντικών" όπως θέλεις να τους λες, να δουν το παιδί τους (το όνειρό τους δηλαδη) να παίρνει σάρκα και οστά και να γίνεται πιο μεγάλο και από αυτούς τους ίδιους. Δεν ζηλευω κανέναν που θα δουλέψει για να βγάλει χρήματα, αρκεί το κέρδος να μην είναι εις βάρος αυτών που μοχθούν γι' αυτό. Το κέρδος πρέπει να μοιράζεται σε αυτούς που μόχθησαν, και το μερίδιο του τεχνοκράτη, χαλάλι του και μπόνους κλπ.

Όσο για την ομάδα που αγαπάω και αυτό που γίνεται σήμερα εκεί, καλύτερα είναι να μην το πιάσουμε, γιατί βρωμάει από παντού.
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό sharkface » Δευτ Οκτ 01, 2007 4:43 pm

COACHFK έγραψε:[quote="sharkface

Εδω ακριβώς βρίσκεται και η διαφορά μας. Στο ότι εσύ βλέπεις την ανάπτυξη επιχειρηματικά, με αποκλειστικό στόχο το κέρδος, έστω και βρώμικα, ενώ εγώ λέω ναι στην ανάπτυξη με συγκεκριμένο κέρδος (ποσοστιαίο ίσως), αλλά με σαφή τάση για παροχή στους αθλούμενους.
Και αυτό με τους πατεραδες φαίνεται πως δεν το κατάλαβες. Μιλούσα για το όνειρο των "ρομαντικών" όπως θέλεις να τους λες, να δουν το παιδί τους (το όνειρό τους δηλαδη) να παίρνει σάρκα και οστά και να γίνεται πιο μεγάλο και από αυτούς τους ίδιους. Δεν ζηλευω κανέναν που θα δουλέψει για να βγάλει χρήματα, αρκεί το κέρδος να μην είναι εις βάρος αυτών που μοχθούν γι' αυτό. Το κέρδος πρέπει να μοιράζεται σε αυτούς που μόχθησαν, και το μερίδιο του τεχνοκράτη, χαλάλι του και μπόνους κλπ.

Όσο για την ομάδα που αγαπάω και αυτό που γίνεται σήμερα εκεί, καλύτερα είναι να μην το πιάσουμε, γιατί βρωμάει από παντού.

Μα δεν καταλαβαινεις οτι μεσω της αναπτυξης θα αυξηθουν και οι παροχες στους αθλουμενους? Γιατι θαπρεπε να παραμενουμε στα δεδομενα χαλια μας, και να μην κανουμε μια προσπαθεια χωρις αυτους που ευθυνονται για αυτα? Γιατι να τους δωσουμε ξανα χωρο? Αφου εχουν ηδη αποτυχει?
Γιατι δεν προσπαθεις να ακολουθησεις την εποχη μας? Μην μενεις κολλημενος πισω, ειναι κριμα γιατι ανθρωπους αγνους σαν και σενα προφανως εκμεταλλευονται οι "ρομαντικοι" και επιβιωνουν.

Οσον αφορα τον Ηλυσιακο, προφανως ηθελες να ειναι σβησμενος απο τον χαρτη, και οχι να ξεκινησει να λειτουργει με εναν ανθρωπο ο οποιος βγαζει σιγουρα αρκετα, αλλα εχει γεμισει και την πισινα παιδια.
sharkface

Δημοσίευσηαπό sharkface » Δευτ Οκτ 01, 2007 4:48 pm

Μιλούσα για το όνειρο των "ρομαντικών" όπως θέλεις να τους λες, να δουν το παιδί τους (το όνειρό τους δηλαδη) να παίρνει σάρκα και οστά και να γίνεται πιο μεγάλο και από αυτούς τους ίδιους. Δεν ζηλευω κανέναν που θα δουλέψει για να βγάλει χρήματα, αρκεί το κέρδος να μην είναι εις βάρος αυτών που μοχθούν γι' αυτό.

Τι σχεση εχουν οι πατεραδες με ολη την συζητηση δεν μπορω να καταλαβω!
Αν εννοεις το οτι πληρωνουν για να πανε το παιδι τους στην πισινα, δυστυχως ο κοινωνικος αθλητισμος δεν υφισταται στην Ελλαδα, οποτε...
Αν μαλιστα θελει και εξειδικευση στα του πολο, τοτε ναι θα πληρωσει γιατι ο τζαμπας πεθανε προ πολλου...
sharkface

Δημοσίευσηαπό sharkface » Δευτ Οκτ 01, 2007 4:51 pm

vs έγραψε:Επίσης και με σταθερό νομικό τμήμα, που δε θα θέλει να παίξει το ρόλο του μάνατζερ (όπως κάποια στιγμή έγινε στο μπάσκετ).

Αν θέλουν να δουν προκοπή μπορούν εύκολα να συμβουλευτούν αντίστοιχους συνδέσμους του εξωτερικού και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο. Αλλά θέλουν την ομοσπονδία να είναι τεχνοκρατική ενώ αυτοί (που είναι και 30 χρόνια νεότεροι) ουσιαστικά κάνουν τα ίδια.

Ας περιμένουμε να δούμε και μετά το Πεκίνο, που θα σταματήσουν αρκετοί από την Εθνική και θα έχουν περισσότερο χρόνο.

Σορι για το νομικο τμημα, ειναι υπεραπαραιτητο.
Τωρα, αν νομιζεις οτι μετα το Πεκινο θα ασχοληθουν, εισαι μακραν νυχτωμενος. Οτι ηταν να παρουν το πηραν και με το παραπανω και μπραβο τους, αλλα δεν νομιζω οτι θα δωσουν και καμμια μαχη για τους αλλους, απο την στιγμη που δεν προκειται να καρπωθουν τιποτα. Δυστυχως οι ηρωες δεν υπαρχουν πια. Οι τελευταιοι εζησαν το 1940...
sharkface

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Δευτ Οκτ 01, 2007 10:03 pm

sharkface έγραψε:

Μα δεν καταλαβαινεις οτι μεσω της αναπτυξης θα αυξηθουν και οι παροχες στους αθλουμενους? Γιατι θαπρεπε να παραμενουμε στα δεδομενα χαλια μας, και να μην κανουμε μια προσπαθεια χωρις αυτους που ευθυνονται για αυτα? Γιατι να τους δωσουμε ξανα χωρο? Αφου εχουν ηδη αποτυχει?
Γιατι δεν προσπαθεις να ακολουθησεις την εποχη μας? Μην μενεις κολλημενος πισω, ειναι κριμα γιατι ανθρωπους αγνους σαν και σενα προφανως εκμεταλλευονται οι "ρομαντικοι" και επιβιωνουν.

Οσον αφορα τον Ηλυσιακο, προφανως ηθελες να ειναι σβησμενος απο τον χαρτη, και οχι να ξεκινησει να λειτουργει με εναν ανθρωπο ο οποιος βγαζει σιγουρα αρκετα, αλλα εχει γεμισει και την πισινα παιδια.

Μα μακάρι να γίνει αυτό, αλλά όχι να καρπώνεται ο μάνατζερ και οι συν αυτώ τα πάντα, με τα βρώμικα χεράκια τους, γιατί αυτό άφησες να εννοηθεί και γι' αυτό πόσταρα. Και επίσης μακάρι να φύγουν όλοι αυτοί που λυμαίνονται τον χώρο και είναι δήθεν ρομαντικοί και δήθεν τεχνοκράτες, που κόπτονται για την ανάπτυξη και την πρόοδο.

ΕΊΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΕ ΠΑΓΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ.

Από εκεί και πέρα οι αθλητές είναι αυτοί που πρέπει να καρπώνονται τα της ανάπτυξης, είτε είναι χρηματικό, είτε σε άλλη μορφή (προετοιμασία, ένδυση, μπόνους συμμετοχών και με χρόνο συμμετοχής) ;;;
Πες το όπως θες.

Όσο για τον Ηλυσιακό δεν θα σου μιλήσω καθόλου αν δεν μου πεις το ονοματάκι σου, λιλιπούτιε. Εντάξει;;;

Για το αν αγαπάω τον Ηλυσιακό ή όχι άστο καλύτερα γιατί δεν μπορείς ούτε να φανταστείς τι έχω και τι μπορώ να κάνω για τον σύλλογο αυτό αν και όποτε μου ζητηθεί.

Εδω είσαι λάθος, πολύ μα πολύ λάθος...
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Δευτ Οκτ 01, 2007 10:08 pm

sharkface έγραψε:

Μιλούσα για το όνειρο των "ρομαντικών" όπως θέλεις να τους λες, να δουν το παιδί τους (το όνειρό τους δηλαδη) να παίρνει σάρκα και οστά και να γίνεται πιο μεγάλο και από αυτούς τους ίδιους. Δεν ζηλευω κανέναν που θα δουλέψει για να βγάλει χρήματα, αρκεί το κέρδος να μην είναι εις βάρος αυτών που μοχθούν γι' αυτό.

Τι σχεση εχουν οι πατεραδες με ολη την συζητηση δεν μπορω να καταλαβω!
Αν εννοεις το οτι πληρωνουν για να πανε το παιδι τους στην πισινα, δυστυχως ο κοινωνικος αθλητισμος δεν υφισταται στην Ελλαδα, οποτε...
Αν μαλιστα θελει και εξειδικευση στα του πολο, τοτε ναι θα πληρωσει γιατι ο τζαμπας πεθανε προ πολλου...

ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!

Αυτό που γράφω είναι αλληγορία, παράδειγμα, πως να το πώ.

Σκέψου, λοιπόν ότι εγώ έχω ένα όραμα, ένα όνειρο, να δω την ομάδα μου να γίνεται ακόμα καλύτερη από αυτό που είναι, όχι τώρα αλλά από ποτέ.

Ο "πατέρας" λοιπόν είμαι εγώ και η "ιδέα" είναι το "παιδί" μου. Εγινα κατανοητός τώρα;
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τρί Οκτ 02, 2007 4:51 pm

COACHFK έγραψε:
sharkface έγραψε:

Όσο για τον Ηλυσιακό δεν θα σου μιλήσω καθόλου αν δεν μου πεις το ονοματάκι σου, λιλιπούτιε. Εντάξει;;;

Για το αν αγαπάω τον Ηλυσιακό ή όχι άστο καλύτερα γιατί δεν μπορείς ούτε να φανταστείς τι έχω και τι μπορώ να κάνω για τον σύλλογο αυτό αν και όποτε μου ζητηθεί.

Ποιος ειπε οτι δεν αγαπας τον Ηλυσιακο? Απλα η αγαπη σου αυτη προφανως δεν συμβαδιζει με τις ικανοτητες του συγκεκριμενου ανθρωπου που διαχειριζεται τα του Ηλυσιακου αυτην την εποχη.
Εγω βλεπω μια ομαδα η οποια πριν 3-4 χρονια παρεπαιε, τωρα να εχει γεμισει την πισινα. Που ησουν πριν 3-4 χρονια οταν η ομαδα λιμοκτονουσε? Γιατι εμφανιζεσαι τωρα και κανεις κριτικη σε κατι νεο που εμφανιστηκε, το οποιο μπορει να μην σε αντιπροσωπευει, αλλα πετυχε? Οταν λοιπον αναφερομαι στους ρομαντικους, εσενα σκεφτομαι και μερικα αλλα ατομα που δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι μια ομαδα πρεπει να διαχειριστει απο εναν ανθρωπο ο οποιος θα πρεπει να εχει συμφερον απο αυτη, ειτε αυτο ειναι οικονομικο ειτε οποιοδηποτε αλλο.
sharkface

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Τρί Οκτ 02, 2007 9:43 pm

sharkface έγραψε:
COACHFK έγραψε:
sharkface έγραψε:

Ποιος ειπε οτι δεν αγαπας τον Ηλυσιακο? Απλα η αγαπη σου αυτη προφανως δεν συμβαδιζει με τις ικανοτητες του συγκεκριμενου ανθρωπου που διαχειριζεται τα του Ηλυσιακου αυτην την εποχη.
Εγω βλεπω μια ομαδα η οποια πριν 3-4 χρονια παρεπαιε, τωρα να εχει γεμισει την πισινα. Που ησουν πριν 3-4 χρονια οταν η ομαδα λιμοκτονουσε? Γιατι εμφανιζεσαι τωρα και κανεις κριτικη σε κατι νεο που εμφανιστηκε, το οποιο μπορει να μην σε αντιπροσωπευει, αλλα πετυχε? Οταν λοιπον αναφερομαι στους ρομαντικους, εσενα σκεφτομαι και μερικα αλλα ατομα που δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι μια ομαδα πρεπει να διαχειριστει απο εναν ανθρωπο ο οποιος θα πρεπει να εχει συμφερον απο αυτη, ειτε αυτο ειναι οικονομικο ειτε οποιοδηποτε αλλο.

Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ στην συγκεκριμένη περίπτωση και για το αν είμουν κοντά στην ομάδα ή όχι, άσε να το πουν άλλοι και όχι εσύ, αφού λες ότι δεν ξέρεις καλά την περιοχή...
Τα τελευταία 3-4 χρόνια που λές, ήμουν σε άλλες ομάδες και δόξα τω Θεώ κάτι έκανα και εκεί.

Για περαιτέρω δεν θα πω και καλό είναι να ρωτήσεις να μάθεις από αλλού. Προσπαθείς από καιρό να με βάλεις να πω πράγματα για τον Ηλυσιακό, αλλά δεν θα σου κάνω τη χάρη.
Αν επιμένεις αποκαλύψου και θα σου πω πολλά να τα περάσεις σαν ρεπορτάζ. Πάντως θα έρθει η ώρα που θα τα πω και τότε θα άλλαξεις γνώμη για το συγκεκριμένο "μοντέλο".

ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΙΛΙΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ...

ΥΓ Το Μοντέρνο Πένταθλο σου λέει τίποτα;;;
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό sharkface » Τετ Οκτ 03, 2007 11:16 am

COACHFK έγραψε:
sharkface έγραψε:
COACHFK έγραψε:
sharkface έγραψε:

Πάντως θα έρθει η ώρα που θα τα πω και τότε θα άλλαξεις γνώμη για το συγκεκριμένο "μοντέλο".

Το συγκεκριμενο μοντελλο δεν ειπα οτι το εγκρινω, αλλα δεν μου απαντησες στο αν θεωρεις επιτυχια το οτι ο Ηλυσιακος γεμισε παιδακια τα οποια δεν υπηρχαν στο προσφατο παρελθον.
Οι γνωστοι μου Ιλισσιωτες ειναι πραγματικα πυρ και μανια γιατι την κουταλα με το μελι την προλαβε αλλος. Ωραιοι ειναι κι αυτοι!!!
Το αποτελεσμα ομως δεν μετραει για κανεναν απο εσας.
Μπορεις να ασχολεισαι με την ομαδα της καρδιας σου ακομα κι αν βρισκεσαι ως προπονητης καπου αλλου. Ειναι ευκολο μαλιστα αυτο, αν οι γνωστοι σου ασχολουνται με αυτην.
Το μοντερνο πενταθλο ειναι πολυ ωραιο αθλημα και απαιτει και κολυμβητηριο. Τι να κανουμε, κανεις δεν ειναι τελειος...
sharkface

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Πέμ Οκτ 04, 2007 8:14 pm

sharkface έγραψε:
COACHFK έγραψε:
sharkface έγραψε:
COACHFK έγραψε:
sharkface έγραψε:

Πάντως θα έρθει η ώρα που θα τα πω και τότε θα άλλαξεις γνώμη για το συγκεκριμένο "μοντέλο".

Το συγκεκριμενο μοντελλο δεν ειπα οτι το εγκρινω, αλλα δεν μου απαντησες στο αν θεωρεις επιτυχια το οτι ο Ηλυσιακος γεμισε παιδακια τα οποια δεν υπηρχαν στο προσφατο παρελθον.
Οι γνωστοι μου Ιλισσιωτες ειναι πραγματικα πυρ και μανια γιατι την κουταλα με το μελι την προλαβε αλλος. Ωραιοι ειναι κι αυτοι!!!
Το αποτελεσμα ομως δεν μετραει για κανεναν απο εσας.
Μπορεις να ασχολεισαι με την ομαδα της καρδιας σου ακομα κι αν βρισκεσαι ως προπονητης καπου αλλου. Ειναι ευκολο μαλιστα αυτο, αν οι γνωστοι σου ασχολουνται με αυτην.
Το μοντερνο πενταθλο ειναι πολυ ωραιο αθλημα και απαιτει και κολυμβητηριο. Τι να κανουμε, κανεις δεν ειναι τελειος...

Θεωρώ τεράστια επιτυχία για όποιον καταφέρνει να φέρει παιδιά στον αθλητισμό. Αλλά για τα υπόλοιπα, ας τ' αφήσουμε εκεί.

Όσο για τους φίλους σου που είναι πυρ και μανία, ας πρόσεχαν.
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό sharkface » Παρ Οκτ 05, 2007 10:54 am

Όσο για τους φίλους σου που είναι πυρ και μανία, ας πρόσεχαν.[/quote]

Μου αρεσει που κανεις αυτοκριτικη φιλε μου!!!
sharkface

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Παρ Οκτ 05, 2007 1:02 pm

sharkface έγραψε:Όσο για τους φίλους σου που είναι πυρ και μανία, ας πρόσεχαν.

Μου αρεσει που κανεις αυτοκριτικη φιλε μου!!![/quote]

Κοίτα, φίλοι δεν είμαστε και καλά θα κάνεις να προσέχεις ποιούς λες φίλους σου ή και να τους ρωτάς!!!

Και όσο για την αυτοκριτική που λες, μήπως θέλεις να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος;;;
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό sharkface » Παρ Οκτ 05, 2007 6:25 pm

COACHFK έγραψε:
sharkface έγραψε:Όσο για τους φίλους σου που είναι πυρ και μανία, ας πρόσεχαν.

Μου αρεσει που κανεις αυτοκριτικη φιλε μου!!!

Κοίτα, φίλοι δεν είμαστε και καλά θα κάνεις να προσέχεις ποιούς λες φίλους σου ή και να τους ρωτάς!!!

Και όσο για την αυτοκριτική που λες, μήπως θέλεις να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος;;;[/quote]

Νευρακια? νευρακια?
sharkface

΄...

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Δευτ Οκτ 08, 2007 9:03 am

Νευράκια δεν έχω, αλλά ανέκδοτο, ούτως ει άλλως δεν έχεις γιατί είσαι παλιοχαρακτήρας...
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Re: ΄...

Δημοσίευσηαπό sharkface » Δευτ Οκτ 08, 2007 10:34 am

COACHFK έγραψε:Νευράκια δεν έχω, αλλά ανέκδοτο, ούτως ει άλλως δεν έχεις γιατί είσαι παλιοχαρακτήρας...

Ανεκδοτα ξερω πολλα, αλλα δεν καταλαβαινω εδω, που παει αυτο για τα ανεκδοτα!!!
Γινε πιο συγκεκριμενος. Μπορεις?
sharkface

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Δευτ Οκτ 08, 2007 12:38 pm

sharkface έγραψε:
COACHFK έγραψε:Νευράκια δεν έχω, αλλά ανέκδοτο, ούτως ει άλλως δεν έχεις γιατί είσαι παλιοχαρακτήρας...

Το ανέκδοτο είσαι εσύ και αυτά που ΥΠΟΝΝΟΕΙΣ. Αν έχεις κάτι να πεις βγες και πες το ΕΠΩΝΥΜΑ, για να λάβεις και την απάντησή σου, όπως πρέπει.

Αλλά από την στιγμή που είσαι...παράγοντας δεν νομίζω να μπορείς να αποκαλυφθείς, έτσι;;;
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό sharkface » Δευτ Οκτ 08, 2007 12:45 pm

COACHFK έγραψε:
sharkface έγραψε:

Το ανέκδοτο είσαι εσύ και αυτά που ΥΠΟΝΝΟΕΙΣ. Αν έχεις κάτι να πεις βγες και πες το ΕΠΩΝΥΜΑ, για να λάβεις και την απάντησή σου, όπως πρέπει.

Αλλά από την στιγμή που είσαι...παράγοντας δεν νομίζω να μπορείς να αποκαλυφθείς, έτσι;;;

Δεν ειναι ολοι οι παραγοντες παλιοχαρακτηρες. Καποιοι απο αυτους εχουν οραματα.
sharkface

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Υδατοσφαίριση στην Ελλάδα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες