sharkface έγραψε:COACHFK έγραψε:[quote="sharkface
Εδω ακριβώς βρίσκεται και η διαφορά μας. Στο ότι εσύ βλέπεις την ανάπτυξη επιχειρηματικά, με αποκλειστικό στόχο το κέρδος, έστω και βρώμικα, ενώ εγώ λέω ναι στην ανάπτυξη με συγκεκριμένο κέρδος (ποσοστιαίο ίσως), αλλά με σαφή τάση για παροχή στους αθλούμενους.
Και αυτό με τους πατεραδες φαίνεται πως δεν το κατάλαβες. Μιλούσα για το όνειρο των "ρομαντικών" όπως θέλεις να τους λες, να δουν το παιδί τους (το όνειρό τους δηλαδη) να παίρνει σάρκα και οστά και να γίνεται πιο μεγάλο και από αυτούς τους ίδιους. Δεν ζηλευω κανέναν που θα δουλέψει για να βγάλει χρήματα, αρκεί το κέρδος να μην είναι εις βάρος αυτών που μοχθούν γι' αυτό. Το κέρδος πρέπει να μοιράζεται σε αυτούς που μόχθησαν, και το μερίδιο του τεχνοκράτη, χαλάλι του και μπόνους κλπ.
Όσο για την ομάδα που αγαπάω και αυτό που γίνεται σήμερα εκεί, καλύτερα είναι να μην το πιάσουμε, γιατί βρωμάει από παντού.
Μα δεν καταλαβαινεις οτι μεσω της αναπτυξης θα αυξηθουν και οι παροχες στους αθλουμενους? Γιατι θαπρεπε να παραμενουμε στα δεδομενα χαλια μας, και να μην κανουμε μια προσπαθεια χωρις αυτους που ευθυνονται για αυτα? Γιατι να τους δωσουμε ξανα χωρο? Αφου εχουν ηδη αποτυχει?
Γιατι δεν προσπαθεις να ακολουθησεις την εποχη μας? Μην μενεις κολλημενος πισω, ειναι κριμα γιατι ανθρωπους αγνους σαν και σενα προφανως εκμεταλλευονται οι "ρομαντικοι" και επιβιωνουν.
Οσον αφορα τον Ηλυσιακο, προφανως ηθελες να ειναι σβησμενος απο τον χαρτη, και οχι να ξεκινησει να λειτουργει με εναν ανθρωπο ο οποιος βγαζει σιγουρα αρκετα, αλλα εχει γεμισει και την πισινα παιδια.
Μα μακάρι να γίνει αυτό, αλλά όχι να καρπώνεται ο μάνατζερ και οι συν αυτώ τα πάντα, με τα βρώμικα χεράκια τους, γιατί αυτό άφησες να εννοηθεί και γι' αυτό πόσταρα. Και επίσης μακάρι να φύγουν όλοι αυτοί που λυμαίνονται τον χώρο και είναι δήθεν ρομαντικοί και δήθεν τεχνοκράτες, που κόπτονται για την ανάπτυξη και την πρόοδο.
ΕΊΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΕ ΠΑΓΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ.
Από εκεί και πέρα οι αθλητές είναι αυτοί που πρέπει να καρπώνονται τα της ανάπτυξης, είτε είναι χρηματικό, είτε σε άλλη μορφή (προετοιμασία, ένδυση, μπόνους συμμετοχών και με χρόνο συμμετοχής) ;;;
Πες το όπως θες.
Όσο για τον Ηλυσιακό δεν θα σου μιλήσω καθόλου αν δεν μου πεις το ονοματάκι σου, λιλιπούτιε. Εντάξει;;;
Για το αν αγαπάω τον Ηλυσιακό ή όχι άστο καλύτερα γιατί δεν μπορείς ούτε να φανταστείς τι έχω και τι μπορώ να κάνω για τον σύλλογο αυτό αν και όποτε μου ζητηθεί.
Εδω είσαι λάθος, πολύ μα πολύ λάθος...