Πρωτάθλημα Γ'Κατηγορίας 2008

Νέα, αποτελέσματα και ανοικτή συζήτηση για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Β' Εθνικής κατηγορίας (πρώην Β΄και Γ' κατηγορία μετά την συγχώνευση 2013).

Συντονιστής: Lambros10

Δημοσίευσηαπό Sozer » Τετ Φεβ 20, 2008 1:44 am

Πάντως απ'ότι βλέπω η Πετρούπολη θα είναι η ομάδα έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.
NO RULES,JUST PLAY!!!ENJOY THE GAME!!!
Άβαταρ μέλους
Sozer

Δημοσίευσηαπό Lolek & Bolek » Τετ Φεβ 20, 2008 1:45 am

sozer Επειδη ανηκω στον Πανσερραϊκο και ξερω θα σου πω οτι ο παικτης που αναφερεις οτι αποκτηθηκε απλως κανει προπονησεις εκει λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων στην αθηνα αλλα ανηκει στον Πανσερραϊκο!!!
Water polo or nothing
Άβαταρ μέλους
Lolek & Bolek

Δημοσίευσηαπό statler » Πέμ Φεβ 21, 2008 1:58 am

Δε το είπε ο Sozer για το παιδί από τις Σέρρες. Εγώ το ανέφερα... Αλλά από τις πρώτες προπονήσεις που είχαμε κάνει, μου είχε δώσει αυτή την εντύπωση.

Τώρα όσο αναφορά το ποιοι έχουν προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, εκτός του τερματοφύλακα από το ΝΟΒΑ, του παιδιού από το Καλαμάκι και του βετεράνου πια πρώην παίχτη του Πανιωνίου και 2 χρονιές στη Καλαμάτα, όλοι οι άλλοι έχουμε κάνει το 1ο μήνα προπόνηση. Αλλά επειδή έχει περάσει κάμποσος καιρός από τότε, μαλλον μας ξεχάσατε εκεί στη Πετρούπολη. Πάντως αν έρχεσαι (sozer) στα διάφορα φιλικά που δίνει η ομάδα θα μας δεις... Οι περισσότεροι κολυμπάμε μόνοι μας.
Άβαταρ μέλους
statler

Δημοσίευσηαπό sharkface » Πέμ Φεβ 21, 2008 4:29 pm

Sozer έγραψε:Πάντως απ'ότι βλέπω η Πετρούπολη θα είναι η ομάδα έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.

Απ'οτι φαινεται θα ειναι εκπληξη για ολους τους παικτες οταν με το καλο συναντηθειτε και κανετε και καμμια προπονηση για να μαθετε και τα ονοματα ο ενας του αλλου.
Ετσι παλληκαρι μου δεν γινονται ομαδες.....
sharkface

Δημοσίευσηαπό statler » Τετ Μαρ 05, 2008 11:35 pm

Πιστεύω οτι μετά την εξέλιξη που θέλει την Ξάνθη να πέρνει τη θέση της Καβάλας (ή το αντίθετο), έχουμε τη μια ομάδα που θα ανέβει κατηγορία. Αν θεωρήσουμε και τη Μεσόγειο σαν σουπερ φαβορί, νομίζω οτι οι κλείσαν οι θέσεις ανόδου...
Αντε να δούμε ποιες θα πέσουν
Άβαταρ μέλους
statler

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Πέμ Μαρ 06, 2008 1:07 am

statler έγραψε:Πιστεύω οτι μετά την εξέλιξη που θέλει την Ξάνθη να πέρνει τη θέση της Καβάλας (ή το αντίθετο), έχουμε τη μια ομάδα που θα ανέβει κατηγορία. Αν θεωρήσουμε και τη Μεσόγειο σαν σουπερ φαβορί, νομίζω οτι οι κλείσαν οι θέσεις ανόδου...
Αντε να δούμε ποιες θα πέσουν

Φιλε στατλερ,

Μην θεωρεις την Ξανθη ως φαβορι. Οι περισσοτεροι παικτες καθως και οι μικροι της εφυγαν για...αλλες πολιτειες.

Υπαρχουν και αλλες ομαδες που ειναι ικανες για την ανοδο, με κυριως αυτες που προερχονται απο την Αθηνα (Πετρουπολη, Ηλιουπολη, Νηρεας Γερακα) αλλα και το Ναυπλιο.

Ειναι και νωρις ακομα, αφου δεν εχουμε δει τις ομαδες σε καθαρα αγωνιστικη δραση και το Πρωταθλημα ειναι ακομα πολυ...μακρια.
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό nick_h2o » Πέμ Μαρ 06, 2008 1:11 am

Η Ξάνθη δεν νομίζω ότι θα παρουσιάσει κάτι αξιόλογο. Ακόμα κι όταν ήταν Α2 εκμεταλλευόταν την έδρα της και την κούραση των αντιπάλων απ'τα μακρινά ταξίδια.
Άβαταρ μέλους
nick_h2o

Δημοσίευσηαπό statler » Πέμ Μαρ 06, 2008 1:13 am

Μίλησα με παίχτη της Ξάνθης και μου είπε οτι έχει μείνει ο βασικός κορμός των νέων. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτούς, αφού έχουν την εμπειρία Β' και Α2 κατηγορίας.

Αλλά και εσύ ρε παιδί μου, δεν αφήνεις κανέναν να κάνει παιχνίδι στο Forum. Μπορεί να υπάρχει λόγος που γράφω αυτά που γράφω.

Όσο για την Πετρούπολη, μη τρελένονται κάποιοι. Φέτος οι πιθανότητες για άνοδο είναι ελάχιστες. Μη την βάζετε ούτε στους 6 πρώτους για άνοδο...
Άβαταρ μέλους
statler

Δημοσίευσηαπό COACHFK » Πέμ Μαρ 06, 2008 1:39 am

statler έγραψε:Μίλησα με παίχτη της Ξάνθης και μου είπε οτι έχει μείνει ο βασικός κορμός των νέων. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτούς, αφού έχουν την εμπειρία Β' και Α2 κατηγορίας.

Αλλά και εσύ ρε παιδί μου, δεν αφήνεις κανέναν να κάνει παιχνίδι στο Forum. Μπορεί να υπάρχει λόγος που γράφω αυτά που γράφω.

Όσο για την Πετρούπολη, μη τρελένονται κάποιοι. Φέτος οι πιθανότητες για άνοδο είναι ελάχιστες. Μη την βάζετε ούτε στους 6 πρώτους για άνοδο...

Και εσυ ρε παιδι μου, γιατι ανταπαντας;;; :D :lol: :lol: :) :lol: :wink:

Μηπως πρεπει να αφησεις και κανεναν αλλον να μου τα...χωσει;;;
Αφου ετσι βγαινουν οι ειδησεις!!!

χαχαχαχαχα
:lol: :lol: :lol: :wink: :shock: :lol: :lol: :wink:
Άβαταρ μέλους
COACHFK

Δημοσίευσηαπό Yiannis » Τετ Μαρ 12, 2008 1:05 pm

Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Μεσογείου σε ένα πρόσφατο τουρνουά στη Βουλιαγμένη, έμεινα εντυπωσιασμένος από την ποιότητα της συγκεκριμένης ομάδας. Αλλά και από το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των παιδιών και από τη μεγάλη διάθεση που δείχνουν όχι για να ανέβουν, αλλά για να παίξουν πόλο! Λες και τους είχαν κλειδωμένους τόσα χρόνια και ξαφνικά τους απελευθέρωσαν...

Χωρίς να έχω τεράστια εμπειρία από τη Γ Εθνική, μπορώ να πω ότι δύσκολα θα βρεθεί ομάδα που να κερδίσει τη Μεσόγειο. Οπότε η μία θέση που οδηγεί στη Β' Εθνική πρέπει να θεωρείται καπαρωμένη. Για τη δεύτερη θεωρητικά παλεύουν 17 ομάδες, αναλογία που από μόνη της καταδυκνείει τη δυσκολία του όλου εγχειρήματος. Νομίζω ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχει σαφής εικόνα για τις δυνατότητες αυτών των ομάδων είναι τελειώς αυθαίρετος ο "αποκλεισμός" ομάδων στα χαρτιά.

Προσωπικά πιστεύω ότι η πορεία πολλών ομάδων θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από την κατάρτιση των ομίλων. Ειδικά φέτος, που πολλές ομάδες της κατηγορίας είναι αθηναϊκές, η προκριμματική φάση ίσως παρουσιάσει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από τα μπαράζ ανόδου.

Περιμένω γνώμες...
Yiannis

Δημοσίευσηαπό peponoflouda » Παρ Μαρ 14, 2008 4:37 pm

Η μεσογειος εχει αρκετα καλη ομαδα και σιγουρα αποτελει ενα φαβορι για την ανοδο καθως δεν ειναι μια ομαδα που παιζει για να παιζει αλλα μια ομαδα που εχει το μικροβιο και κολυμπαει σαν τρελη πραγμα που οπως ειναι λογικο της δεινει προβαδισμα σε σχεση με τις αλλες ομαδες
peponoflouda

Δημοσίευσηαπό Yiannis » Δευτ Απρ 21, 2008 11:21 am

Το περασμένο Σαβ/κο η ομάδα μου είχε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθεί στη Μυτιλήνη την ομάδα της Μεσογείου, για διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών και κοινών προπονήσεων. Τα όσα είχα πει την προηγούμενη φορά για τη συγκεκριμένη ομάδα επιβεβαιώθηκαν πλήρως. Ομάδα υψηλού επιπέδου, με παιδιά που χαίρεσαι να τα βλέπεις να παίζουν (και ας σου έχει κοστίσει κάτι παραπάνω :wink: ...). Μεταξύ των παικτών και των δύο ομάδων υπήρξε άριστο κλίμα, γεγονός όχι συνηθισμένο για παιχνίδια με ομάδες από τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν όμορφο πόλο και όχι ξύλο στο νερό και οι πολλοί θεατές που γέμισαν (!) το κολυμβητήριο Μυτιλήνης ενθουσιάστηκαν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή της Μεσογείου, Γιάννη Μαντέλλη, γιατί ήταν ο μόνος εδώ και πολλά χρόνια που έκανε τον κόπο να βάλει την ομάδα του στο πλοίο και να μας επισκεφτεί στο νησί μας. Τα παιχνίδια σε επίπεδο ανδρικών ομάδων σπανίζουν στην πόλη μας και φάνηκε ότι ο κόσμος διψάει γι' αυτά. Εύχομαι και οι δύο ομάδες να εκπληρώσουν τους στόχους τους στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας και οι αθλητές και των δύο ομάδων να συνεχίσουν να αγαπάνε το άθλημα που τόσο καλά υπηρετούν.
Yiannis

Δημοσίευσηαπό statler » Τρί Απρ 22, 2008 12:21 am

Ωραίο κολυμβητήριο έχετε, δε μένει παρά να πάρετε και έναν όμιλο εκεί και με μεγάλη ευχαρίστηση να έρθουμε όλοι...
Όσοι προλάβουν δηλαδή γιατί από οτι φαίνεται όλες οι αθηναϊκές ομάδες θα ψάξουν για επαρχία
Άβαταρ μέλους
statler

Δημοσίευσηαπό doom » Τρί Απρ 22, 2008 9:16 am

statler έγραψε:Ωραίο κολυμβητήριο έχετε, δε μένει παρά να πάρετε και έναν όμιλο εκεί και με μεγάλη ευχαρίστηση να έρθουμε όλοι...
Όσοι προλάβουν δηλαδή γιατί από οτι φαίνεται όλες οι αθηναϊκές ομάδες θα ψάξουν για επαρχία

Διαφωνω με το κολυμβητηριο. Δεν κανει για αγωνες πολο, παρα μονο για παλαιμαχους. Μου φαινεται δε απιστευτο το οτι ενα απο τα μεγαλυτερα νησια μας δεν διαθετει 50αρα πισινα.
doom

Δημοσίευσηαπό defender » Τρί Απρ 22, 2008 11:54 am

statler έγραψε:Ωραίο κολυμβητήριο έχετε, δε μένει παρά να πάρετε και έναν όμιλο εκεί και με μεγάλη ευχαρίστηση να έρθουμε όλοι...

είναι πιό εύκολο στην επαρχία? έχει καλές ομάδες και εκεί νομίζω φέτος η Γ'εθνική
defender

Δημοσίευσηαπό Yiannis » Τρί Απρ 22, 2008 4:43 pm

doom έγραψε:Διαφωνω με το κολυμβητηριο. Δεν κανει για αγωνες πολο, παρα μονο για παλαιμαχους. Μου φαινεται δε απιστευτο το οτι ενα απο τα μεγαλυτερα νησια μας δεν διαθετει 50αρα πισινα.

Δημήτρη συμφωνώ. Μάλιστα προσωπικά θα ντρεπόμουν να φιλοξενήσω επίσημους αγώνες ανδρικού πρωταθλήματος σε αυτό το κολυμβητήριο. Ειναι περισσότερο προπονητήριο και κάνει μόνο για αγώνες μικρών ηλικιών. Τωρα τελευταία έγινε μια προσπάθεια απο φίλους του υγρού στίβου για την κατασκευή νέου κολυμβητηρίου και απ' ότι μαθαίνω πάει καλά.

Για φιλικά παιχνίδια όμως η πισίνα μας είναι μια χαρά και οι προπονητές μπορούν να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το παιχνίδι της ομάδας τους σε καταστάσεις 6x6, καθώς οι κόντρες βγαίνουν δυσκολότερα. Επίσης υπάρχει απεριόριστος χρόνος προπόνησης καθώς είμαστε η μόνη ομάδα πόλο της πόλης. Για να μην πω για φρέσκο ψάρι, ούζάκι, καφέ με θέα τη θάλασσα και τις φοιτήτριες της πόλης :wink: ...
Yiannis

Δημοσίευσηαπό statler » Τρί Απρ 22, 2008 11:49 pm

όλα τα λεφτά ήταν η τελευταία πρόταση του Γιάννη.

Ποιος νοιάζεται άλλωστε για πραγματική προπόνηση σε αυτή τη κατηγορία...
Το θέμα είναι να περάσεις καλά και αν κάτσει και η άνοδος, καλώς να έρθει
Άβαταρ μέλους
statler

Δημοσίευσηαπό nikos.th » Πέμ Απρ 24, 2008 11:57 am

δεν ξέρω τί λές εσύ,
εγώ κάνω φούλ προπόνηση....... :D :D
Άβαταρ μέλους
nikos.th

Δημοσίευσηαπό statler » Πέμ Απρ 24, 2008 10:54 pm

mexri kai proswpiko proponiti kouvalises to Savvato sti pisina gia na sou dei3ei kiniseis. Afou eswse ton Panathinaiko, theleis na swsei kai sena? :P
Άβαταρ μέλους
statler

Δημοσίευσηαπό nick_h2o » Παρ Απρ 25, 2008 5:33 pm

Πολύ σοβαρά δεν έχουμε πάρει το θέμα "πρωτάθλημα"?

Αντί να κανονίζουμε σε ποια περιφερειακή πόλη θα κάνουμε τις διακοπές μας (Α' φάση), ασχολούμαστε με τον ρυθμό προπονήσεων.

Έλεος πια, απλά διασκεδάστε το! Το πόλο έχει πλέον περάσει σε φάση "..πάμε να παίξουμε κανά 5Χ5..?".
Άβαταρ μέλους
nick_h2o

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο (NEW) Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες